Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 50 10
Call-Girls
139864
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Dia την συνάντησα στις 2 το βράδυ γιατί μου είπαν από το πρακτορείο ότι δεν μπορούσε πιο νωρίς. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που την βλέπεις και την λιγουρεύεσε...δεν μοιάζει με call girl με τίποτα. Ήρθε ντυμένη με ένα τζιν, μπλουζάκι και sneakers, πολύ απλά ντυμένη. Είναι γύρω στο 1,70 ίσως και παραπάνω με ωραίο σωματακι,όμορφο καθημερινό πρόσωπο, αρωματισμένη και πεντακάθαρη. Το κορίτσι είναι τρελοκομείο με την καλή έννοια, σε κάνει να νιώθεις αμέσως άνετα, χαμογελαστή και ευδιάθετη. Κουβεντούλα να σπάσει ο πάγος και ταυτόχρονα αυτή να γδυνεται. Ντουζακι και πάλι κουβεντούλα για τα tatoo που έχω εγώ κι αυτή, έχει ένα στο χέρι και μια πεταλούδα δίπλα στο νινακι της. Αρχίζουμε με φιλάκια χωρίς πολύ γλώσσα όμως και εγώ να την γλύφω στο λαιμό, στα όμορφα βυζάκια της που δεν είναι μεγάλα αλλά είναι καλοσχηματισμένα με ωραία ρώγα. Κατεβαίνω κάτω και πιάνει δουλειά η γλώσσα με την Dia να αναστεναζει και να μου χαϊδεύει τα κεφάλι κι εγώ να δυναμώνω ένταση....μετά από αρκετή ώρα εκεί κάτω γιατί μου αρέσει με φιλάει στο στόμα και αρχίζει να μου παίρνει πίπα εγώ με τα γονατα στο κρεβάτι έχοντας θέα την κωλάρα της....με ξαπλώνει κάτω και συνεχίζει την πίπα. Πολύ καλή πίπα με χέρι, πολύ σάλιο και γλυψιμο στα δίδυμα. Ανεβαίνει πάνω και εκεί το κατέχει πολύ καλά το άθλημα....ξέρει να καβαλικεύει πολύ καλά...αλλαγή σε ιεραποστολικό και ανέβασμα Ρυθμού με την Dia να λέει fuck me, yeah και κάτι ρωσικά. Αλλαγή πάλι στο πλάι και πιο δυνατό σφυροκόπημα, εκεί με σταμάτησε και έκανε αέρα στο μουνάκι της, yesh right της λέω και πάει να βάλει τζελ... τελευταία αλλαγή, doggy style κι εγώ να χαζεύω την κωλάρα της και να καμαρώνω τον Παντελή να μπαίνει σε ένα τόσο όμορφο μουνάκι. Βγάλσιμο καποτας και πίπα μέχρι τέλους πάνω στο σώμα της. Τέτοιο τυπσκι δεν έχω ξαναδεί, σε κάνει να νιώθεις οικεία με την συμπεριφορά της. Όποιος δεν την δοκιμάσει, χάνει... Μπράβο στο πρακτορείο που φέρνει τέτοια κορίτσια!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Το σκέφτομαι για επανάληψη μήπως πάρω Λολίτα....