Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λοιπόν λόγω της γαμώΚόβιντ κατάστασης η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινα. Από εκεί ξεκίνησε το λάθος μου, ποτέ μα ποτέ μην παίρνεις αποφάσεις καυλωμένος και με το χέρι στη τσέπη...Την έχω πατήσει οπότε έχει συμβεί αυτό, πιστεύω θα συμφωνήσετε... Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Ενώ είχα κανονίσει με άλλη κοπέλα που δυστυχώς δεν μπορούσε εκείνη την μέρα αποφάσισα να μπω στα πρακτορεία, κλικ στο Γκόλντεν Ντ. και να σου η Λόλα. Παίδες ούτε κριτική διάβασα ούτε υπηρεσίες προσφέρει, οπότε η κόκκινη κάρτα εδώ όλο δική μου.
Σκάει στο χοτελι με 25' καθυστέρηση, με είχαν ειδοποιήσει από το γραφείο κανένα πρόβλημα. Η επικοινωνία με το γραφείο καλή ΑΛΛΑ όταν ρώτησα για το σωματότυπο της κοπέλα οι απαντήσεις ήταν παραπλανητικές όπως και οι φωτό, κίτρινη κάρτα στο γραφείο για αυτό.
Έρχεται η Λόλα' είναι η ίδια κοπέλα με τις φωτογραφίες αλλά +15 κιλά σίγουρα. Δεν με χαλάει αυτό τόσο και έτσι τη κράτησα. Ενώ έχει πάρει δεν είναι πλαδαρή, πλούσιο στήθος φυσικότατο. Η ίδια με ρώτησε αν όλα είναι ΟΚ με την εμφάνιση. Της χαμογέλασα και είπα Ναι γιατί ήταν ευγενική και επαγγελματίας. Στο σοσιαλ μια χαρά, αγγλικά καλά. Πολύ καλή πίπα με φτυσίματα κτσ. Στο σεξ τώρα της αρέσει στα 4 οπού έχει τη φάση της ΑσάλιωταΚατσικογάμης, κάναμε και ένα ωραίο ισπανικό και γενικά άδειασα δύο φόρες, ηρέμησα, αράξαμε και μιλήσαμε. Αναγράφει στην καρτέλα της ότι δεν αφήνει γλυφομούνι και 69 που μου αρέσουν πολύ αλλά λόγω καύλας δεν μπήκα καν στον κόπο να τα διαβάσω. Για 140 ευρώ δεν πρόκειται να υπάρξει επανάληψη πάντως και άσχετα από τις κριτικές το πάθημα-μάθηνα είναι να ΜΗΝ παίρνουμε αποφάσεις με το Κάτω Κεφάλι! Αυτά, υγεία και προσοχή! Έκανα ράπιντ τέστ μετά από 5 μέρες και ευτυχώς βγήκε αρνητικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Katz
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
3.425
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, Constantinos27 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού