Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 105 10
Call-Girls 319952
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την συγκεκριμμενη κοπελλα την ειχα σταμπαρει πολυ καιρο τωρα καθως ερχεται στην Αθηνα χρονια τωρα . Απλα για καποιο λογο δεν τυχαινε να κανονισω κατι μαζι της . Αυτη την φορα ομως οι συγκυριες ευνοησαν και να μαι στο ξενοδοχειο της γνωστης λεοφωρου . Για καλη μου τυχη μαλιστα την ωρα που πηγα οι συναδελφισσες της επιναν καφε στο ισογειο οποτε ειχα την σπανια ευκαιρια να κανω αναγνωριση των επομενων στοχων ........
Ας παμε ομως στα του αγωνα ......Ομορφο κοριτσι με πολυ καλη διαθεση να μπει στην ψυχολογια και τα θελω του πελατη . Πεντακαθαρη . Το κορμι της υποδειγματικο . Ειμαι απο αυτους που θα απολαυσουν και τις skinny αλλα και τις γυναικες με καμπυλες . Εδω προκειται για μια εξαιρετικη slim φιγουρα με ομορφο δερμα , χωρις παρεμβασεις ( αν εξαιρεσει κανεις τα τατουαζ) . Το προσωπο ομορφο με καποια σπυρακια αλλα πραγματικα οταν υπαρχει απεναντι σου αυτο το πλασμα και σου χαμογελαει ( δεν ειναι απο τις ξυνες ) ευκολα το παραβλεπεις .
Πολυ καλο στοματικο ενω πραγματικα δεν χορταινα να την χαιδευω οση ωρα μου προσφερε την περιποιηση της , στην συνεχεια την περιποιηθηκα και εγω και φανηκε να το απολαμβανει .
Η διείσδυση απροβληματιστη , σε ιεραποστολικη αλλα και doggy σταση αλλα εγω λαχταρουσα και παλι το στοματικο της και συντομα κατεθεσα εκει .
Αψογο social , υποσχεση απο μερους μου για επαναληψη του ραντεβου την οποια σκοπευω να τηρησω . Φευγοντας μου δωρισε μια καινουρια μασκα για να χρησιμοποιησω στην εξοδο μου.
Εν κατακλειδι η συναντηση αυτη περιλαμβανε μια πολυ ομορφη και καθαρη κοπελλα , χαμογελαστη με πολυ καλη συμμετοχη απο μερους της χωρις ξυνιλες και δηθεν . Τι αλλο να ζητησει κανεις???

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
110€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.500
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, hornyasfuck, james034 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού