Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 6 10
Call-Girls 19226
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το αρχικο κλικ εγινε απτη τηλεφωνήτρια του γραφείου που μου ειπε ειναι αγγλιδα η κοπελα.
Λογο διαμονης μου στην αγγλια δυο χρονια και εχοντας φαει αρκετο αγγλικο pussy ειπα να τσεκαρω για αρχη αν οντως...
Πηγα στο χωρο της στο πολυτελες ξενοδοχειο που διαμενει και η γκομενα προς επιβεβαιωση ειναι το κλασικο ωραιο αγγλικο μουνακι!
Μιλαω ετσι λίγο ωμα κυριως απτον ενθουσιασμο μου καθως η κοπελα ειναι κυρία σε ολα της εκτος απτο κρεβατι.
Θυμήθηκα ολα τα καλα που ειχα περασει τοτε στο λονδινο με καποιες συντοπιτησες της.
Παμε στην εμφάνιση, οτι βλεπεις περνεις, δεν ηταν ουτε στο 10% κατι πιο πανω ή πιο κατω.
Παμε επικοινωνια, ενταξη κλασικη αγγλιδα ΤΟΠ, μιλησαμε λες και ειμασταν χρονια Φίλοι.
Παμε στο ερωτικο υπηρεσιες κτλ.
Λιγο νυμφομανης θα το πω.
Γουσταρει να εξυπηρετει και με πεθανε.
Μου ειχε πει η τηλςφωνητρια είναι δεκαρακι η συγκεκριμενη αλλα δε το πιστευα κιολας.
Γαμηθηκαμε πολυ, και δυνατα και πολυ.σηκώνει γούστα και ιδρωνει το σεντόνι.(μετα σιγουρα θα τα αλλαξε)
Εγω εγινε μουσκεμα και δυο μπανακια καπακι και δυο γαμησια δυνατα και δυο τελειώματα.
Σωμα δε θα δεις την αθλητρια της γυμναστικης ακαδημιας,θα δεις αυτο που βλεπεις στις φωτο της.
Μουνι περιποιημενο και μουσκευε συνεχεια.
Αγκαλιτσες και βρισιδια ολα τα ειχαμε.

Μια μαλακια εκανα δεν ακουσα τη τηλεφωνήτρια που μου ειπε παρτην μινιμουμ μιάμιση,ηθελα επεκταση,ηταν κλεισμενη καπακι και λογικο μου φανηκε.
Στην επομενη εβδομαδα παω για αναληψη καταθεση σιγουρα,θα μας τα φαει η αγγλιδα ολα μαλλον...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή