Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 11 10
Call-Girls 19631
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είπα να σβήσω τη φόλα που έφαγα προ ημερών με ένα άλλο κορίτσι από άλλο πρακτορείο και είπα να δοκιμάσω εδώ, το γραφείο εξυπηρετικοί και γρήγοροι, μέσω whatsup κλείστηκε ραντεβού και χωρίς καθυστέρηση μέσω πλημμύρας και ανέμων έφτασε το κορίτσι εις τη πόρτα μου.
Εμφανησιακα θα έλεγα ακριβώς όπως οι φωτό της, ότι περίμενα είδα.
Εγώ προσωπικά το ειδα και καλύτερο γιατί σε κάποιες φωτό της δείχνουν μεγάλη περιφέρεια ενώ από κοντά δεν έχει έτσι.
Είναι σώμα γαμησιμο καθαρά, για τα χαστούκια του και τα μπαλαμουτιασματα του,αλλά στο σημείο που είναι ωραίο.
Είναι και το νεαρό ακόμα της ηλικίας και δεν έχει γιαγιεψει ακόμα ώστε να δείξει άσχημο αυτό.
Επιδερμίδα άψογη και μοσχομυριστη από κρέμα σώματος.
Μανικιούρ είχε φοβερό γαλλικό γιατί αυτά τα κοιτάω απτην πορτα που λέμε κάποιοι...

Λίγο κουβεντουλα (αγγλικά μια χαρά) ,ένα ποτήρι κρασάκι, καπνίζει μόνο που εγώ δε καπνίζω αλλά οκ είναι αποδεκτό αυτό, και μετα τά μπανάκια μας όπως βγήκα δεύτερος απτό μπάνιο τη βρήκα στο κρεβάτι χωρίς κιλοτακι με ένα σέξυ κόκκινο σουτιέν.

Της λέω καλά ρε, το ωραιότερο κομμάτι σου μου κράτησες ντυμένο,βγάλε να δούμε λίγο βυζί χαχαχαα
Πεθάναμε στο γέλιο, έχει πολύ ωραίο χαμόγελο,όπως μια άλλη κοπέλα που είχα πάρει παλιότερα από Σιβηρία μεριά και μου έχει μείνει ακόμα αυτό το χαμόγελο.
Βγάζει σουτιέν και η αποκάλυψη ήρθε.βυζαρα,φυσική, καλοσχηματισμένη και πρόθυμη για παιχνίδι.
Πίπα δεν κάνει θεατρινισμούς, παίζει με τα μάτια αλλά θα την ήθελα λίγο πιο βαθιά, λίγο μπούκωμα και πνιξιμο αυτό το προσωπάκι θα σήκωνε εύκολα.
Μετά από ένα ολιγόλεπτο 69 περάσαμε σκούφο και με βρήκε από πάνω της να την καρφώνω σε βάθος.
Πρώτο τέλος ήρθε στα τέσσερα,θέα τη κωλαρα της που την άνοιγε για να βλέπω και το γαλλικό στα δάχτυλα της και την έχυσα στη πλάτη.(πήραν και λίγο τα εξτενσιον με τόσο μακριά που ήταν δεν έφταιγα εγώ)

Το δεύτερο τέλος,επειδή κάναμε λίγο μασάζ ο ένας στον άλλον,πέρασε ο χρόνος,πήρα μισή ώρα παράταση και πήγαμε στο μπάνιο, εκεί με πίπα και γλυψιμο στους δίδυμους κάτω, τελείωσα στο πρόσωπο της.
Μου είχε πει κιόλας λόγο το αργά της ώρας δεν είχε άλλη δουλεια μετά, θα πήγαινε να ξεκουραστεί,και το ήθελε κιόλας στο προσωπάκι της,δεν τη χαλασε, και έτσι έγινε, λερωσα αυτό το προσωπάκι και ζωγράφισε με λίγο σπερμα αυτό το χαμόγελο της.

Έκλεισε η νύχτα, μάλλον ήρθε το πρωί θα έλεγα, ανάλαφρος και χαλαρός,φιληθηκαμε και πήρε ο καθένας το δρόμο του.
Αυτή τώρα θα κοιμάται και εγώ εδώ στο γραφείο με τη βροχή έξω εξιστορω το γαμησι μαςΠροσκύνημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή