Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Call-Girls 11067
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα απιστευτές καύλες και επέλεξα να δοκιμάσω την Βαλέρια (Μοδαλβία) από το γραφείο Adult Club. Συμπεριφορά γραφείο μέσω τηλεφώνου η συνενόηση και η ώρα προσέλευσης της κοπέλας συνεπής.
Η Βαλέρια είναι ένα κοντοπούτανο με μαύρα μαλλιά, ωραίο σώμα όπου γενικά είναι σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που θες να κουτουπώσεις.

Στα του "αγώνα", πίπα χωρίς προφυλακτικό (είχα δώσει extra +20 για cim) προσπάθεια για deep throat ικανοποιητική, φιλιά χωρίς γλώσσα αλλά έδινε φιλιά. Ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει όπου μετά από ένα σχετικά καλό τσιμπούκι την διέκοψα γιατί ήθελα να μπω μέσα της. Αφού της έκανα ένα καλό γλειφομούνι όπου οι φωνές της ήταν αληθοφανείς (τουλάχιστον έτσι έδειχνε) μετά μου έβαλε την καποτά και ξεκίνησε να με καβαλάει ανελέητα όπου αισθανόμουν αρκετά να έχει στενό μουνάκι. Κάναμε και σε ιεραποστολική στάση όπου δεν έλεγε όχι στα γλειψήματα (μόνο στα δαγκώματα δεν θέλει). Σε δύο γύρους ολοκληρώθηκε ο "αγώνας" με ένα μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα όπου έδειξε να είναι και σχετικά επικοινωνιακή.

Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα αν που θα αργήσει λίγο αυτό γιατί θέλω να δοκιμάσω κι άλλες κοπέλες αυτού του γραφείου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή