Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 13 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η Τάγια είναι ένα φρέσκο κορίτσι 22 Μαΐων , χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο αλλά και χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο στο ερωτικό κομμάτι.

Η φωτογραφία με το γυμνό στήθος είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Είναι όμορφη κοπέλα και το σώμα της νεανικό και 100% φυσικό με σφιχτή επιδερμίδα αλλά αγύμναστο. Δεν έχει καθόλου τατουαζ, μόνο ένα μικρό σημάδι στη πλάτη. Στο πρόσωπο έχει πανέμορφα μελί μάτια και πολύ γλυκές εκφράσεις αλλά έχει πειράξει τα χείλη της μάλλον πρόσφατα γεγονός που την ενοχλούσε στο στοματικό που ήταν επιεικώς μέτριο.

Δεν ήξερε πως να κινηθεί ερωτικά και να σε διεγείρει, έπρεπε να ακολουθεί συνεχώς εντολές και ήταν εμφανώς αγχωμένη. Παίξανε δύο γύροι σε πολλές στάσεις όπου ακολουθούσε χωρίς παράπονα, ειδικά στο δεύτερο που καθυστέρησα πολύ δεν γκρίνιαξε καθόλου και μπραβο της. Απλά δεν είχε αυτό το κάτι που χρειάζεται να σε καβλώσει. Το ραντεβού ήταν για 2 ώρες και το έληξα 20' πριν.

Στο σόσιαλ δε μιλάει καλά αγγλικά οπότε δύσκολη η επικοινωνία.

Συμπερασματικά ένα όμορφο και γλυκό κοριτσάκι που όμως δεν το έχει ακόμη και δεν δικαιολογεί να είναι ακριβότερη από τις υπόλοιπες.

Το γραφείο άψογο όπως πάντα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Myk69
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, chris1955, Gingos και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2021
Φίλε εσύ την πήρες για δίωρο.
Απορώ πως άντεξες ...
Χμμμ;
22 Μαρτίου, 2021
Ήθελα να το λήξω στην ώρα αλλά δεν το έκανα και το μετάνιωσα, κι εγώ απορούσα με τον εαυτό μου στο τέλος...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2