Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 49 10
Call-Girls 134654
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
πολλα πολλα δεν εχω να πω εγω παιδια μιας και πανω κατω εχουν υποθει τι παιζει με την κοπελα, απλα θα πω και την δυκια μου οπτικη γωνια.
Κυριακη και αν και την επομενη μερα δουλεβα ειπα να κανω την κινιση μου και να παρω τηλ.
Ειχα μπανισει και απο μερες την κοπελα ειχα διαβασει και κριτικες και λεω γιατι οχι κανε την κινιση σου.
τηλ το σηκονει ενα ευβγενικο παλικαρι λεω τα καθεκαστα και το ραντευβου κλινετε αμεσος.
Η κοπελα στην πορτα στην ωρα της μπενει μεσα με χαμογελο λεω οπα καλα ξεκιναμε.
τωρα για το πρωσοπο οκ ναι δεν εχει την λαμψη τον φοτο αλλα επουδενη δεν ειναι μια ασχημη κοπελα καθε αλλο ειναι μια κοπελα γυρο στα πρωτα αντα που ανετα θα σου κεντριζε το ενδιαφερον στο δρομο.Σωμα τωρα οχι σωμα σωματαρα παιδια στηθος στο θεο φτιαχτο θα μου πειται ναι αλλα κολος και αφτος στο θεο τι να λεμε 1.75 πλας θα πω εγω με σωμα σφυχτο.στον αγωνα τωρα πιπα καλη και η κοπελα περνει οδιγιες και δεν λεει οχι σε τιποτα.τρεις γυροι πεχτικαν με εμενα εκ τον οπιον οι 2 κοντα στο μισαωρο με την κοπελα να ανεβαζει τρελους ρυθμους καθως αντεχει το σφυροκοπιμα εξου και ο τιτλος.οπιως δοκιμασει να ειναι οπλισμενος με μεγαλη αντοχη για σεξ γιατι η κοπελα το ζει.φιλια δινει καθος απο οτι καταλαβα γουσταρει και το γλυψιμο το οπιο ανατποδιδει κιολας.αφτα πανω κατο αγγλικα τιμιοτατα χαμογελαστη κοπελα με μια δοση καλης τρελας οποτε δν ζιταμε κατι αλλο.παιδια αφτα απο μενα ελπιζω να βοιθισα.
Υ.Γ ναι το ξερω εμαι ανορθογραφος μη με κραζετε κατο απο καθε κριτικη μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 24, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή