Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10
Call-Girls 43093
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατάφερα και πέτυχα την Κατριν διαθέσιμη και είπα να δοκιμάσω και γω αυτό το κορμί.
Η Κατριν όταν εμφανίστηκε με το στυλ του ντυσίματός της και την ενέργειά της μου φάνηκε ίσως πιο μικρή απο την αναφερόμενη ηλικία της.
(Ισως όμως να μικροδείχνει).
Μετά απο ένα 5λεπτο περίπου μεχρι να γίνουν οι συστάσεις να επικοινωνήσουμε κλπ υπήρχε αμυδρά μια αμηχανία. Όταν ξεντυθηκε όμως της την έπεσα ζόρικα και άρχισα φιλιά δάχτυλα γλειψίματα μέχρι που κάβλωσε το κορίτσι. Απο την συμπεριφορά της κατάλαβα πως θα κινηθεί το ραντεβού και πως προφανώς αντέχει τα ζόρικα οπότε το τράβηξα και γω. Αμέσως της τον έδωσα για να τον πάρει στο στόμα με βία και εκείνη αντι να κωλώσει τον εξαφάνισε και ζηταγε κιαλλο.
Ρούφηγμα για σεμινάριο και να με παρακαλάει να την καρφώσω. Η αλήθεια όμως ήταν πως γούσταρε και η ίδια να με βλέπει να αγριεύω και το προσπαθούσε κιαλλο. Μέχρι που μου ζήτησε να την χαστουκίσω, και όταν το έκανα παγώνει και μου λέει "what is this? you are not a man? Harder..." OK εκεί κολλάει και ο τίτλος.
Τι ανωμαλίες έχουν κάνει οι τύποι με τις βίζιτες που παίρνουν εκεί εντός έδρας. Μια τετοια να τους κάτσει θα απασφαλίσουν.
Το σώμα της κατάλευκο και γυμνασμένο, το βυζί της καλοσχηματισμένο, και το στόμα της ορθάνοιχτο. Γούσταρε να πουλάει ζοριλίκι και εγώ να την καρφώνω με δύναμη. Τελείωσα και εκείνη ήθελε κιαλλο.
Μπήκαμε στον 2ρο γύρο χωρις διάλλειμα και πραγματικά το πόδι ήταν σφηνωμένο στο γκάζι για όλο το ραντεβού.
Το κορίτσι γουστάρει πολύ μόνο αυτό σας λέω.
Κλείνοντας να σας πως δύο πράγματα, πρώτον δεν είναι μια κοπέλα για να κάνει ραντεβού για σεξ αλλα κατα την προσωπική μου άποψη για να πάρετε εμπειρία απο ένα αγρίμι. Όσοι δεν αντέχεται ή δεν επιθυμείτε υψηλές ταχύτητες και εντάσεις να ξέρετε δεν κάνει για εσάς (θεωρώ δυσκολο να κινηθεί το κοριτσι σε αγαπουλίστικους ρυθμούς).
Δεύτερον αντενδείκνυται για παντρεμένους - σχεσάτους κλπ. Ο λόγος είναι πως ρίχνει χαστούκια,κάνει νυχίες ,δαγκώνει...είναι πούτανος ολκής!
Αν κάνετε συνεννόηση μαζί της καλώς. Αλλα νομίζω αυτη η συνεννόηση θα ανακόψει το αυθορμητο του ραντεβού σας. (Οπότε κανονίστε να είστε προσεκτικοί γιατι πραγματικά αξίζει μια δοκιμή)
Θα την ξαναδοκίμαζα, ΑΛΛΑ όχι αυτη την περίοδο.
Θέλω να είμαι ξεκούραστος να μην έχω δουλέψει πρωί-απόγευμα και να ξαναπάρω.
Να γίνει πόλεμος κανονικός.
ΥΓ.(ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ στην πίπα της μην σας φύγουν πριν αρχίσει το ματσ)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 18, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
FIDEL Sk
Ανώτατος
Εγγραφή:
9 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
7.497
Πόντοι:
11.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, alpula, chris1955 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού