Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπόν την Sofi την έχώ συναντήσει μερικές φορές στο προηγούμενο τουρ και έκανα και το repeat και αυτή τη φορά. Δυστηχώς τα Reviews από το προηγούμενο τουρ εχουν σβηστεί και έτσι θα γράψω ένα resume από τις συναντήσεις μας. Η τελευταία έγινε σε αυτο το τουρ,στο χώρο της κοπέλας στο γνωστό ξενοδοχείο με την συνενόηση να γίνετε εύκολα με 3 SMS.

Η κοπέλα είναι 33 ετών , ότι βλέπετε στις φώτο με κανα δυο κιλά παραπάνω στην περιοχή της κοιλιάς αλλα όχι ενοχλητικά. Εχει πανέμορφα μάτια και ωραίο φυσικό στήθος. Στο social είναι πολύ καλή με καλά αγγλικά και προσγειωμένη συμπεριφορά σε κάνει να νιώσεις άνετα από την αρχή. Εχει ταξιδεψει αρκετά μεταξύ αυτών και στο εξωτικό St. Marten. Καθαρή και χαμογελαστή σε προδιαθέτει ευχάριστα.

Στα του αγώνα η κοπέλα είναι καθαρά GFE , με πολύ καλο φιλί , καλό και πολύ ιδιέταιρο στοματικό, δεχεται περιποιήση και υγραίνεται εύκολα , ούτε τζελ ούτε τίποτα μαζί μου τουλάχιστον. Αντέχει και γρήγορους ρυθμούς αλλά στην αρχή θέλει με το σιγανό ιδιαίτερα αν την έχετε μεγάλη. Γενικά προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη και "δίνετε" αν και αυτός είναι σωστός μαζί της. Στα μείον δεν κάνει CIM.

Συμπερασματικά η Sofi από Ταταρστάν είναι μια τίμια επιλογή για αυτούς που ψάχνουν μια έμπειρη GFE στυλ κοπέλα με καλό social. Προτείνεται για long dates, αγαπούληδες, για άντρες άνω των 40 που δίνουν έμφαση στην επικοινωνία κλπ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
17.933
Πόντοι:
17.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, Constantinos27, JOHN-PLAYER-SPECIAL και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού