Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 17 10
Call-Girls 24833
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεδομένου του κολλήματος μου για τα ντόπια προϊόντα ,διάλεξα απτό ράφι το μωρό αυτό που ακούει στο όνομα Μόνικα.

Γυναίκα θα πω εξαρχής , με όλα κεφάλαια ...ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αερατη και σικ, ντυμένη με ένα κόκκινο παλτουδακι,τζινακι,και το μπούστο τσιτες να παρακαλάει για τον αποδεσμευτή της, έφτασε στη πόρτα μου με ένα χαμόγελο και ένα βλέμμα που προσωπικά λίγα άτομα έχω γνωρίσει να έχουν.
Μεταξύ καυλας και κυρίας, σε κοιτάζει και απορεις, να τη σκίσω ή να την αφήσω να δω που το πάει...
Ακολούθησαν και τα δύο αυτά βέβαια.

Κατευθείαν πήρα παράταση μισής ώρας για να μην έχουμε βιασύνες και περάσαμε σε χαλαρό πρόγραματακι.
Η κοπέλα ξέρει τη δουλειά της ακόμα και στο πώς να γδυθεί μου τον είχε κάνει κάγκελο και δεν άντεχα να έρθει η στιγμή να τον πάρει στο στόμα της.
Ωραία πίπα, με λάγνα κοίταγματα/καρφώματα, φτυσιματα,ρουφηγματα και ωραίους ήχους.
Η γκόμενα αυτή είναι για να την κοιτάς και να τη χύνεις κύριοι.
Σωματικά είναι όπως πρέπει, αρμονικά όλα πάνω της εκτός από αυτό το υπερβυζο που έχει γίνει φοβερή δουλειά και κάνει ΜΠΑΜ.
στο ισπανικό επίσης κατέχει τη τέχνη άριστα,δεν είναι ότι έχει απλά μεγάλο βυζί.
Με γάμησε πιο πολύ αποτι την γάμησα και η συνάντηση αυτή έμεινε στα πρακτικά μου, σαν απτις ΤΟΠ για τα ντόπια κοριτσοπουλα.

Μπήκε στα στάνταρ μου με ευκολία!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
65
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Constantinos27, chris1955 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2021
Τι εννοεις ντοπιο προιον ρε μορτη? Ρουμανα δεν ειναι? Ή μηπως εισαι κ εσυ Ρουμανος? Χμμμ;Χμμμ;
18 Φεβρουαρίου, 2021
καλα λεω οτι μερικοι απο εδω μεσα γαμανε πρωτη φορα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2