Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα παίδες, εχθές είπα να δοκιμάσω την Λόρα (Ελληνίδα) από το γραφείο magicgirls (πρώτη δοκιμή από αυτό το γραφείο). Η επικοινωνία ήταν μέσω τηλεφώνου όπου ότι κανονίστηκε (ώρα προσέλευσης της κοπέλας μα και οι υπηρεσίες της) ήταν 100% έτσι όπως συμφωνήθηκε.
Όταν ήρθε στο σπίτι μου η Λόρα η κοκκινομάλλα (casual ντυμένη και ούτε τέρμα βαμμένη) ήταν μέσα στη τρέλα της. Με φίλησε κατευθείαν και γενικά είχε ένα σεξαπίλ. Πραγματικά είχε μια θετική ενέργεια και μια διάθεση για ένα άγριο γαμήσι (τρόπος του λέγειν το ένα γιατί καταλαβαίνετε δύο ώρες δεν παίζαμε τις κουμπάρες). Αφού πρώτα έκανε ένα μπανάκι μου ήρθε με την πετσέτα όπου την έβγαλε και αποκαλύφτηκαν οι θεϊκές τις βυζάρες (φυσικές) με υπέροχες ρώγες. Ξεκινήσαμε με την ιεραποστολική στάση αφού πρώτα της έγλειψα το μουνάκι της, μετά στα 4ρα. Τελείωμα στο όμορφο στοματάκι της (+20 ευρώ πάει). Κάναμε αρκετούς γύρους (πρώτη φορά έχασα το μέτρημα στα γαμήσια που κάναμε). Γενικά είναι πολύ θετική, κάνει ότι γουστάρεις και μου άρεσε η ενέργεια της πάνω στο σεξ, η διάθεσή της και πάνω απ' όλα δεν προσποιείται με ψεύτικες φωνές κτλ όπου αυτό με ξενερώνει αφάνταστα. Τα τσιμπούκια της είναι αρκετά επαγγελματικά με καλό deep throat. Έχει φοβερό σωματάκι όπως τις φωτογραφίες που έχει αναρτημένες το γραφείο. Το μοναδικό που για μένα δεν είναι αρνητικό είναι ότι έχει ελάχιστα κιλάκια παραπάνω (λόγω του lockdown όπως όλοι μας, όχι ότι είναι χοντρή είτε υπερβολική μεγάλη διαφορά από τις φωτογραφίες) μα αυτό δεν πρέπει να το παίρνουμε αρνητικά γιατί είναι λόγω της ομαδικής κλεισούρας. Απλώς το αναφέρω γιατί κάποιοι δεν μετράνε αυτήν την κατάσταση του ομαδικού εγκλεισμού και λένε διάφορα περί αυτού του θέματος.
Επίσης τα φιλιά με γλώσσα τα δίνει σε όσους γουστάρει η κοπέλα, όχι σε όλους. Προσωπικά της ανάφερα ότι στο site λέει ότι δίνει φιλιά με γλώσσα όπου είπε ότι θα τους πει να το διορθώσουν. Απλώς το αναφέρω για να ξέρουν οι συναγωνιστές για αυτό το θέμα. Τέλος αναγράφεται στις υπηρεσίες της για το Anal (+30 ευρώ) για τους λάτρεις αυτού του σπορ αλλά εμένα δεν με πολυενδιαφέρει αυτό. Αν που στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της απίστευτης κωλάρας της για λίγο το σκέφτηκα αλλά λόγω των οικονομικών καταλαβαίνεται. Σίγουρα την συστήνω παίδες ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 202105
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
14 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
203
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mitsmitsa, THV, ant-ant και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2021
Ωραία κριτική. Στα 300€ δεν σκέφτεσαι τα 30€ για κώλο , ειδικά στο δίωρο !!
16 Μαρτίου, 2021
Καύλα δείχνει.καλα κυβικά...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2