Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 13 10
Call-Girls
25409
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την συγκεκριμένη νεαρά μου την πρότεινε φίλος! Ο οποίος με έπεισε ότι αξίζει παρά τις αντικρουόμενες κριτικές!!! Περναω αμέσως στο ψητό και αφηνω τα ζουμια και τα λουκουμια για αργότερα. Η κοπέλα ειναι ακριβώς οτι βλέπουμε στις φώτο, ενα νεαρο κοριτσι απο Ρωσία με μακρύ μεταξενιο καστανόξανθο μαλλί με αφέλειες κατι που εγω θεωρώ πολυ καυλωτικο και με μοντελε σωμα.Λεπτη με ομορφες αρμονικες γραμμές και ενα ζευγάρι φυσικες βυζαρες κόλαση. Ασπρο καθαρό σφιχτό δερμα. Χαμόγελο Colgate !!!! Υπεροχα ζεστα τεραστια σοκολατένια ματια. Και χειλαρες για ρουφηχτα υγρα γλωσσοφιλα, δεν ειδα καμια υπερβολη.... Εμενα μου φανηκαν φυσικα η τελος πάντων πολυ λιγο πειραγμένα. Αληθεια απορω.!!!!
Συναγωνιστες ανω των αντα να πατε βολτα στα οπτικά. Δεν εξηγείται αλλιώς.!!!!
Στο κυρίως πιάτο λοιπόν δυο γυροι με απο ολα. Της αρεσει το σπατουλαρισμα και αφου την περιποιηθηκα της ειπα να μου τον παρει στο στόμα. Αργη αισθησιακή πιπα οπως μου αρέσει και με τις ματαρες της να καρφώνονται πονηρα δεν αργησα και έριξα τα πρωτα στη προσωπαρα της. Χωρις μα και μου.Στον δεύτερο γυρο έπαιξε κυριως μπαλαμουτιασμα.Την πηρα χαλαρα στην συνεχεια και σιγα σιγα ανεβασα ρυθμό την ειχα στο πλάι και ταυτόχρονα έπαιρνα ματι της βυζαρες να κουνιούνται. Η δεύτερη καταθεση στο σωμα της.
Ειναι γλυκια και πρόθυμη κοπελα. Θελει να περασει καλα ο πελάτης. Με εμενα δε εγινε χρήση τζελ. Ειναι απο τις κοπελες που μαλλον δεν εχει γραψει πολλα χιλιομετρα ακομα το κοντέρ και εχει μια φυσικότητα στις αντιδράσεις της κατι που σε εμενα αρέσει.Δεν γουσταρω το θεατρακι γενικοτερα . Εαν ψάχνετε για ενα στημενο και τυποποιημένο call girl μαλλον αυτη δεν κανει για εσας. Για εμένα το αίνιγμα Taya λύθηκε!! Ενα πολύ καλό ραντεβού που θα μπορούσα πολύ ευχαρίστως να επαναλάβω.
Συναγωνιστες ανω των αντα να πατε βολτα στα οπτικά. Δεν εξηγείται αλλιώς.!!!!
Στο κυρίως πιάτο λοιπόν δυο γυροι με απο ολα. Της αρεσει το σπατουλαρισμα και αφου την περιποιηθηκα της ειπα να μου τον παρει στο στόμα. Αργη αισθησιακή πιπα οπως μου αρέσει και με τις ματαρες της να καρφώνονται πονηρα δεν αργησα και έριξα τα πρωτα στη προσωπαρα της. Χωρις μα και μου.Στον δεύτερο γυρο έπαιξε κυριως μπαλαμουτιασμα.Την πηρα χαλαρα στην συνεχεια και σιγα σιγα ανεβασα ρυθμό την ειχα στο πλάι και ταυτόχρονα έπαιρνα ματι της βυζαρες να κουνιούνται. Η δεύτερη καταθεση στο σωμα της.
Ειναι γλυκια και πρόθυμη κοπελα. Θελει να περασει καλα ο πελάτης. Με εμενα δε εγινε χρήση τζελ. Ειναι απο τις κοπελες που μαλλον δεν εχει γραψει πολλα χιλιομετρα ακομα το κοντέρ και εχει μια φυσικότητα στις αντιδράσεις της κατι που σε εμενα αρέσει.Δεν γουσταρω το θεατρακι γενικοτερα . Εαν ψάχνετε για ενα στημενο και τυποποιημένο call girl μαλλον αυτη δεν κανει για εσας. Για εμένα το αίνιγμα Taya λύθηκε!! Ενα πολύ καλό ραντεβού που θα μπορούσα πολύ ευχαρίστως να επαναλάβω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
«Μοντελέ σώμα» ? Η κοπέλα είναι τέρμα αγύμναστη.
«Φυσικές βυζάρες κόλαση» ? Πεσμένο και χωρίς αρμονία είναι το στήθος της.
«Χειλάρες χωρίς καμμία υπερβολή» ? Έχει γίνει τόσο κακή δουλειά εκεί που της τρέχουν τα σάλια όταν τον έχει στο στόμα.
Η όλη κριτική είναι σαν τα ποστ των 0.60 των τρολ στα social media.
Αλήθεια πόσο κοστίζει η παραπληροφόρηση ?
Πάντως τα χείλη της είναι πολύ μαντάρα.
Συγχαρητήρια που πέρασες καλά.
Τα χείλη δε, τουλάχιστον στις φωτογραφίες, δείχνουν άσχημα.
Από την πρώτη φορά που ήρθε και πάντα με βάση τις φωτογραφίες της από εμένα ήταν όχι.
Ίσως στα 140€ να δοκίμαζα. Αλλά στα 160€ αποκλείεται !