Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 19 10
Call-Girls 39261
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας δει τόσο καλές κριτικές, μου είχε γίνει εμμονή να δοκιμάσω την Amyra. Προσπαθούσα 5 μέρες σερί να την βρω και μία είχε ρεπό, μία είχαμε χιόνια, μία ήταν ανάδρομος ο Ερμής, μία έριχνε μετεωρίτες........ εντέλει την πέτυχα και κλείνω το πολυαναμενόμενο ραντεβού. Η συνεννόηση με το γραφείο πάντα εύκολη και γρήγορη. Την περιμένω λοιπόν σπίτι μου.

Έρχεται το κορίτσι με ένα πολύ σέξι κυριλέ φόρεμα και τακουνάρες. Όταν τις έβγαλε ήταν κοντούλα και της πάει. Λέει είναι 20 ετών και δεν έχω λόγο αν μην την πιστέψω. Πολύ φρέσκο πρόσωπο. Ξεκινάμε φιλιά στο στόμα σχεδόν αμέσως, το κορίτσι χαμογελαστό και πολύ ευχάριστη. Στην αρχή με μέτρο η γλώσσα. Στην πορεία η γλώσσα της με έψαχνε ίσως και περισσότερο από όσο εγώ. Πάμε στο κρεβάτι.

Ξεκινά μια αισθησιακή πίπα. Δεν ήταν η πιπάρα των πορνοστάρ ή άλλων κοριτσιών που κάνουν deepthroat. Όταν όμως έβλεπες αυτό το πανέμορφο πρόσωπο να σου παίρνει πίπα, η καύλα ήταν ατελείωτη. Και είχε ρυθμό, καθόλου δόντια, ελάχιστο χέρι όταν χρειαζόταν.

Στο σεξ, θα περιοριστώ λέγοντας ότι σχεδόν όλη την ώρα φιλιόμασταν στο στόμα. Ήταν τόσο αγαπησιάρικο που αν και εγώ θέλω και λίγο ξύλο στον ποπό να ρίξω και να ξεφύγω σε πορνοσταρικό ρυθμό, όταν πήγα να το κάνω με την συγκεκριμένη (που είναι και πολύ στενή, παρεμπιμπόντως) και ένιωσα στο ελάχιστο ότι την πονάω, άλλαξα μόνος μου ρυθμό και την έβαλα να με καβαλήσει για να ελέγξει την κατάσταση πριν ξεφύγω.

Ήθελα να την προσέξω. Ήταν ένα μικρό κοριτσάκι και το ένιωθα πολύ εύθραυστο, παράλληλα ήταν τόσο τρελή η οικειότητα με τα φιλιά που νόμιζα ότι είμαι με την κοπέλα μου. Όπως και να έχει τελευταία στιγμή θυμήθηκα τα χρήματα, τόσο πολύ με ταξίδεψε η Αμύρα και δεν είπε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα λεφτά ενώ σχεδόν ήταν στην πόρτα έτοιμη να φύγει και δεν είχα κάνει κίνηση να της τα δώσω, κάτι που επίσης μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και στο τέλος.

Μην την πεθάνετε, παιδιά. Είναι φανταστικό το κορίτσι. Πάρτε την για αγαπούλες και θα το θυμάστε για πολύ καιρό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.691
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, alpula, OUROBOROS και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2021
Εγώ τα έχω πεί, το κορίτσι είναι αξιοθαύμαστο, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
21 Φεβρουαρίου, 2021
batman1973 ευχαριστώ για τις πληροφορίες Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2