Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Call-Girls 28184
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το Σάββατο αντί να πάω στα μπουζούκια, είπα να συναντήσω την συγκεκριμένη έσκορτ που εμφανισιακά με ιντρίγκαρε πάρα πολύ. Σεξοβόμβα στο σώμα με αθώα φατσούλα. Σαν την Mia Khalifa στο ξανθό. Από σωματότυπο, δε μοιάζουν στο πρόσωπο. ΄Ηρθε με πολλή όρεξη, μιλάει πολύ καλά αγγλικά (πιάνει και περίεργες λέξεις, όχι μόνο τα βασικά).

Μπαίνει για ντουζάκι, πολύ ευγενική ρωτούσε πού θα αφήσει ρούχα / πράγματα, ακόμα και για να πάει να κατουρήσει.

Στα της πραξης: Στην πίπα χρησιμοποιεί πολύ χέρι και βάζει δύναμη, με καθοδήγηση όμως το κόβει. Γενικά ακούει και θέλει να σε ικανοποιήσει.

Στο σεξ είναι GFE, στο πρώτο χαστουκάκι στον ποπό αντέδρασε ευγενικά μεν αλλά μου το έκοψε δε, αλλά σε όποια στάση και να την είχα το bombastic κορμί της αλά Mia Khalifa, με καύλωνε φοβερά. Φιλιά στο στόμα δίνει όσα της ζητάς.

Εντέλει όταν αποφάσισα να τελειώσω με ξεκινά πίπα με δικιά μου καθοδήγηση - όπως προείπα σε ακούει και θελει να σε ικανοποιήσει - και ξεκινά πιπάρα χωρίς χέρι με εμένα να της δίνω ρυθμό στο κεφάλι, φοβερό γλείψιμο και ρυθμό, από τις ελάχιστες γυναίκες που έχουν καταφέρει να με τελειώσουν με πίπα χωρίς να χρειαστεί να βοηθήσω με το χέρι μου εγώ. Τα πήρε ΟΛΑ στο στόμα, τα έφτυσε διακριτικά στον νιπτήρα. Τσέκαρα όταν έφυγε στο κρεβάτι από περιέργεια να δω πόσα από τα "παιδιά" μου άφησε να πέσουν στο σεντόνι αλλά κυριολεκτικά αδέλφια μου δεν άφησε ούτε σταγόνα.

Αυτή ήταν και η αποκορύφωση του ραντεβού, το γκραντ φινάλε. Στο σεξ ήθελα πιο ζόρικα λίγο αλλά το φινάλε με αποζημίωσε. Μετά πολύ καλό σόσιαλ μέχρι που έληξε ο χρόνος μας.

Όποιος θέλει κακοποίηση και PSE να κοιτάξει αλλού, για αγαπούλες και ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΡΜΙ να το γλείφεις από πάνω μέχρι κάτω, στην Melania .

Στο αν θα την ξανασυναντούσα έβαλα "Ίσως" γιατί έχω αρκετές στα υπόψιν μου τώρα και έχω μπει σε ένα τρυπάκι να μην παίρνω πάνω από 2 escorts / μήνα, οπότε θα προτιμώ ως επί το πλείστον νέο αίμα κάθε φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, andronikos3, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2020
Αυτό το μπέζ κοντό φορεματάκι, της πρώτης φωτογραφίας το έχει φέρει μαζί της στην Ελλάδα;
23 Δεκεμβρίου, 2020
"Όποιος θέλει κακοποίηση και PSE να κοιτάξει αλλού..."

Συναγωνιστή έχω δηλώσει (και στις κριτικές μου) ότι προτιμώ τις κοπέλες που προσφέρουν PSE. Και όσο πιο έντονα τόσο καλύτερα. Έχω συναντήσει και κοπέλες που παίζουν αλλιώς, με κάποιες πέρασα καλά, με άλλες όχι. Ποτέ όμως δεν πίεσα κάποια να κάνει κάτι που δεν ήθελε. Ακόμα και τα "έπιπλα", απλά τα πληρώνω και πάω παρακάτω. Το γεγονός ότι συνδέεις την κακοποίηση με το PSE είναι απαράδεκτο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο!
Βρίσκω την αναφορά σου αυτή άκρως προσβλητική!
Θα ήταν καλό , αναφέρομαι και στους admins, να αφαιρεθεί αυτό από την κριτική και επίσης να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση.
Όλα αυτά τα γράφω χωρίς κανένα στοιχεία αντιπαράθεσης, απλά σε δημόσιες τοποθετήσεις καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί.
23 Δεκεμβρίου, 2020
old boy για μένα "κακοποίηση" είναι και τα χαστούκια στον κώλο που της τον κάνουν κόκκινο ή μαύρο. Αυτό το πράγμα με το politically correct έχει παρατραβήξει. Αν δεν μπορώ να εκφράζομαι όπως νιώθω εδώ μέσα επειδή κάποιος παρεξηγήθηκε από μία λέξη ας μου το πουν οι admins γιατί νομίζω ότι μόνο αξία έχω δώσει στο χώρο και δεν έχω προσβάλλει ποτέ κανέναν, αντιθέτως γράφω και σχόλια πάντα καλοπροαίρετα και μιλάω για τις κοπέλες που συναντώ πάντα με σεβασμό. Όποιος έχει αντίθετη άποψη πέραν εσού ας μου το πει χύμα.
23 Δεκεμβρίου, 2020
Makedonas1971 δεν το γνωρίζω Χαμόγελο εντυπωσιακό φόρεμα πάντως όντως. Με τζιν μου ήρθε και ένα κόκκινο τοπ μπλουζάκι
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4