Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 17 10
Call-Girls
37188
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά από αρκετές προσπάθειες να κανονίσω συνάντηση με τη Μαρία τελικά το κατάφερα. Αν και δεν είμαι μεγάλος λάτρης του μελαχρινού ήθελα να τη δοκιμάσω λόγω των καλών κριτικών της και της παρότρυνσης του γραφείου. Μόλις την είδα μπροστά μου μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα ευχάριστα, είναι πραγματικά πολύ όμορφη και οι φωτογραφίες της είναι πολύ ακριβείς. Έχει πολύ όμορφα μπλε μάτια και μακριά μαύρα ίσια μαλλιά, το σώμα της είναι πετίτ και καλλίγραμμο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες . Η Μαρία είναι το απόλυτο GFE τα φιλιά της είναι γλυκά και παθιασμένα ξεκινάει με αργούς ρυθμούς και στη συνέχεια πάει σε πιο έντονους μέχρι το τέλος. Της αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και τα φιλιά. Το καλύτερο της σημείο είναι ότι είναι αληθινή, ζει τη στιγμή χωρίς να προσποιήται και φαίνεται να της αρέσει αυτό που κάνει. Επίσης μιλάει αρκετά καλά αγγλικά. Για μένα ήταν καλύτερη απότι περίμενα και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες και με κέρδισε με τη φιλικότητα της, τον αισθησιασμό της, το χαμόγελο της και με το πάθος που έβγαλε και ευχαριστώ το γραφείο που επέμεινε να τη δοκιμάσω. Σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν