Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 16 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γειά σας συναγωνιστές. Η συνάντηση έλαβε χώρα στις αρχές του μήνα σε ξενοδοχείο του κέντρου. Ύστερα από την εύκολη συνεννόηση με το γραφείο, πάω στο ξενοδοχείο φρεσκαριζομαι και περιμένω το κορίτσι.
Έρχεται με 5 λεπτά καθυστέρηση και μου συστήνεται. Αμέσως αρχίζει την παρλα. Τα μπέρδευε, ποτέ Αγγλικά και πότε Ελληνικά. Μου φάνηκε ότι ήθελε να φάει χρόνο. Της λέω θα κάνεις μπάνιο ή είσαι έτοιμη. Εκεί έδειξε να ξινισε. Μπαίνει για μπάνιο, δεν κάθησε πολύ ώρα, νόμιζα ότι θα κάτσει περισσότερο χρόνο στο μπάνιο για να κλέψει χρόνο, αλλά κομπλέ. Βγήκε γυμνή που έχει απίστευτο σώμα, τόσα χρόνια στους στύλους...Ξεκινησαμε τα φιλάκια στα οποία δεν ανταποκρινόταν μόνο κάτι πεταχτά αλλά στην συνέχεια άρχιζε και τα έδινε πιο παθιαρικα αλλά χωρίς γλώσσα. Ασχολήθηκα με τα βυζια της (άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι είμαι μέγας βυχολαγνος) τα οποία είναι μεν μικρά (για μένα πάντα) αλλά υπέροχα στο άγγιγμα και ανταποκρίνονται αμέσως στο πιπίλισμα και στο χουφτωμα. Πρέπει να έγινε καλή δουλειά από τον γιατρό. Πίπα μέτρια προς κακή θα την χαρακτηρίσω. Δεν κάνει deep through, δεν γλύφει ούτε μπάλες ούτε και το παλαμαρι,ούτε φτυσιματα. Αντιθέτως μπορώ να πω ότι προσπαθεί να το παίξει όσο πιο πολύ μπορεί και βάζει λίγο το κεφαλάκι στο στόμα με σκοπό να σε τελειώσει αμέσως. Νομίζει ότι βρίσκεται στο στριπτιτζαδικο. Παίχτηκαν δύο στάσεις, αναποδη καβαλαρις η πρώτη και έδειξε ότι το κατέχει το σπορ και ιεραποστολική η δεύτερη όπου και τελείωσα στο σώμα της.
Μπανάκι και λίγο μπλα μπλα. Προσοχή τρώει χρόνο.
Ξεκίνημα με μπαλαμουτι, πάλι έπαιξα με τα βυζια,τα ευχαριστήθηκα,πάλι πίπα το ίδιο σχεδόν με πριν, κακή θα την χαρακτήριζα . Δύο στάσεις και πάλι στα πλάγια και οι δύο ή πρώτη και στα 4 η δεύτερη. Επειδή ήθελα και κωλο στο πρωκτικό ήταν όλο μη και μη. Πιο σιγά πονάω και καλύτερα να σταματήσουμε τον έχεις μεγάλο. Τελικά κατάφερε και με ξενέρωσε και μπήκα στο μουνι αφού άλλαξα καποτα και έτσι τελείωσα. Έκανε μπανάκι έδωσα τα λεφτά και έφυγε.
Αυτά έγιναν με μένα και την Ρενατα και είς αλλά γάμος Θα με υγεία.

Υ.Γ.1. Τ πρόσωπο της σε συνδυασμό με τις βλεφαρίδες και το μαλλί,είναι τελείως αδιάφορο.

Υ.Γ.2. Έχει εκπληκτικό σώμα και υπέροχα πόδια που σε συνδυασμό με την λεία και απαλή της επιδερμίδα χαίρεσαι να το χουφτωνεις.
Υ.Γ3. Αν σταματήσει να κλέβει στην πίπα, στον χρόνο του σοσιαλ και στο πρωκτικό, τότε θα γίνει από τις καλύτερες στον χώρο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
127
Πόντοι:
29.667
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, ntinosspa14 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2020
Ἄν σταματήση νά κλέβη στὴν πίπα, στὸ πρωκτικό καί στὸ social, ἔ δέν ἔμεινε καί κάτι ἄλλο, φίλε! Χαμόγελο
24 Δεκεμβρίου, 2020
Δεν έχεις άδικο, αλλά σε γενικές γραμμές η κοπέλα είναι ένταξη αλλά πρέπει να αλλάξει λίγο το όλο της σκηνικό!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2