Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 10 10
Call-Girls
24039
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όταν αντίκρυσα τις φωτογραφίες της κοπέλας έπαθα ζημιά.
Λέω "δεν υπάρχει αυτό το πλάσμα"
Κι έτσι την έκλεισα άμεσα.
Από κοντά όντως πανέμορφο κορίτσι...ειδικά το πρόσωπό της είναι απλά τέλειο...σαν ψέμμα!
Το σώμα είναι μια χαρά,όμορφο και σωστό.Ένα φυσιολογικό καθημερινό νεανικό σώμα που βλέπεις σε μια όμορφη νεαρή πιπίνα στην παραλία και σου τρέχουν τα σάλια στη σκέψη να την είχες στην ομπρέλα σου να την πήδαγες...
Στα τεχνικά:Πίπα ηδονική που με υπόδειξή μου έγινε φανταστική...
Στο σεξ έχει υπέροχη αίσθηση το μουνάκι της.Χωρίς τζελ και ήταν υγρό με καλή αίσθηση.
Κάναμε μερικές στάσεις και αφού τη γάμησα μη χορταίνοντας να χαζεύω πόσο όμορφη είναι εκσπερμάτωσα με ευχαρίστηση αδειάζοντας μια μεγάλη ποσότητα χύσια στην καπότα ενώ ήμουν μέσα της.
Ευχάριστη ευγενής κοπέλα στιγμή δε σε κάνει να νοιώσεις άβολα.
Σε γενικές γραμμές:Η Μαρία είναι ένα από τα ομορφότερα κορίτσια που έχω δει,το πρόσωπό της κλέβει την παράσταση και στο σεξ είναι gfe amateur style κάνοντας τη φαντασίωσή σου με την κούκλα κόρη του γείτονα, πραγματικότητα...
Θα ξανατιμηθεί οπωσδήποτε!
Λέω "δεν υπάρχει αυτό το πλάσμα"
Κι έτσι την έκλεισα άμεσα.
Από κοντά όντως πανέμορφο κορίτσι...ειδικά το πρόσωπό της είναι απλά τέλειο...σαν ψέμμα!
Το σώμα είναι μια χαρά,όμορφο και σωστό.Ένα φυσιολογικό καθημερινό νεανικό σώμα που βλέπεις σε μια όμορφη νεαρή πιπίνα στην παραλία και σου τρέχουν τα σάλια στη σκέψη να την είχες στην ομπρέλα σου να την πήδαγες...
Στα τεχνικά:Πίπα ηδονική που με υπόδειξή μου έγινε φανταστική...
Στο σεξ έχει υπέροχη αίσθηση το μουνάκι της.Χωρίς τζελ και ήταν υγρό με καλή αίσθηση.
Κάναμε μερικές στάσεις και αφού τη γάμησα μη χορταίνοντας να χαζεύω πόσο όμορφη είναι εκσπερμάτωσα με ευχαρίστηση αδειάζοντας μια μεγάλη ποσότητα χύσια στην καπότα ενώ ήμουν μέσα της.
Ευχάριστη ευγενής κοπέλα στιγμή δε σε κάνει να νοιώσεις άβολα.
Σε γενικές γραμμές:Η Μαρία είναι ένα από τα ομορφότερα κορίτσια που έχω δει,το πρόσωπό της κλέβει την παράσταση και στο σεξ είναι gfe amateur style κάνοντας τη φαντασίωσή σου με την κούκλα κόρη του γείτονα, πραγματικότητα...
Θα ξανατιμηθεί οπωσδήποτε!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών