Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καταρχάς, θα μακρολογήσω όπως κάνω συνήθως με τις κριτικές μου οπότε αν δεν θέλετε να διαβάζετε σεντόνια, απλά προσπεράστε! Επίσης η παρακάτω κριτική είναι ΑΥΣΤΗΡΑ η προσωπική μου άποψη για την Sonya.


Γνωρίζοντας πλέον ότι από την επόμενη ημέρα θα είμασταν για άλλη μια φορά σε καραντίνα (Νοέμβριος 2020), αποφάσισα να κάνω κάποιες συναντήσεις που ήθελα μιας και δεν ήξερα για πόσο καιρό θα κρατήσει η όλη κατάσταση και ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν χορτάτος, ψυχικά αλλά και σωματικά, για να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή η «περίεργη» περίοδος.

Η Sonya μου είχε τραβήξει την προσοχή από την πρώτη φορά που είχε έρθει στα μέρη μας αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να βρεθώ μαζί της, αυτή την φορά όμως ήμουν αποφασισμένος να την συναντήσω. Το ραντεβού κλείστηκε με 2-3 μηνύματα μέσω Viber, εύκολα και γρήγορα για το ξενοδοχείο που προτιμώ συνήθως, για την ίδια μέρα. Είχα μπροστά μου μερικές ώρες να κάψω μέχρι την ώρα του ραντεβού οπότε τις εκμεταλλεύτηκα και χαλάρωσα όσο πιο πολύ γινόταν μιας και την προηγούμενη μέρα είχα βρεθεί με την Τζίνα και είχα κάποια απομεινάρια της «γλυκιάς» κούρασης. Η ώρα έφτασε λοιπόν, ετοιμάστηκα και ξεκίνησα για το ξενοδοχείο. Μόλις έφτασα ετοίμασα το δωμάτιο και έστειλα μήνυμα στο γραφείο περιμένοντας με χαρά την Sonya, ύστερα από 5 λεπτάκια άκουσα τον μαγικό χτύπο στην πόρτα.

Ανοίγοντας την πόρτα, αντίκρισα μια κοπέλα η οποία κουνούσε το κεφάλι της αριστερά-δεξιά ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να κρατήσει το γέλιο της καθώς προσπαθούσε να μπει στο δωμάτιο μου όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Απ’ ότι κατάλαβα είχε χτυπήσει την πόρτα στο διπλανό δωμάτιο κατά λάθος μιας και μετά από λίγο άκουσα μια πόρτα να ανοίγει και κάποιον να φωνάζει κάτι. Αυτό το συμβάν θα έλεγα ότι διαμόρφωσε όλη την διάθεση της συνάντησης μας πολύ θετικά και βοήθησε αρκετά στο να σπάσει ο πάγος σχεδόν αμέσως, αφού γέλασα και εγώ με το γεγονός της φίλησα το χέρι και την ρώτησα αν θα ήθελε να πιει κάτι. Αφού μου είπε τι ήθελε και ενώ εγώ μιλούσα με την ρεσεψιόν, άνοιξε την τηλεόραση και έβαλε να παίζει στα σιγανά μουσική μιας και δεν της αρέσει να είναι τελείως ήσυχα.

Η Sonya λοιπόν είναι μια κοπέλα μισή Ρωσίδα μισή Ουκρανή, 29 χρονών όπως μου είπε και η ίδια μιας και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν το ζώδιο μου, με το που της είπα ότι είμαι ζυγός μου είπε «Και εγώ το ίδιο! Εγώ είμαι γεννημένη τότε, εσύ πότε είσαι?». Τα μαλλιά της ξανθά, παρόμοια με τις φωτογραφίες, τα οποία έφταναν περίπου μέχρι τους ώμους της. Το πρόσωπο της πολύ όμορφο και χαριτωμένο με πολύ ωραία και γλυκά χαρακτηριστικά. Τα μάτια της καστανά, καλοσχηματισμένα και πολύ εκφραστικά, χαμογελούσε και το καταλάβαινες μόνο από τα μάτια!

Κατά τους δικούς μου υπολογισμούς θα έλεγα ότι είναι κοντά στο 1.65 ξυπόλυτη και κοντά στα 55 κιλά, το σώμα της προς το στεγνό αλλά όχι κοκαλιάρα. Η αιτία πίσω από αυτό είναι το ότι ασχολείται περίπου 15-20 χρόνια με τον χορό (μπαλέτο και κάποιους άλλους παραδοσιακούς Ρωσικούς χορούς) και για κάποιο καιρό το έκανε και επαγγελματικά κιόλας, εξού και η ελαστικότητα και η ευλυγισία της με την οποία με εξέπληξε την ώρα της πράξης. Το στήθος της απολύτως φυσικό, προς το μικρό αλλά ακριβώς αυτό που πρέπει για τον σωματότυπο της. Το δέρμα της πάρα πολύ απαλό, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και μοσχοβολούσε φρεσκάδα! Τα άκρα της πανέμορφα, γυναικεία και κομψά, χωρίς ψεύτικα νύχια μιας και της αρέσει να τα περιποιείται η ίδια, μου ανέφερε ότι έχει τελειώσει και αισθητικός και όνειρο της είναι να ανοίξει κάποτε δικό της «salon» όπως το αποκαλούσε. Τα ποδαράκια και τα πατουσάκια της και αυτά υπέροχα, τρυφερά και πολύ περιποιημένα, για κανένα λόγο δεν φαίνεται ότι ήταν επαγγελματίας χορεύτρια. Στο δεξί της κουντεπιέ έχει ένα καλαίσθητο tattoo, τα δαχτυλάκια της περιποιημένα και αυτά, με πολύ ωραίο σχήμα και μέγεθος, λαχταριστά! Αυτό που κλέβει την παράσταση όμως θα έλεγα ότι με σιγουριά είναι τα οπίσθια της, καλοσχηματισμένα, τουρλωτά και στρογγυλά, όταν δε γύρισε και τα είδα καλύτερα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το αιδοίο της και αυτό περιποιημένο, καλαίσθητο και καθαρότατο.

‘Όπως συνηθίζω στις κριτικές μου δεν θα μπω σε λεπτομέρειες στο τι έγινε στο κρεββάτι μιας και θεωρώ ότι οι υπόλοιπες κρητικές το υπερκαλύπτουν, αυτό που θα πω απλά είναι ότι η Sonya ενδείκνυται μόνο για GFE καταστάσεις.

Πραγματικά θα μπορούσα να μιλάω ώρες για την Sonya αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται, απλά θα ήθελα να αναφέρω κάτι τελευταίο για να κλείσω.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό με έκανε να νιώθω πάρα πολύ όμορφα και άνετα, λες και την ήξερα χρόνια, ήταν ευγενέστατη, χαμογελαστή και λίγο ντροπαλή στην αρχή, με καλή αίσθηση του χιούμορ. Μιλούσε με πολύ πάθος, ειδικά όταν μίλαγε για πράγματα που της αρέσουν, τα όνειρα της ή τους στόχους της, πολύ συνειδητοποιημένη και πολύ προσγειωμένη. Τα Αγγλικά της σε καλό επίπεδο, άνετα μπορείς να κάνεις κουβέντα μαζί της.

Πάρα πολύ θερμή και πολύ παθιάρα, κάθε φορά που φιλιόμασταν ή αγκαλιαζόμασταν δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο, ένιωθα ότι σταματούσαν τα πάντα γύρω μου… Τα χάδια της και το πως κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον ενώ είμασταν ξαπλωμένοι αντικριστά, θα μου μείνουν αξέχαστα. Το σεξ μαζί της, βασικά όχι, ο έρωτας μαζί της, γιατί αυτό κάνει, ήταν το κάτι άλλο… σε τραβάει επάνω της, σε φιλάει, σε χαϊδεύει, δένει τα δάχτυλά της στα δικά σου, σε κοιτάει στα μάτια, σου δίνεται ολοκληρωτικά και απλά το ζει μαζί σου! Τουλάχιστον έτσι με έκανε να νιώσω, αυτά βίωσα εγώ μαζί της…

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο δρόμο καθώς περπάταγα να πάω σπίτι μου, έλεγα στον εαυτό μου «Πω πω, τι ήταν αυτό που έζησα σήμερα?!».

Ευχαριστώ όποιον το διάβασε μέχρι το τέλος.
Αυτά για την ώρα…

Υ.Γ: Η ημερομηνία του ραντεβού είναι αυτή που αναγράφει η κρητική και όχι η ημερομηνία έκδοσης της κρητικής.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 06, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n0need, ntinosam, Constantinos27 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2021
Συγχαρητήρια, εξαιρετική επιλογή η Sonya.
Μια μέρα την είδα τυχαία έξω από το μουσείο της Ακρόπολης περπατήσαμε και ήπιαμε ένα σύντομο καφέ.
Πολύ γλυκό κορίτσι με εξαιρετικό, μικροκαμωμένο σώμα και σφιχτό μουνάκι.
review reaction 1 Demonas
24 Μαρτίου, 2021
Το μωράκι είναι επικίνδυνα ερωτεύσιμο.
Οι αγαπούληδες μακριά
Κάνει τζιζ .
Πανέμορφη , άνετα θα μπορούσε να είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας .
review reaction 1 Demonas
25 Μαρτίου, 2021
Πολύ όμορφη αναφορά και το προσωπικό στοιχείο που διακατέχεται είναι άξιο λόγου και σκέψης για διάφορα
δεδομένα που αφορούν (λίγα μόνο) από τα κορίτσια αυτά.

Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος διότι όμοια εμπειρία έζησα μόλις χθες βράδυ 24.03.2021 με την Dia κι αν
τα καταφέρω ποτέ θα αποτυπώσω κι εγώ την εμπειρία μου.

Ίσως κάποιοι μπορεί να πουν ότι μας πιάσανε "κουτούς" όμως δεν πειράζει... Η εμπειρία άξιζε τον κόπο.

Ένα λαθάκι του συστήματος όμως συμβαίνει με τούτο το Post (κριτική) αφού όταν πατάς το μεγάλο τετράγωνο εικονίδιο
του γραφείου πάνω αριστερά (το οποίο είθισται να παραπέμπει στο προφίλ της κοπέλας εντός της επίσημης ιστοσελίδας)
σου βγάζει την Sonya10 που είναι "ενεργή" αυτόν τον καιρό και όχι την Sonya9 στην οποία προφανώς αναφέρεσαι.
Αυτό μπερδεύει ελαφρώς τον αναγνώστη κάτι για το οποίο , προφανώς, δεν φταις εσύ.

Θεμιτό θα ήταν βέβαια να δημοσιοποιούνται κριτικές κατά την στιγμή που το City Tour είναι ενεργό.
Όλα μια χαρά όμως και πάλι , πολύ όμορφη αναφορά.
Καπέλο
review reaction 1 Demonas
25 Μαρτίου, 2021
@ Constantinos27

Σε ευχαριστώ πολύ που διάβασες την κριτική μου και χαίρομαι που σου άρεσε! Συναντήθηκα και εγώ την Dia την τελευταία φορά που ήταν στα μέρη μας (κοντά στο τέλος του 2020) και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι μια θαυμάσια κοπέλα και ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Όσον αναφορά το θέμα για το αν μας πιάσανε "κουτούς", δεν με ενδιαφέρει καθόλου... σημασία για μένα έχει το βίωμα, ιδίως όταν είναι τόσο έντονο και θετικό! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μετανιώνουμε για πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν και προσπαθώ όσο πιο πολύ μπορώ να μην μετανιώνω για τίποτα. Ακόμα και από αρνητικές εμπειρίες που είχα, πάντα προσπαθώ να κρατάω μόνο τα θετικά μιας και με βοηθάν να γνωρίζω τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα και να ξέρω το πως θα χειριστώ παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Τέλος, θα ήθελα και εγώ να ανεβάζω αμέσως κριτικές αλλά άλλοτε λόγο χρόνου, συναισθηματικής φόρτισης ή οτιδήποτε άλλο, δεν τα καταφέρνω. Είμαι ένας τρομερά συναισθηματικός άνθρωπος γι' αυτό προτιμώ να αφήνω όλα αυτά τα συναισθήματα να καταλαγιάζουν πρώτα και έπειτα να γράφω μιας και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο και όχι τόσο "συναισθηματικά φορτισμένο".

Καλή συνέχεια και καλά να περνάτε!

Υ.Γ: Θα συμφωνήσω με τον φίλο alafroiskiotos, η Sonya είναι τρομερά ερωτεύσιμη και θέλουν προσοχή τα ραντεβού μαζί της!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 75870
review reaction 1 Constantinos27
27 Μαρτίου, 2021
Σοφός ο τρόπος που αναφέρεις περί χρόνου που πρέπει να περάσει (μέχρι την σύνταξη κάποιας κριτικής)
σε περίπτωση που ένα ραντεβού λάβει λίγο "μη προβλεπόμενη" τροπή. ..Το σημειώνω αυτό.

Εγώ δεν είχα την τύχη να προλάβω την Sonya στο τελευταίο CT της αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι
ακόμα πιο δυνατή , εμφανισιακά , από την Dia , Μάλλον καλύτερα..

Αλήθεια είναι ότι καλύτερα, σ'αυτόν τον τομέα , να μας τυχαίνει δυνατό Sex χωρίς να περιπλέκονται άλλα
συναισθήματα.. Εγώ αυτό αναζητώ και αποκόμισα καλές εμπειρίες . Να μην πω και διδακτικές..

Να όμως που καμιά φορά έρχεται και κάτι πιο ιδιαίτερο.. / Καλοδεχούμενο κι αυτό , Οκ.

Καλό ΣΚ σε όλους .
review reaction 1 Demonas
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5