Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 50 10
Call-Girls
139868
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με Ντία παλαιότερα τον Οκτώβριο του 2020. Τα περισσότερα έχουν γραφεί για την κοπέλα, ένα φυσικότατο καλλίγραμμο κορίτσι με πολύ μακριά φυσικά μαλλιά.
Δεν είναι το υπέρμουνο αλλά σίγουρα μία κοπέλα που την προσέχεις και θέλεις να τη γαμήσεις.
Πολύ καλό σόσιαλ, νιώθεις άνετα από τη πρώτη στιγμή. Έξυπνη και με χιούμορ.
Πολύ δοτική στο κρεβάτι, κάνει τα πάντα με πάθος. Πολύ καλή πίπα, της έδωσα οδηγίες για λίγο πιο αργό ρυθμό που μου αρέσει και τελείωσα στο στόμα της.
Στο δεύτερο γύρο ξεκινήσαμε με εμένα να τη γλείφω που ανταποκρίθηκε πολύ έντονα με αποτέλεσμα να με καβλώσει. Ακολούθησε γαμήσι σε πολύ γρήγορους ρυθμούς μα εμένα από πάνω, αυτή από πάνω, στα πλάγια, στα όρθια και στα τέσσερα όπου την ξαναγύρισα να της τα δώσω στο στόμα.
Εξαιρετική συνάντηση, θα τη ξανασυναντουσα.
Δεν είναι το υπέρμουνο αλλά σίγουρα μία κοπέλα που την προσέχεις και θέλεις να τη γαμήσεις.
Πολύ καλό σόσιαλ, νιώθεις άνετα από τη πρώτη στιγμή. Έξυπνη και με χιούμορ.
Πολύ δοτική στο κρεβάτι, κάνει τα πάντα με πάθος. Πολύ καλή πίπα, της έδωσα οδηγίες για λίγο πιο αργό ρυθμό που μου αρέσει και τελείωσα στο στόμα της.
Στο δεύτερο γύρο ξεκινήσαμε με εμένα να τη γλείφω που ανταποκρίθηκε πολύ έντονα με αποτέλεσμα να με καβλώσει. Ακολούθησε γαμήσι σε πολύ γρήγορους ρυθμούς μα εμένα από πάνω, αυτή από πάνω, στα πλάγια, στα όρθια και στα τέσσερα όπου την ξαναγύρισα να της τα δώσω στο στόμα.
Εξαιρετική συνάντηση, θα τη ξανασυναντουσα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν