Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 14 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Έμιλυ την συνάντησα δύο φορές έως τώρα. Ημερομηνίες παλαιότερες. Θα γράψω μια περίληψη των συναντήσεών μας.
Δεν ξέρω πόσο αντικειμενικός θα είμαι στην αξιολόγηση, γιατί μου θυμίζει έντονα
ένα παράφορο πάθος που έζησα, και στο πρόσωπο-σώμα και στην ηλικία.

Πολύ όμορφη και γλυκιά, λεπτοκαμωμένη και καλοσχηματισμένη, υπέροχη, πάντα για τα δικά μου προσωπικά γούστα. Γυμνασμένο κορμάκι, από χορό, όπως μου είχε πει όταν την πρωτοσυνάντησα. Την δεύτερη φορά χάρηκε που με ξαναείδε και την προτίμησα και αρχίσαμε τα φιλάκια στην είσοδο.
Γύρω στα 28-30, πρέπει να είναι. Από την πρώτη στιγμή την έβαλα στο μάτι να την συναντήσω και ήθελα κυριολεκτικά να την πιω στο ποτήρι... Είναι κορίτσι για πολλές γλύκες, όχι αγριάδες, σαν να είχες την αγαπημένη σου γκόμενα.
Και τις δύο φορές, ήρθε ντυμένη απλά αλλά όμορφα ταυτόχρονα, με το ωραίο νεανικό κορμί της να τονίζει τα ρούχα της.

Μου έκανε ωραίο χορό και στριπτίζ και τις δύο φορές, είχα βάλει και ωραία μουσική και της άρεσε. Με το χορό και το στριπτίζ είχα καυλώσει πριν καν καλά καλά ξεντυθεί τελείως, έχει τον τρόπο της, να ξεντύνεται με χάρη και αισθησιακά, σαν να ήταν στην πίστα. Με άφησε να της βγάλω το στριγκάκι και το σουτιέν, κάνοντας νάζια, και με ξέντυσε εκείνη με τη σειρά της, χορεύοντας πάνω μου στον καναπέ. Θα ήθελα βαθιά γλωσσόφιλα από την αρχή όμως, που είναι επιφυλακτική να δώσει και μετά από πολλή περιποίηση από μέρους μου και κάμποσες φορές χυσημάτων, μου αφέθηκε.
Χαμουρευτήκαμε για λίγη ώρα εκεί στον καναπέ, μην μπορώντας να αντέξω την καύλα, ώσπου κάποια στιγμή την πήρα σηκωτή στα χέρια μου και την πήγα στο κρεβάτι στο άλλο δωμμάτιο. Εκεί της άρχισα ένα τρελό γλυφομούνι για αρκετή ώρα, λίγο σφιγμένη στην αρχή, αλλά από το πολύ μου πάθος γρήγορα χαλάρωσε και έχυσε, το απόλαυσε και η ίδια(μην ξεχνάμε ότι μου θυμίζει έντονα ένα τρελό πάθος που έζησα) .
Μου πήρε πίπα για λίγη ώρα, καλή αλλά όχι αριστοτεχνική(για την Ιστορία, τις καλύτερές μου, μέχρι τώρα, που σπαρταρούσα/χτυπιόμουν σαν το ψάρι στην ακτή, μου την είχε πάρει η Νάταλυ1 από AGN και η ανεξάρτητη Αλεξία), και την γύρισα σε 69 για να συνεχίσω να την γλύφω, έχοντας θέα το όμορφο και σφιχτό κωλαράκι της με την υπέροχη κωλοτρυπίδα της(δεν δίνει) .
Ήθελα όμως ανυπόμονα να μπω μέσα στο μουνάκι της, οπότε μου έβαλε το προφυλακτικό και άρχισα το ιεραποστολικό. Ωραία αίσθηση το μουνάκι της, ήθελα να την γαμήσω όσο περισσότερη ώρα γινόταν, της έδινα φιλιά σε όλο το πρόσωπο, στόμα και λαιμό, έως που έχυσε και πάλι. Μετά από λίγα σύντομα χαδάκια, μιας είχε χαλαρώσει από το χύσιμο, την γύρισα στα τέσσερα, να χαζεύω το απίστευτο σφιχτό κωλαράκι της και άρχισα το σφυροκόπημα, πυρ κατά βούληση, όπου ανέβασα ρυθμό και ξέφυγα. Καύλα στο έπακρο, χύσιμο ξέφρενο και αρκετό .

Ντουζάκι και οι δύο, ξάπλωσα ανάσκελα και ήρθε δίπλα και πάνω μου, λίγα χαδάκια στο κορμάκι της και στο κωλαράκι της και δεν άργησα να έχω πάλι καύλες. Δεύτερος γύρος.
Της είπα να με καβαλήσει και το έκανε με ευχαρίστηση. Εκεί ήταν η σειρά της να χάσει τον έλεγχο γρήγορα, άρχισε να χορεύει πάνω στην πούτσα μου, ακούγονταν και μουσική με καλό ρυθμό που έπαιζε συνέχεια, έκανε και κινήσεις με τα χέρια της, πότε ρυθμικές, πότε σαν να διεύθυνε ορχήστρα, αφέθηκε τελείως και ζούσε την δική της καύλα, στον δικό της κόσμο, πότε χοροπηδούσε πάνω στο καυλί μου, πότε έσκυβε προς τα εμπρός, πότε ήρεμα πότε ξέφρενα, και ξανά να ιππεύει. Εγώ την χάιδευα σε όλο το κορμάκι της, την πίεζα, την έσφιγγα, έπαιζα με τα βυζάκια της, ακολουθούσα το ρυθμό και τις κινήσεις της και ζούσα μια νιρβάνα. Το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα και το ένοιωθα, με ίππευε 15-20 λεπτά συνεχόμενα, με έχυνε και δεν σταματούσε το καβαλίκεμα. Υστερα την ξαναγύρισα σε ιεραποστολικό για λίγα λεπτα, μέχρι να στραγγίξει τελείως στο χύσιμο και ξανά την έβαλα στα τέσσερα(στάση που χάνω τη λογική μου) και άρχισα τον βομβαρδισμό.

Όλα τα ωραία έχουν όμως ένα τέλος, δυστυχώς. Μου ζήτησε να την ξαναδω, θα το κάνω.

Όπως είπα, η Έμιλυ μου αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση, πρόσωπο και σώμα, πιθανόν να είναι αυτό που εγώ θεωρώ ιδανικό σαν συνολικό πακέτο γυναίκας, συν ότι μου θυμίζει παλιότερες καταστάσεις. Είναι για πολλές γλύκες και χάδια. Βέβαια, δεν είναι τέλεια σε όλα, έχω/μου έχουν δώσει απίστευτα-επικά γλωσσόφιλα, χωρίς πολλά πολλά(χανόμουν στο στόμα της Λίζας, από AGN). Δεν είναι η μαστόρισσα της πίπας, όχι ότι δεν πιπώνει ικανοποιητικά. Αυτά όμως είναι πταίσματα(για εμένα) μπροστά στην ομορφιά της, το όμορφο και σφικτό κορμάκι της και το απίστευτο κωλαράκι της και το πάθος που σου βγάζει όταν την "ξεκλειδώσεις" και την χαλαρώσεις, μιας και μου αρέσει να δίνω και εγώ ευχαρίστηση στις κοπέλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
15
Πόντοι:
6.946
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, monstercock greece, chris1955 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2020
Η ναταλυ 1 ειναι αυτη με το 4+ στηθος ή με το 2αρι??
I
ironmaiden123
15 Δεκεμβρίου, 2020
@ironmaiden123: αυτή με το 2άρι, που διαφημίζεται να κάνει δίδυμο με τη Νάντια στην ιστοσελίδα τους. Γεματούλα η Νάταλυ1, με πιασίματα, αλλά είναι ευχάριστη και με τελείωσε με τρομερή πίπα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2