Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 61 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καταρχάς θα μακρολογήσω όπως κάνω συνήθως με τις κριτικές μου οπότε αν δεν θέλετε να διαβάζετε σεντόνια, απλά προσπεράστε! Επίσης η παρακάτω κριτική είναι ΑΥΣΤΗΡΑ η προσωπική μου άποψη για την Τζίνα.

Την Τζίνα την συνάντησα για πρώτη φορά μια μέρα πριν μας ξαναβάλουν σε καραντίνα, τον Νοέμβριο του 2020. Ήθελα καιρό να συναντηθώ μαζί της και μην ξέροντας πως θα είναι τα πράγματα σε σχέση με τις απαγορεύσεις, αποφάσισα να της στείλω ένα μήνυμα για να βρεθούμε. Εύκολη συνεννόηση μέσω Viber και το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη μέρα.

Έφτασε η μέρα της συνάντησης μου μαζί της και περίμενα πως και πως να περάσει η ώρα για να την συναντήσω! Μόλις σχόλασα από την δουλειά, ετοιμάστηκα και έφυγα με γοργούς ρυθμούς για το ξενοδοχείο. Ετοίμασα το δωμάτιο, της έστειλα μήνυμα και έπειτα από 2-3 λεπτά άκουσα αυτό το αγχωτικό (με την καλή έννοια) αλλά παράλληλα μαγικό χτύπο στην πόρτα!

Με το που άνοιξα την πόρτα αυτό που αντίκρισα δεν το περίμενα για κανένα λόγο… Αυτό που αντίκρισα ήταν μια όμορφη κοπέλα κοντά στο 1.65 με ένα πραγματικό και πλατύ χαμόγελο. Τα μαλλιά της κατάμαυρα, πολύ μακριά, φτάνουν μέχρι περίπου τα «φτερά» ίσως και λίγο πιο κάτω. Μεγάλο συν για μένα αυτό μιας και βρίσκω τα πολύ μακριά μαλλιά στις γυναίκες πολύ ελκυστικά και σέξι. Το πρόσωπο της απλό, καθημερινό, γλυκύτατο, χωρίς πολύ μακιγιάζ το οποίο δεν χρειάζεται μιας και το κοσμούν αυτά τα υπέροχα καταγάλανα μάτια τα οποία σίγουρα μπορούν να σε μαγέψουν και να κάθεσαι να την κοιτάς κατάματα για ώρες.

Αφού λοιπόν ξεπέρασα το πρώτο σοκ της φίλησα το χέρι και της είπα να περάσει μέσα. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι και αφού αρνήθηκε, συνεχίσαμε λίγο με τις κλασσικές τυπικούρες και πήγαμε για μπανάκι, πρώτα εκείνη και μετά εγώ. Εδώ να σημειώσω ότι δεν χρειαζόταν να μπει για μπάνιο μιας και μοσχοβολούσε και ήταν πάρα πολύ φρέσκια!

Εδώ λοιπόν ήρθε η δεύτερη έκπληξη της βραδιάς μου μαζί της γιατί μόλις ξεντύθηκε έχασα την μιλιά μου, ότι φωτογραφίες έχει ανεβάσει στο νήμα της ΔΕΝ δείχνουν την πραγματικότητα (ναι καλά το διαβάσατε, ΔΕΝ). Οι φωτογραφίες σαφώς την αδικούν και κατά την γνώμη μου αυτό που αντίκρισα από κοντά ήταν τουλάχιστον +2 πόντους από αυτό που είχα δει στις φωτογραφίες. Γυμνασμένη τόσο όσο έπρεπε, όπου και να την έπιανες ήταν ταυτόχρονα τρυφερό αλλά και λιγουλάκι σφιχτό, λογικό άλλωστε μιας και μου ανέφερε ότι έκανε χρόνια διάφορους χορούς! ‘Έχει καταπληκτικές καμπύλες και δεν έχει καθόλου περιττά κιλά, φαίνεται ότι δίνει μεγάλη προσοχή στο σώμα της, θα έλεγα ότι είναι κοντά στα 60 κιλά. Το δερματάκι της απαλό, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, επίσης λογικό μιας και είναι το πολύ 23 χρονών, και μαυρισμένο τόσο ώστε να αχνοφαίνονται κάποιες γραμμές μαυρίσματος (tan lines). Το στήθος της και αυτό τρομερό, μεγαλύτερο απ’ ότι συνηθίζω αλλά ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπο της και είναι αρκετά χορταστικό κατά την γνώμη μου! Τα οπίσθια της και αυτά καταπληκτικά, στρογγυλά, τουρλωτά και πολύ προκλητικά! Το αιδοίο της περιποιημένο, καθαρό και λαχταριστό! Τα άκρα της προσεγμένα, περιποιημένα και γυναικεία, το μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι το ότι έχει ψεύτικα νύχια στα χεράκια της τα οποία δεν πολύ συμπαθώ.

Τώρα, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες με το τι έγινε στο κρεββάτι γιατί οι υπόλοιπες κρητικές το υπερκαλύπτουν.

Γενικά πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί της, δεν μου είπε πουθενά όχι, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα, και ήταν πάρα πολύ θετική και πρόθυμη. Με έκανε να νιώσω πολύ, όμορφα και να χαλαρώσω πάρα πολύ. Επειδή ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν, υπήρχε λίγος πάγος ανάμεσα μας και είμασταν και οι δύο εμφανέστατα κουρασμένοι. Αυτό όμως που μου κίνησε πολύ την περιέργεια ήταν ότι ενδιάμεσα από τους γύρους, μιλάγαμε για διάφορα πράγματα και ένιωθα ότι προσπαθούσε να κρύψει λίγο το πόσο έξυπνη και μορφωμένη είναι πραγματικά. ‘Έχουμε ξανασυναντηθεί από τότε και ήταν σαν να ξεκλείδωσε μιας και κάναμε πιο βαθιές και με νόημα συζητήσεις! Είναι πολύ συνειδητοποιημένη, ακομπλεξάριστη και πολύ καλή κοπέλα.

Σίγουρα θα την ξαναδώ στο μέλλον.

Αυτά για την ώρα!

Υ.Γ Η ημερομηνία του ραντεβού είναι αυτή που αναγράφει η κρητική και όχι η ημερομηνία έκδοσης της κρητικής.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, koukoskoukou, alpula και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2021
Πράγματι κουκλάκι το Τζινάκι και με αρκετά καλές επιδόσεις στον αγωνιστικό χώρο !
Άπειρη ακόμη όμως χωρίς την αύρα της πραγμαατικής πουτάνας, πράγμα μάλλον αρνητικό για τους πολύ advanced συντρόφους.
Μακάρι βέβαια να φύγει νωρίς και να μην την αποκτήσει, για το καλό της...
review reaction 1 Demonas
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1