Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 183 10
Call-Girls 744544
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λόγω άπλετου χρόνου θα γράψω την άποψή για την Αντριάννα, αν και έχουν γραφτεί τόσα πολλά που πλέον δεν υπάρχει κάτι να προσθέσει κάποιος. Να πω ότι δεν είμαι βετεράνος του χώρου, το αντίθετο μάλιστα. Συναντήθηκα με την κοπέλα το Φθινόπωρο του 2020 πριν την απαγόρευση. Επικοινωνία εύκολη μέσω Viber και συνάντηση στο Bill. Η Αντριάννα έφτασε στην ώρα της. Σώμα πολύ δυνατό, μάτια εκφραστικά, πρόσωπο καυλωτικό.

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε το παιχνίδι. Με έγδυσε εκείνη αισθησιακά και μου δάγκωνε το καυλί πάνω από το μποξεράκι κοιτώντας με στα μάτια, μετά ακολούθησε μία απίστευτη πίπα με πνιξίματα, πολύ σάλιο και φτυσίματα, περιποίηση αρχιδιών και κώλου. Από τις καλύτερες πίπες που έχω δεχτεί!! Μετά αντιστράφηκαν οι ρόλοι και την περιποιήθηκα με ένα δυνατο γλυφομούνι, το οποίο με την δική σας καθοδήγηση ολοκληρώθηκε με εκείνη να κάνει squirt στο πρόσωπό μου (achievement unlocked).

Στον πρώτο γύρο κατέθεσα μέσα στο στόμα της και τα κατάπιε αφού έπαιξε λίγο με τα χύσια μου στο στόμα της και στις χειλάρες. Μετά μπήκαμε και οι δύο στο ντουζ και ακολούθησαν λίγα χάδια και λίγο παιχνίδι όση ώρα κάναμε μπάνιο. Βγήκαμε κουβεντιάσαμε λίγο και ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο αρχικά με πίπα και μετά με γαμήσι ιεραποστολικό και στα τέσσερα και ο δεύτερος γύρος ολοκληρώθηκε με πίπα και κατάθεση και πάλι στο στόμα της.
Η κοπέλα είναι τρομερό VFM και σίγουρα εγώ δεν εξάντλησα τις δυνατότητες της συνάντησης, είναι ευγενική, καθαρή και μπορείς να κάνεις small talk μια χαρά. Μου άρεσε πολύ το σώμα της και ιδίως οι ρώγες της!

Διέκρινα πάντως κάποια αυτοσυγκράτηση στο θέμα των φιλιών, το οποίο δεν με ενόχλησε (και εγώ δεν επέμεινα), αλλά δεν συνάδει τόσο με τις λοιπές υπηρεσίες, οι οποίες είναι πορνοσταρικές.

Θα επιδιώξω σίγουρα συνάντηση εκ νέου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Super_Sayan10
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
93
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, goustaro_milf, THV και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2021
Φίλε μου, με ποιον τρόπο επικοινωνησες μαζί της? είναι σε καποιο γραφείο?
26 Μαρτίου, 2021
Είναι ανεξάρτητη. Βρες στο φόρουμ το νήμα της Adrianna. Το τηλ της είναι στην υπογραφή της (δεν το έχω πρόχειρο). Επικοινωνία μόνο μέσω VIBER, μόνο με μηνύματα (ηχητικά ή γραπτά) και ραντεβού μόνο στο Bill. Καλές πιστολιές!
26 Μαρτίου, 2021
Δουλεύει κανονικά η Αντριάνα φιλαράκι ;
27 Μαρτίου, 2021
Δεν το γνωρίζω αυτό . Την ειχα συναντήσει προ μέτρων .
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4