Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Εναλλακτικός τίτλος με τη Δάφνη στον παράδεισο!

Συνάντησα την Δάφνη σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια βράδυ την περίοδο της δεύτερης καραντίνας. Η κοπέλα ήρθε στο ξενοδοχείο ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα και από μέσα χωρίς εσώρουχο μιας και είχα ζητήσει από το γραφείο να της πει να το βγάλει.
Η Δάφνη είναι πετιτ καυλάκι κοπέλα που θα μπορούσε να ήταν συμφοιτήτρια σου, συμμαθήτρια σου η να δουλεύατε στην ίδια δουλειά. Ο ορισμός του κοντοπούτανου, μελαχρινή με μικρό βυζάκι και ρόγα τούμπανο. Το κωλαράκι της το δυνατό της όπλο σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα γύρω στα 45-50 κιλά θηλυκιά και νοστιμούλα. Το μουνάκι της ξυρισμένο γυαλί έχει απίστευτο σχήμα και αίσθηση.

Μπαίνει στο δωμάτιο συνεσταλμένα λίγο τρακαρισμένα αλλά στο χέρι του καθενός πελάτη είναι να την κάνει να αισθανθεί όμορφα και να λυθεί. Η κοπέλα αφού μου λέει πως δεν φοράει εσώρουχο σηκώνει το φόρεμα της να μου το αποδείξει πράγμα που εκτίμησα μιας και η ειλικρίνεια είναι σπάνιο πράμα τις μέρες μας. Αφού της δίνω τα συγχαρητήρια μου για το μουνάκι της και την εντολή μου που ακολούθησε σηκώνομαι την πιάνω τρυφερά και αρχίζω να την φιλάω στο στόμα και στο λαιμό στα όρθια. Την κολλάω πάνω μου και το κορμί της τρίβεται στο δικό μου. Η κοπέλα ζητάει να πάει τουαλέτα να κάνει μπάνιο και βγαίνοντας την πιάνω και την φιλάω παντού . Το μουνάκι της μοσχοβολάει πραγματικά και είναι ονειρικό. Στη συνέχεια πέφτει στα τέσσερα στο πάτωμα (όρθιος εγώ από πάνω) και ξεκινάει να με γλείφει στη πούτσα που έχει σηκώσει μπαϊράκι και κατόπιν δίκης μου παρότρυνσης στα αρχίδια.
Της δίνω και λίγα πουτσοσκάμπιλα πράγμα που εκτιμάει μιας και όπως μου λέει γεμάτη στενοχώρια έχει καιρό να της το κάνει κάποιος. Στη συνέχεια την στήνω στα τέσσερα και της γλείφω με μαεστρία τις τρυπούλες κυρίως το μουνάκι με εκείνη να υγραίνεται. Την γυρνάω πάλι και της τον βάζω στο στόμα παίρνω τα χεριά της από τη πούτσα μου και της λέω να τον πάρει έτσι χωρίς χέρια. Το μωρό υπακούει, έχει διάθεση να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία μου και συνεχίζει το γλείψιμο μέχρι που χύνω καυτά χύσια μέσα στο στόμα της. Τα καταπίνει πηγαίνει στο μπάνιο να πλυθεί και έρχεται στην αγκαλιά μου. Μετά από λίγη κουβέντα ετοιμάζομαι δεύτερο γύρο αλλά πρώτα θέλω να χορτάσω το μουνάκι της να την γλείψω να την δαχτυλώσω. Την γλείφω παντού της λέω ποσό όμορφο μουνί έχει και εκείνη κοκκινίζει σαν μαθητριούλα και με ευχαριστεί. Μα τι ερωτεύσιμη γλύκα που είσαι της λέω.

Δεύτερος γύρος με σεξ σε πολλές στάσεις κυρίως στα τέσσερα και μετά ιεραποστολικά το μωράκι όμως πονάει λίγο και εγώ σταματάω την ένταση. Το προφυλακτικό με δυσκολεύει το αφαιρώ την βάζω να με γλείψει και μόλις αποκτώ την σωστή ντούρα στύση την στήνω στα όρθια πάνω στον καναπέ την γαμάω δυνατά πολύ δυνατά και εκείνη φωνάζει και μου ζητάει να την βρίσω να της πω βρομόλογα και εγώ υπακούω λέγοντας πως είναι καριόλα πουτάνα που της αξίζει να την γαμάω σκληρά μόνο και εκείνη γουστάρει το βρισίδι φωνάζει πως χύνει - δεν θα την πιστέψω - και συνεχίζω το σφυροκόπημα πιάνοντας το κορμί της γραπώνοντας το σώμα της χυδαία τα βυζιά της δίνοντας της χαστουκιά στο κωλαράκι της. Το κορμί της έχει γείρει στο μπράτσο του καναπέ στο φαντεζί δωμάτιο του Πρίαμου και εγώ την γαμάω με δύναμη της βάζω τα δάχτυλα μέσα στο στόμα, μου τα πιπιλάει φωνάζει μέχρι που χύνω χύνω χύνω μετά από αρκετή ώρα. Σε λιγάκι θα συμπληρωθεί μια ώρα πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να φύγει αλλά εγώ την απόλαυσα κάθε λεπτό.

Το μωρό πηγαίνει να πλυθεί εγώ στο κρεβάτι, ανταλλάζουμε φιλοφρονήσεις και μια υπόσχεση να ξαναβρεθούμε. Με ευχαριστεί με ρωτάει αν πέρασα ωραία και φεύγει.

Κλείνοντας η Δάφνη ενδείκνυται σε όσους θέλουν αυστηρά Ελληνίδες κοντοπούτανα φοιτητριούλες της διπλανής πόρτας με αδύνατο σώμα μικρό βυζάκι με καλή ανταπόκριση στη ρόγα και υπέροχο τουρλωτό κωλαράκι. Να το προσέχετε το μωράκι παίδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
PW
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas, OUROBOROS και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2021
'σ΄ ωραίος!!! Ναι!
M
MEKANES
review reaction 1 pussy wagon
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1