Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 10 10
Call-Girls
27980
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σήμερα ξύπνησα και εκανε λίγο κρύο στο σπίτι μου...έτσι αποφάσισα να καλέσω όμορφη παρέα να ζεσταθώ...
Το ρόλο αυτό ανέλαβε η Ολίβια.
Άμεση συννενόηση με το γραφείο των αγγέλων που είναι εξαιρετικό και σε 1 ώρα το κορίτσι βρισκόταν κάπου στον όμορφα μυστηριώδη Πειραιά,στην πόρτα του σπιτιού μου.
Ήταν ντυμένη με μαύρο ωραίο κολλητό φόρεμα με πίσω σκίσιμο μαύρο καλσον και elegant ωραιες λευκες γοβες.
Πραγματικά είναι το δίμετρο μουνί που αν κυκλοφορούσες έξω θα σε ζήλευαν όλοι όπως σωστά επεσήμανε και ο συναγωνιστής old boy.
Γδύθηκε και από μεσα φοραγε ενα μαυρο κορμακι...
Πηγε για ντουζακι και οταν ηρθε στο κρεβατι θαυμασα το ωραιο με ψηλα ποδια σωμα της...
Η πιπα της ήταν μοναδικη...ηξερε να ρουφαει με ακρως ηδονικο τροπο και χειρισμους...
Χαζευα το παιδικο της προσωπακι να με πιπωνει και ηταν ποιημα...
Οταν ενοιωσα οτι θελω να χυσω φορεσα καποτα και ξεκινησε ο κυριως αγωνας...
Ιεραποστολικο με απιστευτη θεα το προσωπακι της...
Μια μουναρα στο πιατο μου...
Μετα στα 4 οπου η αισθηση του κολπου της ηταν τελεια...να γαμας και να μη χορταινεις...
Καναμε και αλλες στασεις μεχρι να με βρει ενας υπεροχος ανακουφιστικος εορταστικος οργασμος που εσκασε σα πυροτεχνημα μες την καποτα την ωρα που η πουτσα παλινδρομουσε μες το ζεστο στενο μουνι της κορασιδας...
Ακολουθησε χαλαρωτικο μασαζ χωρις πολλα λογια,το ειχα αναγκη...
Υστερα ο δευτερος γυρος ηρθε φυσικα και αβιαστα...με ενα τελειο δευτερο χυσιμο στην κοιλιτσα της ενω ειχε κλειστα τα ματακια της...
Να επισημανω πως η κοπελα εχει τον αερα της ντιβας που ωστοσο εχει τον τροπο της να ειναι δοτικη και θερμη στο κρεβατι...
Ενας συνδυασμος σπανιος και ακρως καυλωτικος μια και η περισσοτερες ,"ντιβες" ειναι κομοδινα...εδω ισχυει το ακριβως αντιθετο και αποτελει μια ευχαριστη εκπληξη ...
Θα την ξανασυναντησω σιγουρα μια και μ αφησε την αισθηση οτι ηθελα κι αλλο...
Χρονια πολλα μαγκες μου να γαμαμε καλα με υγεια...
Το ρόλο αυτό ανέλαβε η Ολίβια.
Άμεση συννενόηση με το γραφείο των αγγέλων που είναι εξαιρετικό και σε 1 ώρα το κορίτσι βρισκόταν κάπου στον όμορφα μυστηριώδη Πειραιά,στην πόρτα του σπιτιού μου.
Ήταν ντυμένη με μαύρο ωραίο κολλητό φόρεμα με πίσω σκίσιμο μαύρο καλσον και elegant ωραιες λευκες γοβες.
Πραγματικά είναι το δίμετρο μουνί που αν κυκλοφορούσες έξω θα σε ζήλευαν όλοι όπως σωστά επεσήμανε και ο συναγωνιστής old boy.
Γδύθηκε και από μεσα φοραγε ενα μαυρο κορμακι...
Πηγε για ντουζακι και οταν ηρθε στο κρεβατι θαυμασα το ωραιο με ψηλα ποδια σωμα της...
Η πιπα της ήταν μοναδικη...ηξερε να ρουφαει με ακρως ηδονικο τροπο και χειρισμους...
Χαζευα το παιδικο της προσωπακι να με πιπωνει και ηταν ποιημα...
Οταν ενοιωσα οτι θελω να χυσω φορεσα καποτα και ξεκινησε ο κυριως αγωνας...
Ιεραποστολικο με απιστευτη θεα το προσωπακι της...
Μια μουναρα στο πιατο μου...
Μετα στα 4 οπου η αισθηση του κολπου της ηταν τελεια...να γαμας και να μη χορταινεις...
Καναμε και αλλες στασεις μεχρι να με βρει ενας υπεροχος ανακουφιστικος εορταστικος οργασμος που εσκασε σα πυροτεχνημα μες την καποτα την ωρα που η πουτσα παλινδρομουσε μες το ζεστο στενο μουνι της κορασιδας...
Ακολουθησε χαλαρωτικο μασαζ χωρις πολλα λογια,το ειχα αναγκη...
Υστερα ο δευτερος γυρος ηρθε φυσικα και αβιαστα...με ενα τελειο δευτερο χυσιμο στην κοιλιτσα της ενω ειχε κλειστα τα ματακια της...
Να επισημανω πως η κοπελα εχει τον αερα της ντιβας που ωστοσο εχει τον τροπο της να ειναι δοτικη και θερμη στο κρεβατι...
Ενας συνδυασμος σπανιος και ακρως καυλωτικος μια και η περισσοτερες ,"ντιβες" ειναι κομοδινα...εδω ισχυει το ακριβως αντιθετο και αποτελει μια ευχαριστη εκπληξη ...
Θα την ξανασυναντησω σιγουρα μια και μ αφησε την αισθηση οτι ηθελα κι αλλο...
Χρονια πολλα μαγκες μου να γαμαμε καλα με υγεια...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή