Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Eloise την είχα βάλει στο μάτι από το προηγούμενο tour της αλλά δεν την πρόλαβα και το ότι απογοητεύτηκα που δεν την πρόλαβα με έκανε να καταλάβω πόσο κακώς έκανα που δεν την δοκίμασα. Οπότε μεσοβδόμαδα, Τετάρτη νομίζω, την κλείνω για μια ώρα..

Ερχεται. Εντυπωσιακή, ψηλή, πρόσωπο απλά νορμάλ αλλά το σώμα όταν το είδα και γυμνό ήταν κυριολεκτικά τέλειο. Βυζιά φτιαγμένα πολύ καλά, επιδερμίδα θεϊκή, σφιχτή, ίχνος λίπους, κοιλιά επίπεδη και δε χόρταινες να την χαϊδεύεις και να την χουφτώνεις.

Τι δε μου άρεσε: δε με φίλησε στο στόμα με γλώσσα. Πήρα 3-4 φιλιά στο στόμα και αυτά πεταχτά. Για αυτό και έγραψα ότι δε θα τα ξαναδώ.

Τι μου άρεσε: Φοβερό σεξ, πίπα πολύ δυνατή με φτυσίματα και πνιξίματα, επεδίωκε το deepthroat μόνη της, έπαιρνε με την ώρα, στο σεξ άντεξε ξυλοκόπημα έντονο πολλή ώρα αδιαμαρτύρητα χωρίς ίχνος δυσφορίας. Ωστόσο και πάλι ένιωθα όπως πολύ εύστοχα λέτε κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, "διαικπερωτικό" χαρακτήρα.

Όπως και να έχει κρίνοντας από άλλες κριτικές ήμουν από τους άτυχους και πάλι πέρασα ΓΑΜΩ! Αλλά τα φιλιά στο στόμα για εμένα είναι κάτι που δεν μπορώ να διαπραγματευτώ. Τελείωσα στο στόμα και πρόσωπο, δε ζήτησε έξτρα. Ομολογώ πως καθυστερούσα το να τελειώσω για να χαρώ όσο περισσότερο γίνεται να είμαι μέσα της και να την χουφτώνω. Τέτοιο κορμί δε γίνεται να μην το πάρεις μια φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, chris1955, Limperatore XXI και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού