Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 12 10
Call-Girls
28217
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ξεκινάω με φωτός οι οποίες θεωρώ ότι δεν...Τα γνωστά με τον φωτογράφο να δείχνει μοντέλο ενώ πρόκειται για κάτι καθημερινό all weather...Πρόσωπο με την καμία sweet face...Αν την έβλεπα έξω δε θα έλεγα ότι λιώνω να τη πηδήξω...Αγγλικά καλα και όρεξη για πάρλα αλλά αντίθετα εγώ το λέω στα reviews μου ότι σε αυτά δεν....Ένα εννιάρι στα βυζιά το έβαζα αν είχε βαθμό.
Στο service τώρα γλωσσοφιλο ναι με τη μία.
Η πίπα της μπορεί να πάρει και βελτίωση άμα το δουλέψει...Το προσπαθεί για deep γελάει πονηρά και παίρνει το πουτσο μέσα.Την γάμησα σε ότι στάση μου ερχόταν στο μυαλό.Αν έδινε στο κωλι το πράσινο φως στάνταρ το φυτιλιαζα...Και στα δύο μανίκια που έριξα καλή συμμετοχή με δόσεις fake όμως...Το χύσιμο στα βυζιά highlight της συνάντησης...Για επανάληψη ίσως αλλά πιο πολύ στο όχι δε ξέρω αλλά για repeat δεν μου το βγάζει...Το γραφείο πολύ οκ και γρήγορο.
Υγιαινετε μάγκες!
Στο service τώρα γλωσσοφιλο ναι με τη μία.
Η πίπα της μπορεί να πάρει και βελτίωση άμα το δουλέψει...Το προσπαθεί για deep γελάει πονηρά και παίρνει το πουτσο μέσα.Την γάμησα σε ότι στάση μου ερχόταν στο μυαλό.Αν έδινε στο κωλι το πράσινο φως στάνταρ το φυτιλιαζα...Και στα δύο μανίκια που έριξα καλή συμμετοχή με δόσεις fake όμως...Το χύσιμο στα βυζιά highlight της συνάντησης...Για επανάληψη ίσως αλλά πιο πολύ στο όχι δε ξέρω αλλά για repeat δεν μου το βγάζει...Το γραφείο πολύ οκ και γρήγορο.
Υγιαινετε μάγκες!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Εκσπερμάτωση