Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.4 6 10
Call-Girls
17530
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Στο παιχνίδι του εσκορτινγκ μια κερδίζεις και μια χάνεις.Ειναι αποδεδειγμένο αυτό όσο και αν είσαι καλός παίχτης πάντα απτην άλλη κάποιες φορές κρύβεται μια παγίδα.
Οι φωτό της κοπέλας απλά δεν έδειχναν τα σημεία που δεν είναι ωραία κατά τα γούστα μου βέβαια,όπως πρόσωπο άκρα κτλ.
Ναι μες πολλές φορές οι φωτογράφηση είναι παραπλανητική αλλά θα μου πεις εδώ βλέπεις τεμαχισμένα φωτογραφήσεις, που πας?
Δεν μπορώ να πω για κάτι που τρελάθηκα ούτε κάτι θετικό, απλά ένα ραντεβού χωρίς χημεία.
Επουδενί κορίτσι εσκορτ,
επουδενί χαρακτήρας για να κάτσει 1 ώρα.
Εκτός αν είσαι ήρωας και πας να βγάλεις γούστα που η κοπέλα δε πιστεύω ούτε σε αυτό θα αποδώσει.
Επουδενί 24 ετών.
Επουδενί για τα λεφτά αυτά.
Και επιτέλους σταματήστε να βαφτίζεται οποία μιλάει ελληνικά για Ελληνίδα, κάποιες κάνουν ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΑΣΧΗΜΟ ειδικά απτη πρωτη λέξη.
Είναι φάση μπαμ μπαμ, περάστε σκουπίστε και καλό ταξίδι,με μικρότερο αντίτιμο,που εκεί ναι οκ δε θα σε άφηνε μια πικρία για τη επιλογή σου.
Οι φωτό της κοπέλας απλά δεν έδειχναν τα σημεία που δεν είναι ωραία κατά τα γούστα μου βέβαια,όπως πρόσωπο άκρα κτλ.
Ναι μες πολλές φορές οι φωτογράφηση είναι παραπλανητική αλλά θα μου πεις εδώ βλέπεις τεμαχισμένα φωτογραφήσεις, που πας?
Δεν μπορώ να πω για κάτι που τρελάθηκα ούτε κάτι θετικό, απλά ένα ραντεβού χωρίς χημεία.
Επουδενί κορίτσι εσκορτ,
επουδενί χαρακτήρας για να κάτσει 1 ώρα.
Εκτός αν είσαι ήρωας και πας να βγάλεις γούστα που η κοπέλα δε πιστεύω ούτε σε αυτό θα αποδώσει.
Επουδενί 24 ετών.
Επουδενί για τα λεφτά αυτά.
Και επιτέλους σταματήστε να βαφτίζεται οποία μιλάει ελληνικά για Ελληνίδα, κάποιες κάνουν ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΑΣΧΗΜΟ ειδικά απτη πρωτη λέξη.
Είναι φάση μπαμ μπαμ, περάστε σκουπίστε και καλό ταξίδι,με μικρότερο αντίτιμο,που εκεί ναι οκ δε θα σε άφηνε μια πικρία για τη επιλογή σου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2020
Μακριά φιλε απο το χειρότερο γραφειο που υπάρχει!!!Τα εχουμε ξαναπει αυτα,τοσες επιλογές και πέταξες τα λεφτα σου?
gnnakos
14 Δεκεμβρίου, 2020
AmoKomA
15 Δεκεμβρίου, 2020
P
Pikatsou
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3