Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 9 10
Call-Girls 18006
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεύτερη συνάντηση με την Ιβάνα στο γνωστό ξενοδοχείο της Συγγρού, και αυτό από μόνο του λέει πολλά!
Η συμπεριφορά του γραφείου άψογη και άμεση όπως πάντα.
Η ώρα της συνάντησης πρώτη απογευματινή, οπότε η κοπέλα ήταν ξεκούραστη, φρέσκια από τον ύπνο, άβαφη αλλά πανέμορφη (τουλάχιστον για τα γούστα μου) . Το πρόσωπό της είναι πολύ όμορφο, με γατίσια μάτια, πολύ ωραία δόντια και φρέσκο δέρμα. Γενικά είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα , χωρίς να έχει το σούπερ σώμα και χωρίς να είναι πανύψηλη αποπνέει έναν αέρα γυναικάρας , ξέρει πως να σταθεί στον χώρο και να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι με μιά γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της και για αυτό που κάνει. Συνεννόηση σε καλά αγγλικά.
Η ερωτική συνεύρεση μαζί της είναι σαν να είσαι με την γκόμενά σου, προσπαθεί να σε κάνει να το ευχαριστηθείς και το ευχαριστιέται και αυτή. Μουνάκι μικρό στενό και πεντακάθαρο. Βυζάκι μικρό αλλά με ωραίο σχήμα.
Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνάντηση.Έπεσε μια τουφεκιά (πάντα μια ρίχνω) την υπόλοιπη μισή ώρα μάλιστα την περάσαμε πίνοντας κρασί και συζητώντας σε πολύ καλή ατμόσφαιρα σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.
Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα και τρίτη φορά αν μου δοθεί η ευκαιρία αν και παίζουν πολλά καλά κομμάτια τώρα τελευταία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα