Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 13 10
Call-Girls
29154
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση με την Αλίνα9, λοιπόν...
Η κοπέλα έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, καλλίγραμμη και ψιλή, με ωραίο στήθος. Πολύ κοντά στις φωτογραφίες και ΣΙΓΟΥΡΑ μια εντυπωσιακή ψηλή κουκλίτσα που δεν περνάει απαρατήρητη, όπου και αν τη συναντήσεις, ηλικία 25-26. Μια κούκλα σκέτη. Ευγενική και χαμογελαστή. Φιλική και ευχάριστη για συζήτηση επίσης, αν και δεν την συνάντησα για να μιλήσουμε.
Μου είπαν από το γραφείο ότι το πρωκτικό δεν θα ήταν στο πρόγραμμα σήμερα(τι της κάνατε βρε, λάθος που δεν την πήρα όταν ήρθε), ήθελα να τη δω όπως και να έχει, δεν ευκαιρώ καθημερινά.
Η κοπελάρα αυτή συστήνεται για GFE, δεν είναι για PSE σε καμία περίπτωση, θέλει γλύκες και φιλάκια, όχι αγριάδες, τουλάχιστον έτσι μου έδειξε να καταλάβω εγώ και έτσι μου είπε. Σαν να είμαι με τη δικιά μου κοπέλα, τρυφερά.
Λίγο να κάνει μπανάκι, να της φτιάξω και ένα καφέ, πέρασε το 20λεπτο. Γενικά, δεν μπορώ να τελειώσω δύο φορές στο χρόνο που συνήθως μου δίνεται/περισσεύει(και λόγω κόστους διαλέγω 1 ώρα, δεν έχω άπειρο χρήμα, θέλω να συναντώ συχνά διαφορετικές κοπέλες), εκτός και αν αρχίσω κατευθείαν με το που μπει η κοπέλα, αλλά πρέπει να είναι έτοιμη/καθαρή και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα χύσω δεύτερη φορά: από νεαρός ήθελα κάποια ώρα για να τελειώσω πάλι, αλλά αυτό δεν με εμπόδιζε όμως να σπρώχνω με τις ώρες και ανελέητα και να καυλώνω γρήγορα πάλι(δεν με βοηθούσε και ποτέ η πλαστική αίσθηση του προφυλακτικού, για το τελείωμα) .
Φιλάει υπέροχα, απολαυστικά και γλυκύτατα, με βαθύ φιλί και γλώσσα, το απολαμβάνει και αυτή, άλλο που δεν ήθελα και εγώ, τρελαίνομαι για βαθιά γλωσσόφιλα. Της έγλειψα το όμορφο σωματάκι της, φιλάκια παντού, μουνάκι υπέροχο και σε όψη και απόλαυση και γεύση. Την γύρισα σε 69, με περιποιήθηκε και αυτή, εγώ συνέχισα να την απολαμβάνω με γλείψιμο μπρος - πίσω, υπέροχη πραγματικά.
Την γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου την είχα για μερικά λεπτά, μια χαρά γαμήσι και φιλιά. Μετά της είπα να στηθεί στα 4, όπου μου ζήτησε να μην είμαι άγριος, οπότε δεν απασφάλισα τελείως όπως ήθελα, αλλά συγκρατημένα και απολαυστικά(την ρώτησα αν πονάει, αν είναι κουρασμένη, μου είπε όχι) . Ανέβασα λιγάκι ρυθμό μετά από μερικά λεπτά, της ζήτησα να κάνει υπομονή για να τελειώσω, όπως και έγινε.
Μπανάκι και χαλαρή κουβεντούλα μετά, πολύ γλυκός και ευχάριστος άνθρωπος. Μια καλή ωρίτσα πέρασε και άλλη μια ευχάριστη συνάντηση, θα ήθελα να την δω περισσότερο και να πάμε λίγο δυνατότερα και γενικά σε υψηλότερους ρυθμούς, αλλά όπως και να έχει, πέρασα καλά με την κουκλίτσα.
Η κοπέλα έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, καλλίγραμμη και ψιλή, με ωραίο στήθος. Πολύ κοντά στις φωτογραφίες και ΣΙΓΟΥΡΑ μια εντυπωσιακή ψηλή κουκλίτσα που δεν περνάει απαρατήρητη, όπου και αν τη συναντήσεις, ηλικία 25-26. Μια κούκλα σκέτη. Ευγενική και χαμογελαστή. Φιλική και ευχάριστη για συζήτηση επίσης, αν και δεν την συνάντησα για να μιλήσουμε.
Μου είπαν από το γραφείο ότι το πρωκτικό δεν θα ήταν στο πρόγραμμα σήμερα(τι της κάνατε βρε, λάθος που δεν την πήρα όταν ήρθε), ήθελα να τη δω όπως και να έχει, δεν ευκαιρώ καθημερινά.
Η κοπελάρα αυτή συστήνεται για GFE, δεν είναι για PSE σε καμία περίπτωση, θέλει γλύκες και φιλάκια, όχι αγριάδες, τουλάχιστον έτσι μου έδειξε να καταλάβω εγώ και έτσι μου είπε. Σαν να είμαι με τη δικιά μου κοπέλα, τρυφερά.
Λίγο να κάνει μπανάκι, να της φτιάξω και ένα καφέ, πέρασε το 20λεπτο. Γενικά, δεν μπορώ να τελειώσω δύο φορές στο χρόνο που συνήθως μου δίνεται/περισσεύει(και λόγω κόστους διαλέγω 1 ώρα, δεν έχω άπειρο χρήμα, θέλω να συναντώ συχνά διαφορετικές κοπέλες), εκτός και αν αρχίσω κατευθείαν με το που μπει η κοπέλα, αλλά πρέπει να είναι έτοιμη/καθαρή και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα χύσω δεύτερη φορά: από νεαρός ήθελα κάποια ώρα για να τελειώσω πάλι, αλλά αυτό δεν με εμπόδιζε όμως να σπρώχνω με τις ώρες και ανελέητα και να καυλώνω γρήγορα πάλι(δεν με βοηθούσε και ποτέ η πλαστική αίσθηση του προφυλακτικού, για το τελείωμα) .
Φιλάει υπέροχα, απολαυστικά και γλυκύτατα, με βαθύ φιλί και γλώσσα, το απολαμβάνει και αυτή, άλλο που δεν ήθελα και εγώ, τρελαίνομαι για βαθιά γλωσσόφιλα. Της έγλειψα το όμορφο σωματάκι της, φιλάκια παντού, μουνάκι υπέροχο και σε όψη και απόλαυση και γεύση. Την γύρισα σε 69, με περιποιήθηκε και αυτή, εγώ συνέχισα να την απολαμβάνω με γλείψιμο μπρος - πίσω, υπέροχη πραγματικά.
Την γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου την είχα για μερικά λεπτά, μια χαρά γαμήσι και φιλιά. Μετά της είπα να στηθεί στα 4, όπου μου ζήτησε να μην είμαι άγριος, οπότε δεν απασφάλισα τελείως όπως ήθελα, αλλά συγκρατημένα και απολαυστικά(την ρώτησα αν πονάει, αν είναι κουρασμένη, μου είπε όχι) . Ανέβασα λιγάκι ρυθμό μετά από μερικά λεπτά, της ζήτησα να κάνει υπομονή για να τελειώσω, όπως και έγινε.
Μπανάκι και χαλαρή κουβεντούλα μετά, πολύ γλυκός και ευχάριστος άνθρωπος. Μια καλή ωρίτσα πέρασε και άλλη μια ευχάριστη συνάντηση, θα ήθελα να την δω περισσότερο και να πάμε λίγο δυνατότερα και γενικά σε υψηλότερους ρυθμούς, αλλά όπως και να έχει, πέρασα καλά με την κουκλίτσα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Το στήθος είναι σίγουρα 2άρι, για 3άρι δεν νομίζω(αλλά και πάλι δεν τα πάω καλά να τα υπολογίζω) . Στητό βεβαίως, λόγω ηλικίας, πολύ όμορφο στην όψη και φυσικό.
Οι φωτογραφίες είναι λίγο επεξεργασμένες με παραπάνω λάμψη θα έλεγα, αλλά η κοπέλα είναι όντως πολύ όμορφη και γλυκιά στο πρόσωπο, τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια. Μάλλον μοιάζει περισσότερο, όπως κοιτάς τις φωτογραφίες της στις στήλες-από πάνω προς τα κάτω-, στην δεύτερη στήλη αριστερά και στην τέταρτη δεξιά, οι άλλες φωτογραφίες έχουν πολύ μακιγιάζ και κάποιες τη δείχνουν με "σκληρότερη φάτσα" ενώ από κοντά είναι γλυκύτερη.
Δεν ξέρω αν είναι 10άρι, γιατί το 10 πλησιάζει θεωρητικά την απόλυτη τελειότητα, αλλά μάλλον για 9άρι (ή 8άρι++) καθαρόαιμο. Βέβαια, γούστα είναι αυτά, άλλοι προτιμούν πιο σκυλέ-σκληρές φάτσες.
Από όσες κριτικές σου έχω διαβάσει, μάλλον σου αρέσουν τα πιο άγρια και με ένταση(και εμένα μου αρέσει να αφήνομαι σε εντατικότερους ρυθμούς αν με αφήνουν, αλλά στην στιγμή που εγώ θέλω, αν το επιλέξω φυσικά) . Πέρασες ωραία με την Κατρίν και έβγαλες γούστα και δυνατό γαμήσι, όπως είπες και διάβασα, ετούτη εδώ είναι για χαλαρή φάση, τουλάχιστον εμένα δεν με άφησε να πάω δυνατά και δεν ξέρω γιατί, δεν είμαι τεράστιος όπως λες ότι έχεις εσύ πρόβλημα με μερικές.
Καλό τσιμπούκι, αλλά σε ρυθμούς gfe, απολαυστικά και χαλαρά, το ρουφάει όλο. Με άφησε και της έγλυψα το μουνάκι με την ησυχία μου για κάμποση ώρα, αφέθηκε και αυτή στη γλώσσα μου αλλά όχι τόσο για να χύσει, το ευχαριστήθηκα πάντως.
Ήθελε ήρεμα στο ιεραποστολικό, το ίδιο και στα 4(απίστευτο σώμα να την χαζεύω τη μεσούλα και τα πανέμορφα κωλομέρια της, εκείνη την ημέρα δεν έκανε πρωκτικό). Σε κάποια στιγμή της ζήτησα να κάνει λιγάκι υπομονή, όπως την είχα στα 4, γιατί ήθελα να ανεβάσω ρυθμό για να χύσω και το κατάλαβε ότι έπρεπε να δείξει κατανόηση: ήταν λιγάκι χαλαρός ο ρυθμός, ας είναι καλά το ωραίο σώμα της που με καύλωνε τρελά και έκανα υπομονή. Να σημειώσω ότι δεν είμαι κανένας μανιακός με αγριάδες, μου αρέσει το gfe, αλλά ήταν λιγάκι υπερβολικό gfe ακόμα και για εμένα(μπορεί όντως να πονούσε γενικά την συγκεκριμένη ημέρα, μιας και δεν έκανε ούτε πρωκτικό, δεν ξέρω και πώς της συμπεριφέρθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες από τότε που ήρθε, μην τη ζόρισαν).
Μπορεί πάλι να μην είχε την απαιτούμενη χημεία μαζί μου για δυνατότερους ρυθμούς, παρ'ότι δεν μου έδειξε επ'ουδενί και σε κανένα σημείο κάτι τέτοιο, και ήταν ευγενική, χαμογελαστή και συζητήσιμη όλη την ώρα που περάσαμε.
Ευχάριστα πέρασα με τόσο όμορφο κορίτσι, δεν είναι όλα τα CG τόσο φυσικά όμορφα κατά την άποψή μου, και προς Θεού, δεν μετανοιώνω, αλλά σίγουρα θα ήθελα να καλπάσω περισσότερο και δυνατότερα(μέσα στα όρια του "GFE").