Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 17 10
Call-Girls 24799
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μπορω να δηλώσω πως περασα μια απο τις καλυτερες συνευρεσεις μου μεχρι τώρα με γυναικα εκτός σχεσεως.

Η Μονικα ήταν σαν να εβλεπα μπροστα μου τον παιδικο μου ερωτα τον οποιο καταφερα επιτελους να αποκτησω μετα απο απιστευτα πολλες προσπαθειες στις οποιες αποτυγχανα παταγωδως.

Δε θα ντραπω να πω πως ηταν ερωτας με την πρωτη ματια ακομα κι ας ακουσω διαφορα αρνητικα σχολια απο πολλους εδω μεσα (η γνωμη μου).

Λοιπον αφου συστηθηκαμε και εσπασε ο παγος αρχισε η κοπελα να απελευθερωνεται απο τα περιττα ρουχα της. Εγώ σαν "τζεντλεμαν" Καπέλο που ειμαι δεν εχασα την ευκαιρια και εκανα την κινηση να την βοηθησω να αφαιρεσει αρχικα το μπλουζακι της για να εμφανιστουν οι υπεροχες βυζαρες της, μετα τις μποτες της (σαν καλος υπηρετης) και αφου την ξαπλωσα στο κρεβατι της αφαιρεσα και το κολαν για να μεινει μονο με το κοκκινο στρινγκ της.

Ο πουτσος μου πεταγε φωτιες αλλα ήθελα πρωτα να απολαυσω το μουνακι της και ετσι υποκληθηκα στη θεα της μουναρας της την οποια ρουφηξα με μανια με την κοπελα να διχνει να το απολαμβανει. Ανεβαινοντας εφτασα στις μεγαλες βυζαρες τις και αφου τις πιπιλησα για μερικα λεπτα αλλαξαμε θεσεις για να με ευχαριστησει κι αυτη με τη σειρα της με μια μαγευτικη πιπα την οποια συνοδεψε με καραμελωμα των αρχιδιων.

Καθόλη τη διαρκεια της πιπας εκανε παιχνιδι με τον καθρευτη διχνοντας μου πως θελει να βλεπω μεσα απο αυτον τι μου κανει και να το απολαμβανει.

Στο κυριως πιατο περιειχε μονο εκεινη απο πανω να με ιππευει με λυσσα και εμενα απο κατω να απολαμβανω τη καθε στιγμή οπου μετα απο λιγα λεπτα καταθεσα για να τελειωσει ο πρωτος γυρος.

Μεσολαβησε μπανακι και μετα το social break με την κοπελα να ξερει να συνενοηθει στα ελληνικα (λογικο το 10 στην επικοινωνια) ξεκινησαμε για δευτερο γυρο ο οποιος περιειχε μονο 69 με εμενα να γλυφω την φρεσκοπλυμενη μουναρα της και αυτη τον πουτσο που ειχε πλυνει με τα χερακια της μετα την ολοκληρωση του πρωτου γυρου.

Δεν επιδοθηκα σε προσπαθεια να προσπαθησω για δευτερη συνευρεση μιας και ηθελα να απολαυσω τοσο την πιπα της αλλα και να περιποιηθω την ξυρισμενη μουναρα της.

Μπορω να πω όπως και στην αρχη πως "περασα μια απο τις καλυτερες συνευρεσεις μου μεχρι τώρα" και σιγουρα θα την επαναλαβω.
Ευχαριστώ το κοριτσι στο γραφειο που για αλλη μια φορα ηταν ακρως εξυπηρετική και με εφεραν σε επαφη με τη Μονικα αλλα και την ιδια για την απιστευτη εμπειρια. Έρωτας Γιούπιιι!

Φυσικά και δε μπορω να πω κατι αλλο εκτος του οτι την προτεινω ανεπιφυλακτα και ελπιζω να περασετε οχι μονο τοσο ωραια οσο κι εγω αλλα και πολυ καλυτερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
171
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, djantonis666, kwstasxat και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού