Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 19 10
Call-Girls
43133
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Οταν διαλέγεις να μείνεις μόνος για μεγάλο διάστημα αρχίζεις να φιλοσοφείς την ζωή σου και να μετράς διαφορετικά την διάθεση των προσωπικών σου ωρών και πόρων. Τα ερεθίσματα αρχίζουν να παίρνουν μια διαφορετική χροιά και οι όποιες αποφάσεις είναι πιο μετρημένες. Μια απο αυτές τις αποφάσεις ήταν και η συνάντηση μου με την κατριν σε μια σουίτα ( ευρύχωρα δωμάτια τα λέω εγώ) του ξενοδοχείου bill στην ηλιουπολη. Η επικοινωνία και κυρίως η διαθεσιμότητα του γραφείου στο να απαντήσει στην όποια ερώτηση μου είναι πραγματικά άξια λόγου (δεν έχουμε όλοι την ίδια εμπειρία στον πληρωμένο έρωτα). Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της ντυμένη στα μαύρα, εντύπωση που έκανε ότι η ραφή στις κάλτσες της ήταν ίσια (πράγμα που δηλώνει ότι ντύνεται πρώτα για την ευχαρίστηση της και μετά για τους άλλους) αυτό από μόνο του έχει εγγυημένο αποτέλεσμα ευχαρίστησης. Εχει την αύρα που ισορροπεί μεταξύ της έμπειρης γυναίκας και του νεαρού κοριτσιού, φαντάζομαι ότι αυτή η δισυποστασια ξεδιπλώνεται ανάλογα με το τι της βγάζει ο καθένας μας. Φορούσε ένα καταπληκτικό μαύρο κορμάκι με ιδιαίτερα κενά που άφηνε να διαγράφονται τα κατάλληλα σημεία υποδουλώνοντας τα μάτια στα σημεία που θελει εκείνη. Παρήγγειλε τεκίλα και ο αγώνας άρχισε με εμένα να προσπαθώ να αγγίξω όσα περισσότερα σημεία του κορμιού της. Μια φρενήρη συνεργασία μεταξύ χεριών, δακτύλων, χειλιών και γλώσσας. Γδύθηκε σαν την γάτα και μου ζήτησε να την συνοδέψω στο μπάνιο, εκεί με περιποιήθηκε γονατίζοντας μπροστά μου και δίνοντας μου μια γεύση της υποτακτικής της πλευράς. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο κρεβάτι και εκεί που άρχισα να την περιποιούμαι λίγο σκληρότερα άρχισε η ένταση όπου με την σειρά της έφερε αμφότερα χαστούκια, γρατζουνιες, deppthroats μέχρι δακρύων και άπειρο ιδρώτα. Η κοπέλα είναι ένα φυσικό ταλέντο, μια ατμοσφαιρική μηχανή μεγάλου κυβισμού που πρώτα θέλει να ζεσταθεί και μετά άφοβα μπορεί να σε φέρει η να ξεπεράσει τα όρια . Τα στησίματα της είναι παροιμιώδεις και σίγουρα στο παρελθόν υπάρχει χορός η μπαλέτο. Της αρέσει το δυνατό και ευγενικό αρσενικό αλλά και αυτή δεν πάει πίσω. Η ανταπόκριση της είναι στιγμιαία και εκρηκτική, λόγω των λίγων αγγλικών όταν οι στροφές ανεβαίνουν τα ρώσικα πηγαίνουν σφαίρα και αυτό μπορει να αποθαρρύνει κάποιον (καθώς δεν γνωρίζεις τι λέει και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις). Εαν ξεπεράσεις αυτό το στάδιο θα σου δώσει απλόχερα όση αδρεναλίνη αντέχει η καρδία σου. Τέτοια φυσικά διαμάντια θα πρέπει να προστατεύονται από όλους μας. Καλή συνέχεια σε όλους.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: