Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 161267
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βράδυ καραντίνας για ποτά δεν μπορούμε να πάμε οπότε λέω δεν περνώ κάνα τηλ για να περάσει και η ώρα μας. Τηλ στο γραφείο το σηκώνει μια ευγενέστατη κοπέλα και για αλλού πιγενα αλλά έκανε ρεπό οπότε εκλησα ρεμπεκα. Ερχετε η κοπέλα πρώτη εντύπωση οκ σώμα τέλειο παιδιά μην τα ξαναλέμε μέση δαχτιλιδι στήθος εγώ νομίζω φυσικό όχι σιλικόνη ουλές δεν είδα κολος στον Θεό. Το πρωσοπο ίσως σας παραξένεψει λίγο είναι λίγο παράξενη η δουλια που έχει γίνει εκεί. Τέλος πάντων ξεκινάμε λίγο κουβέντα μπανακι εγώ μπανακι και αφτη ξεκινάει στοματικό τίμιο παιδιά κάνει και προσπάθεια για ντιπ οκ το πρωσπαθει.η κοπέλα κάνει και ένα ψιλό πέρασμα από την γυρο περιοχή ψιλό θα ξαναπώ όχι πολλά πολλά. Πρώτος γύρος λίγο στα τέσσερα μετά αφτη από κάτο εμένα μου φάνηκε λίγο στενή ανέβασα και ρυθμούς και κάπου εκεί στο τέταρτο ειρθε η πρώτη κατάθεση. Ξανά μπανακι μασαζακι η κοπέλα κάνει καλό. Μασάζ είναι ένα υπέρ. Και αφτο λίγο κουβέντα και πάμε για γύρο δύο από πάνω αφτη χαλαρά το πιγενε μετά πάλη από κάτο αφτη για αλλαγή πάλη σφηροκοπιμα αλλά εκεί δεν άντεξε μου λέει γου αρ νταιναμαιτ τι να πω ρε παιδιά εγώ φανταστείτε ειμουν και από δουλια ψιλό ψόφιος ειμουν. Δεν λέω ανεβάζω ρυθμούς ΑΜΜΑ μου αρέσει αφτο που βλέπω. Και κάπου εκεί Ερχετε χερατα από τα γλυκά χεράκια της το τελιομα στα στηθακια της. Είχε μείνει κάνα τέταρτο ανοίξαμε κουβέντα για διάφορα πράγματα η κοπέλα τα πάει καλά το αγγλικό βγάζεις άκρη άνετα μαζί της. Αφτο ειταν τα ραντεβού καλή και τίμια η κοπέλα απλά δεν ξέρω αν μου άφησε κάποιο στηγμα όταν περνεις μια κοπέλα όχι Ελληνίδα για να την ξανά κλίσεις πρέπει να σου κάνει κάλιο κλικ παραπάνω από της άλλες ειδικά αν έχεις και πιο ανεβαζμενη τιμή οκ δεν είναι ότι δεν τα αξίζει αλλά είναι στο μετεχμιο..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Cimis cimopoulos
Ανώτατος
72
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, kwstasxat και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2020
Αφτο ειταν
review reaction 1 TOMCRUISE
21 Δεκεμβρίου, 2020
Παίκτη, εάν είσαι Έλληνας, μάλλον μας τρολλάρεις με την ορθογραφία!
review reaction 1 TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2