Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 3 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μια χαρά το γραφείο ακόμα καλύτερη η κοπέλα...οι φωτογραφίες με έκαναν να πιστεύω ότι θα δω κοπέλα με ωραίο κορμί και πιο φυσικό...δεν έπεσα έξω ... Στον αγώνα αν και στην αρχή ήταν πιο αγκαλίτσες κτλ όταν ανέβασα στροφές ήταν εκεί και άντεχε... στοματικό αρκετά καλό και σε γενικές γραμμές χωρίς να αγχώνεσαι περνάει μια ώρα με μια γυναίκα όμορφη θα έλεγα που σαν πρωταρχικό ρόλο έχει να σε κάνει να περάσεις όμορφα ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
nikos708
Ανώτατος
131
Πόντοι:
17.576
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, chris1955, kwstasxat και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2021
Αναλυτικότατη κριτική...Μαλακία και μακροσκέλέστατη. Προσκύνημα Όχι τηλεγράφημα. Χεχε!Πλατύ χαμόγελοΧεχε!Πλατύ χαμόγελο

Εύγε Ναι!Με ελαφράΓαμήσουΜαλακία
10 Μαρτίου, 2021
Με ποια άλλη κοπέλα του γραφείου θα μπορούσες να την συγκρίνεις ?...δεν μιλάω μόνο για το τωρινό ρόστερ...
11 Μαρτίου, 2021
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να συγκριθεί με κάποια...η κάθε κοπέλα σου βγάζει διαφορετικά γούστα... τουλάχιστον σε εμένα...μάλλον με Νικόλ η Νέλλη....αλλά και πάλι με μεγάλη επιφύλαξη....
11 Μαρτίου, 2021
Όσο για τον φίλο πιο πάνω νομίζω ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... καλύτερα λίγα και να τα έχεις ζήσει
με τις κοπέλες παρά ένα κατεβατο που οι περισσότεροι εδώ μεσααπλα τα φαντάζονται...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4