Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Call-Girls 134286
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα χρέος να λύσω το μυστήριο!

Από την άλλη θα έριχνα κι ένα πουτσάκο επομένως το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Οι περισσότεροι τα γράφουν σωστά και δε θα διαφωνήσω.

Δυνατό κορμί, ιδιαίτερο πρόσωπο ( θα διαβάσετε παρακάτω... υπομονή..), πολύ καθαρή, δεν κλέβει, δεν τρώει χρόνο εξωαγωνιστικό, συμμετέχει φουλ, φτιάχνει καλό κλίμα.

Δεν είναι πιτσιρίκα αλλά το έχει!

Μερικά στοιχεία επιπλέον.... Με τρέλανε στα "ώπα!!!" όταν την άλλαζα θέση λες και είμαστε στην πίστα! Έριξα γέλιο πολύ!!! Χαχαχαχαχα...

Στο φιλί ναι μεν γλώσσα αλλά όχι αισθησιακό.. Την γλώσσα την παίζει με ταχύτατες κινήσεις και ελαφρώς άτσαλα.

Γενικώς μουγκανίζει όχι επειδή της βγαίνει, αλλά περισσότερο γιατί ίσως νιώθει ότι έτσι ανάβει τον παρτενέρ της. Δεν φιλάς με παλινδρομίσεις γλώσσας ενώ ταυτόχρονα μουγκρίζεις μμμμμ....ουγκ...νννν...

Επίσης η πίπα της δείχνει ότι δεν διαβάζει τον πελάτη. Θεωρώ ότι η πεολειχία είναι μια τέχνη που εφαρμόζεται ανάλογα τον πελάτη. Αλλιώς στον πιτσιρικά γαμίκουλα, αλλιώς στον έμπειρο επιβήτορα, αλλιώς στον ήπιο χαρακτήρα, αλλιώς στον παθιάρη κ.ο.κ.
Θα μου πεις τι ψάχνεις τώρα... Από την Τζοάνα αυτό ψάχνεις γιατί φαίνεται γυναίκα στίβου με χιλιόμετρα εμπειρίας. Φαίνεται....

Πάμε και στο "ιδιαίτερο" πρόσωπο...

Όταν της είπα πως είναι ίδια η Σερ της ανεπανάληπτης 10ετίας των 80's έπαθε σοκ γιατί της το έχουν πει πολλές φορές στο δρόμο! Ίδια είναι η ρουφιάνα και της είπα αν κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες τράβα να τρελάνεις κόσμο!!!

Της έβαλα να ακούσει και το Love and understanding που δεν το ήξερε και της άρεσε πολύ. Όσο δε, έβλεπα στο ΥΤ την Σερ και μετά τη Τζοάνα, τόσο έμενα έκπληκτος με την ομοιότητα.

Πέρασα όμορφα και χαλαρά αλλά πιστεύω ότι κάποιες κοπέλες υψηλής επισκεψιμότητας, μετά τη 2η εβδομάδα και λόγω πρωτόγνωρων συνθηκών ελέω covid παρουσιάζουν μια κατακόρυφη καμπύλη απόδοσης λόγω κούρασης, πίεσης και ίσως ψυχολογικού φόρτου, παράλληλα με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό τους στο ξενοδοχείο, ,με αποτέλεσμα κάποιοι που τις συναντούν με καθυστέρηση να μην απολαμβάνουν την φρεσκάδα των πρώτων ημερών.

Εκεί καταλήγω σε συμπέρασμα ιδιαίτερα αντιφατικών κριτικών σε κάποιες κοπέλες. Ταπεινή μου άποψη..

Είναι μια πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση αυτή που ζούμε και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Όπως βγάζουμε εμείς νεύρα, θυμό και αγανάκτηση, αντίστοιχα και οι κοπέλες αυτές δούλευαν σε άλλους ρυθμούς και έχουν δυσκολέψει πολύ οι καταστάσεις και για τις ίδιες.
Θέλει υπομονή και κατανόηση μέχρι να περάσει όλο αυτό και να επανέλθουμε χωρίς ιδιαίτερες ψυχικές διαταραχές.

Κι επειδή λοιπόν η Σερ με κάβλωνε πολύ στην ωραία μου νιότη, που την έβλεπα και είχε πρωταγωνιστήσει σε ακατάλληλά μου όνειρα, μου δόθηκε αναπάντεχα η ευκαιρία να την κατακτήσω έστω και εικονικά.

Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.210
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Zebu, OUROBOROS, Jim25jim και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού