Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 62 10
Call-Girls
411086
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ημερομηνία ενδεικτική !
Περιμένοντας να έρθει το μωρό σε ξενοδοχείο και έπειτα από την κατάλληλη προετοιμασία χτυπάει η πόρτα !
Ανοίγω και βλέπω το Τζινακι με ένα εφαρμοστό φορεματακι το οποίο διέγραφε τα κάλλη της !
Γλωσσόφιλο για καλησπέρα και με το που κλίνει η πόρτα γδύνεται για να μπει στο μπάνιο ! Ένα σώμα πραγματικά σμιλευμένο από τον καλύτερο του είδους !
Με το που ακούμπησε το φόρεμα στο πάτωμα μου λέει θέλω να με κανείς να μην μπορώ να περπατήσω ούτε μέχρι την πόρτα !
Με το που βγήκε από το μπάνιο πέφτει με τα μούτρα στην πίπα ! Με φτυσίματα και περιποίηση της περιοχής ! Κατά όλη την διάρκεια τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου κάτι το οποίο εμένα με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο !
Πέρασμα σκούφους και ξεκινάω ιεραποστολικό έχοντας θέα το όμορφο κορμί της με αυτά τα στήθη που κοιτάνε πάντα ουρανό!
Για να μην μακρηγορώ η πρώτη κατάθεση ήρθε στο στήθος της ενώ εκείνη με κοιτούσε μέσα στα μάτια και έτριβε το στήθος της τον πουτσο μου !
Στον δεύτερο γύρο ήταν η αποκορύφωση ! Μετά από την τέλεια θέα και το anal ! Η κατάθεση ήρθε στην κωλαρα της λάθος την ώρα που την έχυνα έκανε ένα τρελό twerking κάτι που με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο !
Είναι ένα πολύ καλό παιδί που ότι και να της ζητήσεις δεν θα πει όχι και θα προσπαθήσει να σε ευχαριστήσει στο έπακρο !!
Τζινακι ευχαριστώ ! Θα τα πούμε σύντομα !
Περιμένοντας να έρθει το μωρό σε ξενοδοχείο και έπειτα από την κατάλληλη προετοιμασία χτυπάει η πόρτα !
Ανοίγω και βλέπω το Τζινακι με ένα εφαρμοστό φορεματακι το οποίο διέγραφε τα κάλλη της !
Γλωσσόφιλο για καλησπέρα και με το που κλίνει η πόρτα γδύνεται για να μπει στο μπάνιο ! Ένα σώμα πραγματικά σμιλευμένο από τον καλύτερο του είδους !
Με το που ακούμπησε το φόρεμα στο πάτωμα μου λέει θέλω να με κανείς να μην μπορώ να περπατήσω ούτε μέχρι την πόρτα !
Με το που βγήκε από το μπάνιο πέφτει με τα μούτρα στην πίπα ! Με φτυσίματα και περιποίηση της περιοχής ! Κατά όλη την διάρκεια τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου κάτι το οποίο εμένα με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο !
Πέρασμα σκούφους και ξεκινάω ιεραποστολικό έχοντας θέα το όμορφο κορμί της με αυτά τα στήθη που κοιτάνε πάντα ουρανό!
Για να μην μακρηγορώ η πρώτη κατάθεση ήρθε στο στήθος της ενώ εκείνη με κοιτούσε μέσα στα μάτια και έτριβε το στήθος της τον πουτσο μου !
Στον δεύτερο γύρο ήταν η αποκορύφωση ! Μετά από την τέλεια θέα και το anal ! Η κατάθεση ήρθε στην κωλαρα της λάθος την ώρα που την έχυνα έκανε ένα τρελό twerking κάτι που με έφτιαχνε ακόμα περισσότερο !
Είναι ένα πολύ καλό παιδί που ότι και να της ζητήσεις δεν θα πει όχι και θα προσπαθήσει να σε ευχαριστήσει στο έπακρο !!
Τζινακι ευχαριστώ ! Θα τα πούμε σύντομα !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 18, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2021
Δίνει κωλο η Τζίνα?
B
baroc
28 Μαρτίου, 2021
Αδελφέ κόψε κάτι, φυσικά οι αξιολογήσεις είναι υποκειμενικές αλλά 9.8 overall είναι ταβάνι. Την έχω πάρει τρεις φορές και ήταν καλά, όμως τι πρέπει να βάλουμε σε άλλες που έχουν απείρως μεγαλύτερη εμπειρία, καλύτερα looks και πληθώρα υπηρεσιών ; Hold your horses mate, παραπλανείς και ενδεχομένως γεμίζεις τα αυτιά της κορασίδος αέρα...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 181264
28 Μαρτίου, 2021
δεν βγαινου τα κουκια αδερφε ... στην αγγελια λεει κωλο +80 εσυ μας λες 160/1 ωρα με anal...
gymaster
28 Μαρτίου, 2021
Ναι Δινει κωλο η τζινα !! και εγω την εχω παρει 2 φωρες ! ειναι τελειως υποκειμενηκη οπως λες ! για εμενα αυτη ειναι η βαθμολογια !! Για αλους οχι !!
TM
Tony Montana 1
28 Μαρτίου, 2021
Καλησπέρα φίλε. Μας έφτιαξες την διάθεση με την περιγραφή. Προσπαθώ να βρω από το site το τηλέφωνο της κοπέλας και δεν το βρίσκω πουθενά. Υπάρχει διαθέσιμο κάπου; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
J
Jeferijio
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5