Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 8 10
Call-Girls
17902
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεν με αφήνει το σάιτ να βάλω περισσότερα αστέρια αλλά αν μπορύσα θα της έβαζα σε όλα δέκα
και αν όχι σε όλα σίγουρα στην εμφάνιση στο πρόσωπο και στο σώμα.
Ευχαριστήθηκα γλωσσόφιλα μαζί της όπου με το χέρι της μου χάιδευε την πλάτη. Συχά συχνα κοίταζα τα όμορφα μάτια της που σπάνια τα έχουν γυναίκες.
Στον πρώτο γύρο έχυσα μετά απο μια βαθιά πίπα χωρίς καπότα άργη και βασανιστική, ξέρει καλό τσιμπούκι η κοπέλα...trust me...
Στο δεύτερο γύρο ξεκίνησα με πισωκολλητο και μετά το γυρισαμε σε reverse cowgirl οπου χοροπήδαγε στον πούτσο μου με μανία για κάμποση ώρα.
Τελικά αποφάσισε να με κάνει να χύσω και άρχισε ένα σφυροκόπημα ανευ προηγουμένου και όσο και αν προσπάθησα να κρατηθώ να μην χύσω δεν μπόρεσα και τα αμόλυσα στην καπότα.
Μα έσκισε το κορίτσι....
Λοιπόν μάγκες μην το σκέφτεστε για το κορίτσι εκτός απο θεά είναι και πύραυλος στο σεχ!!! Το απόλυτο πήδημα!!
και αν όχι σε όλα σίγουρα στην εμφάνιση στο πρόσωπο και στο σώμα.
Ευχαριστήθηκα γλωσσόφιλα μαζί της όπου με το χέρι της μου χάιδευε την πλάτη. Συχά συχνα κοίταζα τα όμορφα μάτια της που σπάνια τα έχουν γυναίκες.
Στον πρώτο γύρο έχυσα μετά απο μια βαθιά πίπα χωρίς καπότα άργη και βασανιστική, ξέρει καλό τσιμπούκι η κοπέλα...trust me...
Στο δεύτερο γύρο ξεκίνησα με πισωκολλητο και μετά το γυρισαμε σε reverse cowgirl οπου χοροπήδαγε στον πούτσο μου με μανία για κάμποση ώρα.
Τελικά αποφάσισε να με κάνει να χύσω και άρχισε ένα σφυροκόπημα ανευ προηγουμένου και όσο και αν προσπάθησα να κρατηθώ να μην χύσω δεν μπόρεσα και τα αμόλυσα στην καπότα.
Μα έσκισε το κορίτσι....
Λοιπόν μάγκες μην το σκέφτεστε για το κορίτσι εκτός απο θεά είναι και πύραυλος στο σεχ!!! Το απόλυτο πήδημα!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν