Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μου ήρθε κομψά ντυμένη, με ωραίο φορεματάκι, ευγενική και χαμογελαστή.
Ηλικία στα 25. Ωραίο προσωπάκι με υπέροχες μπλε ματάρες, ξανθά μαλάκια και ωραίο δέρμα. Καθαρή κοπέλα, με παραπάνω όμως make up για τα γούστα μου... αυτές οι ηλικίες πολλές φορές θάβουν την φυσική ομορφιά και φρεσκάδα τους πάνω από τόνους βαφής, δεν συνειδητοποιούν το έγκλημα που κάνουν, δυστυχώς.

Της έβαλα κρασάκι όπως μου ζήτησε, ήπιε λίγο και τα είπαμε λιγάκι. Εύκολη επικοινωνία στα Αγγλικά. Επειδή δεν θέλω να χάνω πολύ χρόνο πλέον, την έχω πατήσει πολλές φορές με τα επικοινωνιακά, της είπα να αρχίσουμε σιγά - σιγά, ευγενικά πάντα. Αρχίσαμε τα φιλάκια και τα χαμουρέματα, γδύσαμε ο ένας τον άλλον, γίνεται πιο ερεθιστικό το όλο παιχνίδι να "ανακαλύπτεις" σιγά - σιγά το σώμα της κοπέλας.
Ωραίο σώμα, λίγα κιλάκια παραπάνω από τις φωτογραφίες και από αυτό που είχα στο μυαλό μου, αλλά μέσα στα αποδεκτά όρια για εμένα, όμορφη και ποθητή σε κάθε περίπτωση.
Μου έριξε αντισηπτικό στα χέρια, όχι για τον κορονοϊό φυσικά, αλλά γιατί ήθελε να βεβαιωθεί ότι τα χέρια/δάκτυλά μου θα είναι καθαρά σε περίπτωση που ήθελα να τα βάλω μέσα της, όπως μου είπε, κάτι απόλυτα σεβαστό από τη μεριά μου.

Ζουμερό κορμί, ωραίο και χορταστικό στήθος. Πολύ καλό μουνάκι, τόσο σε όψη και αφή, όσο και σε...γεύση, που το απόλαυσα.
Μετά ήρθε η σειρά της να με περιποιηθεί, αλλά άρχισε λίγο άγαρμπα να παίζει το πέος μου με το χέρι της πριν το βάλει στο στόμα, και της ζήτησα να είναι προσεκτική και πιο ήρεμες κινήσεις γιατί πόνεσα λιγάκι. Διορθώθηκε αμέσως, και μου άρχισε μια γλυκιά, απολαυστική και προσεκτική πίπα χωρίς δόντια και χέρι. Δεν διήρκησε πολύ όμως, καθώς ήθελε να βάλει το προφυλακτικό για να περάσουμε στο... παρασύνθημα.
Μου πέρασε το προφυλακτικό και έβγαλε το τζελ, όπου έβαλε μια ποσότητα πάνω του. Μου είπε ότι αισθάνεται πιο ασφαλής με καλή λίπανση, γιατί φοβάται αρκετά μην τυγχόν και σπάσει το προφυλακτικό, κάποιο "ατύχημα". Και εγώ όμως προσέχω και τελειώνω εκτός, πλέον (με εξαίρεση πίπα-στόμα, φυσικά), γιατί μου έχουν τύχει... δυο-τρια φούιτ και ευτυχώς τα κατάλαβα εγκαίρως και δεν άφησα καμία έγκυο.

Την έβαλα σε ιεραποστολικό. Ωραία αίσθηση του μουνιού της, απόλαυση και φιλάκια στο σώμα και πρόσωπο. Την είχα έτσι για μερικά λεπτά, στην αρχή με γλυκούς και απαλούς ρυθμούς, ανέβασα στροφές λιγάκι στη συνέχεια, ώσπου την γύρισα στα τέσσερα. Ωραίος κώλος και θέα στην πίσω τρύπα της, που δεν δίνει, πολύ σφιχτά και ωραία στην αφή κωλομέρια, χαίρεσαι να τα ζουλάς και να τα χαϊδεύεις. Η κοπέλα όμως ήταν λίγο ανήσυχη μήπως την πονέσω και με συγκρατούσε στον ρυθμό, μου είπε ότι πονούσε λιγάκι. Μου έκανε εντύπωση, γιατί δεν είμαι τεράστιος, αλλά κανονικός. Την ρώτησα μήπως είχε αρκετές συναντήσεις ρπιν από εμένα και κουράστηκε/πόνεσε, είπε όχι, ποιός ξέρει...
Συνέχισα λοιπόν χαλαρά, πιο αργά, προσεκτικά αλλά απολαυστικά ταυτόχρονα, αφού είχα καλή θέα της κωλάρας της και την χάιδευα συνέχεια, αφού έτσι ήθελε το κορίτσι. Έπειτα από κάποια λεπτά, το όμορφο κοριτσάκι μάλλον ηρέμησε περισσότερο και αφέθηκε παραπάνω, χαλάρωσε, βεβαιώθηκε πλέον ότι δεν θα ήμουν άγριος και αχαλίνωτος, περισσότερο gfe κατάσταση, και εγώ μπόρεσα και ανέβασα λιγουλάκι το ρυθμό, πάντα προσεκτικά φυσικά, ώσπου έχυσα.

Τα είπαμε λιγάκι, μπανάκι. Γνωριστήκαμε περισσότερο όμως όταν πιάσαμε τη συζήτηση, και με αυτήν είχαμε κάποιες κοινές σπουδές και τα είπαμε λιγάκι σχετικά και πιο ειδικά από την αρχή της γνωριμίας μας. Μου άρεσε η κουβεντούλα με το όμορφο μωράκι σχετικά με τις σπουδές της, τη ζωή της στην Μόσχα, με ρώτησε και αυτή διάφορα. Της χάιδευα το προσωπάκι, το σωματάκι και τα ωραία μαλάκια της και παρ' όλο που θα μπορούσα να έχω δεύτερο γύρο άνετα, της είπα να μην αγχώνεται, ότι ήθελα να συνεχίσω τη συζήτηση, γατί πραγματικά ήταν ενδιαφέρουσα για εμένα. Της έβαλα και άλλο κρασάκι, συνέχισα να την χαϊδεύω τρυφερά και κύλισε ο χρόνος όμορφα κουβεντιάζοντας. Το χάρηκα.

Πέρασα μια καλή βραδιά με την "Καρολίνα" (δεν θα πω το πραγματικό της όνομα) , είχαμε μια όμορφη ερωτική συνάντηση και συζήτηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέγας
Εγγραφή:
4 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
20.142
Πόντοι:
4.546
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, chris1955, THV και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού