Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 57 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, επιτέλους μετά από καιρό κατάφερα να κανονίσω ραντεβού με μια κυρία που είχα βάλει στόχο. Τη Στέλλα. Καταρχήν, να ξεκαθαρίσω ότι το γκρουπ γυναικών που μου αρέσει είναι 40 έως 50 χρόνων, Ανατολικού μπλοκ με πιασίματα. Κανονίζουμε λοιπόν ραντεβού στο Μάρκο, οπου καταφθανω λίγο νωρίτερα, κάνω το ντουζακι μου και την περιμένω. Χτυπάει μετα από λιγο η πόρτα όπου βλέπω μια πληθωρική κυρία, γύρω στα 45 με όμορφα μάτια και συμπαθητικό πρόσωπο. Περνάει μέσα και μετά τις απαραίτητες συστάσεις γδυνεται για να κάνει το ντουζακι της. Μόλις είδα το κορμί της γυαλισε το μάτι μου. Μακριά μαύρα και ίσια μαλλιά, βυζάρες με όμορφες μεγάλες ρογες, κοιλίτσα που προσωπικά δεν με χαλάει και ένας κωλος τουρλωτος και μεγάλος αλλά σφιχτός σκέτη κόλαση. Βγαίνει και πέφτουμε στο κρεβάτι. Αρχίζουν τα φιλιά, τα χουφτωματα και τα τριψιματα και έχω πάρει ήδη μπρος. Τη γυρίζω στα τέσσερα όπου δέχτηκε δαχτυλακια στις τρυπουλες της.. Παράλληλα της γλύφω την πατούσα και η καύλα έχει χτυπήσει κόκκινο..Την γυρίζω ιεραποστολικό όπου μετα από λίγο ήρθε η πρώτη εκτόνωση.. Μπανάκι, τσιγαρακι, καλό σοσιαλ και προχωράμε σε ένα μασαζακι από την πλευρά της που ήταν ότι πρέπει για αρχή.. Στη συνέχεια γυρνάει σε θέση reverse cowgirl όπου έχω θέα την κωλαρα της... Αρχίζει να δαχτυλιαζεται και μετά παίρνω σειρά εγώ παίζοντας και με τις δύο τρυπουλες..Μόλις έχει γίνει η ανόρθωση, γυρνά και ξεκινάει μια πολύ καλή πίπα με deepthroat και γλυψιματα. Θέλω πραγματικά να τη σκίσω...Της λέω καβαλα τον πουτσο μου.. Ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει η μάχη...Αληθοφανή βογγητα από μεριάς της, εγώ να την καρφώνω με δύναμη και να έχω χαθεί στις βυζάρες της...Όμορφη θέα κοιτάζοντας τον καθρέφτη οροφής τη Στελλαρα να ιππεύει..Στη συνέχεια γύρισμα στα τέσσερα και κάρφωμα στο μουνι της με αυξημένες στροφές τις οποίες και αντέχει. Το τελείωμα ήρθε μέσα σε απόλυτη καύλα. Από ότι μου είπε εξαρχής δίνει και κωλαρακι με έξτρα δωράκι κάτι που θα δοκιμάσω στο επόμενο ραντεβού..Μπανάκι ξανά, τσιγαρακι, κουβεντουλα και φευγω. Εν ολίγοις η κυρία προσφέρει μια όμορφη ωρα, για τους φαν αυτού του είδους γυναικών, προσπαθεί να σε ικανοποιήσει ενώ το πληθωρικό της σώμα είναι απολαυστικό να το βλέπεις στον καθρέφτη όταν το γαμας. Η Στέλλα μπήκε στη λίστα με τα σιγουρακια πλέον...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν