Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το άτυπο καθιερωμένο τριήμερο τετραήμερο χωρίς κάτι το νέο σεξουαλικά είχε περάσει και τα ένστικτα είχαν αρχίσει πάλι να ‘’αναβλύζουν΄΄ στο κεφάλι μου ζητώντας επιτακτικά κάτι νέο.
Χαζεύοντας λοιπόν στο site είδα τη φωτογραφία της Ελίζας που με παρέπεμπε σε άγριο θηλυκό για vintage καταστάσεις. Μμμμμ γιατί όχι σκέφτηκα.
Εύκολη και γρήγορη συνεννόηση με την ευγενική και έξυπνη κοπέλα του κέντρου του Magic.
Η Ελίζα ήρθε στην ώρα της. Και αυτό που είδα ήταν κάτι αρκετά διαφορετικό από αυτό που με προδιέθεταν οι φωτογραφίες της. Την έκανα 24 -25 ετών. Γύρω στο 1,67 χωρίς τα τακούνια. Ομορφο πρόσωπο με πειραγμένα χείλη τα οποία όμως δεν παρέπεμπαν σε ροφό όπως σε κάτι άλλες κοπέλες, διότι σε συνδυασμό με τα μεγάλα καφέ μάτια της έδεναν αρμονικά σε ένα σύνολο που είναι αντικειμενικά εντυπωσιακό και σίγουρα τραβάει το αντρικό μάτι. Λεπτός σωματότυπος με πρόσθετο τριάρι στήθος το οποίο όμως είχε εξαιρετική αφή σε σημείο που να πρέπει να ρωτήσεις για να καταλάβεις αν είναι φυσικό η όχι.
Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες που παραπέμπουν σε αγριοθήλυκο η Ελίζα αποπνέει αρχοντιά. Ντυμένη με ένα μαύρο πανέμορφο φόρεμα που αναδείκνυε τις έντονες καμπύλες της πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες. Η όλη φάση με παρέπεμπε σε επιστροφή στο σπίτι μετά από βραδυνή διασκέδαση σε high class μαγαζί.
Και αυτό μου άρεσε γιατί μου δημιουργούσε μια όμορφη ψευδαίσθηση. Μου άρεσε πολύ.
Ολη η Ιστορία στο σέξ είναι η διαδρομή. Ο προορισμός, δηλαδή το χύσιμο, ακόμη και με μαλακία επιτυγχάνεται.

Η βασική μου λοιπόν απαίτηση με τις επαγγελματίες είναι παρά την μεγάλη τους εμπειρία να οδηγώ εγώ τη φάση κατά τα γούστα μου πετυχαίνοντας όμως παράλληλα να φτιάχνω από πλευράς διέγερσης, και αν τα καταφέρω ( πράγμα πολύ σπάνιο βέβαια με τις επαγγελματίες) να φέρω σε οργασμό και τη γυναίκα.

Οι πραγματικές ( και όχι εικονικές ) αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά διεγείρεται και τελικά τελειώνει σεξουαλικά προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα και λειτουργούν σε αυτό που λέγεται σεξουαλική απόλαυση πολλαπλασιαστικά και όχι προσθετικά.

Στο παραπάνω πλαίσιο ξεκίνησα ένα αργό μπαλαμούτι με σταδιακό γρήγορο γδύσιμο και των δυο στα ενδιάμεσα. Το κρυφό όταν γίνεται σταδιακά φανερό γίνεται πιο διεγερτικό από το σκέτο γυμνό. Επιπλέον κολακεύει και φτιάχνει ιδιαίτερα τις γυναίκες, που και πιο δύσκολα διεγείρονται ( ιδίως οι επαγγελματίες ), αλλά και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια !!

Η κατάληξη αυτής της διαδικασίας ήταν μια πολύ καλή πίπα από μεριάς της που με έφτασε κοντά στα όριά μου. Διέκοψα την πίπα και ανταπέδωσα. Το λεπτό καλοξυρισμένο μουνάκι της, πεντακάθαρο, απόλαυσε τη δική μου γλώσσα πάνω του. Τα υγρά της καθαρά και πλούσια.

Όταν κατάλαβα ότι την έφερα στα όρια της ξεκίνησα με ένα αργό ιεραποστολικό και η τυραννία της έντονης διέγερσης αντικαταστάθηκε στο προσωπάκι της από ανακούφιση και ηδονή. Η αίσθηση του κόλπου της είναι ωραία. Σχετικά στενή και ελαστική.

Επίσης το γεγονός ότι στο ιεραποστολικό προσάρμοζε τις γωνίες της λεκάνης της και τα πόδια της γύρω από τη μέση μου ώστε να οδηγεί το ‘’εργαλείο’’ μου εκεί που της άρεσε έδειχνε ότι την διαδικασία πράγματι την απολάμβανε !!

Σε κάποια φάση έσφιξε απότομα με τους μηρούς της τους γοφούς μου και με τράβηξε έντονα πάνω της δείχνοντας ότι ήθελε να σταματήσω. Το κεφάλι της πήγε πίσω το σαγώνι της ψηλά και για 5-6 δευτερόλεπτα κάπου ταξίδεψε Οταν ‘’επέστρεψε’’ ‘εβγαλε τη καπότα το γύρισε μόνη της ένα έντονο mouth gagging όπου και γρήγορα παρέδωσα.

Γρήγορο ντουσάκι και λίγο άραγμα μέχρι να ξαναοπλίσω.

Ο δεύτερος γύρος ήταν περίπου μια από τα ίδια, απλά με περισσότερες πρωτοβουλίες από μεριάς της, θέλοντας να μου δείξει και αυτή την αξία της, μια και τον πρώτο γύρο τον οδήγησα εγώ.

Συνολικά ένα ακριβό μεν αλλά ωραίο από όλες τις απόψεις ραντεβού με μια ιδιαίτερη γυναίκα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.331
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, hornyasfuck, topscorer και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2021
Mας καβλωσες ρε φιλε με τη περιγραφή σου . Παω να γαμησω τη δικια μου τωρα
23 Ιανουαρίου, 2021
"Ολη η Ιστορία στο σέξ είναι η διαδρομή. Ο προορισμός, δηλαδή το χύσιμο, ακόμη και με μαλακία επιτυγχάνεται."
Προσκύνημα
Welcome back, φίλτατε Mindreader...
23 Ιανουαρίου, 2021
Τύπε γράφεις κάπου αλλού ;; Το στυλ γραφής κάτι μου θυμίζει, έξω από το σαι
23 Ιανουαρίου, 2021
Χαίρομαι που η κριτική μου είχε θετική επίδραση σε κάποιους
23 Ιανουαρίου, 2021
Να είσαι καλά φίλε Alexander !Ματάκι
24 Ιανουαρίου, 2021
Φίλε οντως ακριβά αλλά τα άξιζε τα 200.Είσαι ωραίος.ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
S
Stambal1986
24 Ιανουαρίου, 2021
"Η βασική μου λοιπόν απαίτηση με τις επαγγελματίες είναι παρά την μεγάλη τους εμπειρία να οδηγώ εγώ τη φάση κατά τα γούστα μου πετυχαίνοντας όμως παράλληλα να φτιάχνω από πλευράς διέγερσης, και αν τα καταφέρω ( πράγμα πολύ σπάνιο βέβαια με τις επαγγελματίες) να φέρω σε οργασμό και τη γυναίκα.

Οι πραγματικές ( και όχι εικονικές ) αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά διεγείρεται και τελικά τελειώνει σεξουαλικά προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα και λειτουργούν σε αυτό που λέγεται σεξουαλική απόλαυση πολλαπλασιαστικά και όχι προσθετικά."

Από μια ηλικία και μετά όλο το μυστικό κρύβεται ακριβώς σε αυτά τα λόγια......Προσκύνημα
24 Ιανουαρίου, 2021
I never fucked a ten, but one night, I fucked five twos.
George Carlin
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8