Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 9 10
Call-Girls
38528
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Την κοπέλα την είχα συναντήσει όταν ήταν με το προηγούμενο γραφείο, προ-COVID.
Σώμα λεπτό, στήθος φτιαγμένο σιλικονάτο τούμπανο καλό, γενικά μια χαρά..Πρόσωπο επιεικώς μέτριο για τα γούστα μου
Καθαριότητα full!
Φιλική στην συμπεριφορά, λίγο ψώνιο τύπου με ξέρεις απο social media? και τέτοιες μπούρδες..το προσπέρασα με ένα απλό οχι
Στην πράξη, κάτω του μετρίου σε όλες τις φάσεις, εντελώς αδιάφορη συνάντηση θα έλεγα..
Σώμα λεπτό, στήθος φτιαγμένο σιλικονάτο τούμπανο καλό, γενικά μια χαρά..Πρόσωπο επιεικώς μέτριο για τα γούστα μου
Καθαριότητα full!
Φιλική στην συμπεριφορά, λίγο ψώνιο τύπου με ξέρεις απο social media? και τέτοιες μπούρδες..το προσπέρασα με ένα απλό οχι
Στην πράξη, κάτω του μετρίου σε όλες τις φάσεις, εντελώς αδιάφορη συνάντηση θα έλεγα..
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2021
Αυτό το κορίτσι μου προκαλεί μια αηδία σε συνδυασμό συμπυκνωμένης δόσης βλακείας!!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 193184
27 Μαρτίου, 2021
Καλύτερα να έγραφες κριτική στο προηγούμενο προφίλ με το άλλο γραφείο. Τώρα εδώ είναι άλλες οι απαιτήσεις....
Ικτίνος
27 Μαρτίου, 2021
ρε μαγγες,τι ασχολειστε τωρα με αυτο το ξωτικο?δεν την βλεπετε πως ειναι?ετσι και χειροτερα θα ειναι η συμετοχη της και οι υπηρεσιες της.αει απο κει που θελει και 180.αυτη πρεπει να πληρωνει.τακους μαγε?
F
FRANK63
28 Μαρτίου, 2021
Τα έχουμε ξαναπεί και τα έχω ξαναπεί κι εγώ χίλιες φορές , η συγκεκριμένη ούτε για 50αρι σε studio δεν αξίζει , αυτή είναι ο κανόνας τις τεμπελιάς και της ξεπετας όπως κι άλλα Αλβανα που έχει το Magic , γενικά είναι μαγοι οι τύποι και τα σιπταρια στο πως να εξαφανίζουν τα ευροπουλα μας με 0 υπηρεσιες , ενα μπραβο στο Nope που τα έγραψε απλα και σταρατα , παίδες μακριά από τετοια ζωντοβολα , μακριά διότι βρίσκουν και τα κάνουν
chicharito
28 Μαρτίου, 2021
Με πείσατε ότι πρέπει να την δοκιμάσω...! Για να γράφει ο άλλος μετά από τόσο..... καιρό...και από άλλο γραφείο! Αρνητική κριτική πρέπει όλοι εσείς που γράφετε από κάτω και ο συγγραφέας της κριτικής να τραβάτε μεγάλο ζόρι με το πιτσιρίκι χαχαχαχα Έχετε πολύ πλάκα
Xontrh poutsa
29 Μαρτίου, 2021
Ε μα ναι ρε σεις!καρφωνεστε με αυτές τις κριτικές..
S
Spanakeros
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6