Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 37 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την εχω παρει 5 φορές, καθε φορά και καλύτερη

Όλα συμπυκνώνονται στον τίτλο αλλά επειδή είναι κορίτσαρος με τα όλα της, της αξίζει ενδελεχής περιγραφή

Την 1η φορά που ήρθε, άνοιξα την πόρτα και βλέπω ένα ξανθό άγγελο 1.80+ , με ενα πλατύ ωραίο καθαρό χαμόγελο...ΕΡΩΤΑΣ

Φιλί αναγνωριστικό στο μάγουλο, διστακτική, ντροπαλή ( με καυλώνουν γενικά αυτά , γιατί τα σιγανά ποταμάκια είναι αυτά που στο κρεββάτι ειναι πραγματικές γυναίκες, κι αποδειχτηκε )

Αφήνει πράγματα ( ντυμένη σεμνά, παρότι ακόμα ήταν καλοκαίρι κι ειχε 27-28 βαθμους μέσα Οκτώβρίου ), βγάζει ρούχα, κοιτούσα αποσβολωμένος τα ατελείωτα πόδια της, την κωλάρα της ( νόμιζα στην αρχή ήταν ψεύτικη ), την κορμάρα της.Μπαίνει για μπάνιο και βγαίνει με πετσέτα που κρατιόταν ίσα ίσα στο στα βυζάκια της ( πλαστικά αλλά καλά στην αφή ) και κάτω κάλυπτε ίσα ίσα το μουνάκι που μοσχομύριζε ( γιατι τιμηθηκε δεοντως )...

Αρχίσαν φιλιά, στην αρχή δεν έβαζε γλώσσα αλλά στην πορεία λύθηκε η κυρία και τα έδινε όλα, μου δάγκωνε και χείλια..

Το σύστημα είχε αρχίσει να παίρνει την ανηφόρα...Πάμε κρεββάτι, ξαπλώνω κι αρχίζει τσιμπούκωμα ωραίο.Καθόλου δόντι, μονο χειλια και γλώσσα. Πηγε να βάλει χερι ( της το εβγαλα και δεν ξαναεβαλε )...Αυτο το χερι πρεπει να κοβεται απο τη ριζα

Το συστημα ειχε παει στον κοφτη, δεν πηγαινε αλλο ( της ελεγα να τον φτυνει αλλα δεν καταλαβαινε- η επικοινωνια κακη, το μονο αρνητικο )

Ξεκιναει το καβαλημα, riding με γρηγορο ρυθμο και μετα με τις πατουσες να πατανε κρεβατι και με βαθεια καθισματα να τον παιρνει ολον μεσα στο μουνι.Ο κωλος της και οι μηροι της να χτυπανε στα μπουτια μου δυνατα.Ο ηχος, η απολυτη ΚΑΥΛΑ..

Μετα το γυρναμε σε upright doggy, και να πεφτει σφυροκοπημα ανελεητο, οι κραυγες της πραγματικες και να ανασαινει βαρια..Αυτη τη φορα τα μπουτια μου να χτυπανε δυνατα τα κωλομερια της κι πουτσος καγκελο....Ο ηχος παλι η απολυτη καυλα, αλλα με συχνοτητα ταχυτατη, οπου εκει δεν αντεξε καποια στιγμη κι επεσε στο κρεββατι ...Ειχα νοικιασει ενα διαμερισμα Καλλιθεα, πρεπει να μας ακουσε ολος ο οροφος ( 4 διαμερισματα ) και μαλλον κι οι απο πανω κι οι απο κατω..Αν τους αρεσει να ακουνε αλλους να γαμιουνται θα το καταευχαριστηθηκαν

Μετα ιεραποστολικο κι εκει σφυροκοπημα ανελεητο, γυρισμα στα πλαγια και γαμησι σκληρο

ΓΕΝΙΚΑ την πεθανα στον πουτσο....ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ

Ζητησε μονο 5 λεπτα break και της τα εδωσα εννοειται γιατι ολα αυτα που περιεγραψα επαναληφθηκαν μετα για αλλη μιση ωρα με 45 λεπτα..

Κι αν επεφτε η πουτσα ( κι αυτο λογω στενου προφυλακτικου ), ξαπλωναμε κρεββατι σαν ζευγαρι, φιλιά καυτα και καυλωτικα και το χερι της ηταν στην πουτσα μεχρι να σηκωθει.Μετα τσιμπουκι και μετα γαμησι

Τι να πω ρε παιδια για αυτην την γυναικα.Να την εχω στην καραντινα σπιτι μου να τη γαμαω ολη μερα κι ολη νυχτα

10αρι τελειο, πεντακαθαρη, τελεια ακρα, κορμαρα, δεν παραπονεθηκε σε τιποτα παροτι το παρακανα.

Ξεχασα να πω οτι της εκανα γλυφομουνι και τελειωσε ( κι αυτο ειναι σιγουρο γιατι μετα πηγα να βαλω χερι στο μουνι και μου παιρνει το χερι και λεει "no,sensitive" )
Εκει εγινε και το δευτερο break

Θα τιμαται καθε φορα που ερχεται

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 17, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
I
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, @.Dod0s, chris1955 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2020
Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με πανέμορφο πρόσωπο.
Ντυμένη μαγνητίζει βλέμματα.
Αρκεί να μην μιλάει ...
Πριν 2 χρόνια όμως ήταν στο όριο από πλευράς κιλών.
Έχει επιστρέψει ???
Ματάκι
12 Δεκεμβρίου, 2020
Yourlover, εσυ?

Κατούρα και λίγο βρε παιδάκι μ'

Π
12 Δεκεμβρίου, 2020
ειναι πλεον μονη της , δε δουλευει σε γραφειο.μεχρι τελη νοεμβρη εδω ηταν, τωρα δε ξερω
I
ironmaiden123
12 Δεκεμβρίου, 2020
την επομενη φορα που θα ερθει και θα την κλεισω 100%, αμα θες μπορω να σου πω πού να ερθεις, να κατσεις εξω απο το διαμερισμα ν ακουσεις λιγο
I
ironmaiden123
12 Δεκεμβρίου, 2020
Το χέρι πρέπει να κόβεται από την ρίζα....ΣυντάσσομαιΠροσκύνημαΠροσκύνημα
13 Δεκεμβρίου, 2020
τα ραντεβού τα έκανες την "κορονοεποχή" ή προκειται για αναμνήσεις ; επειδή έχω καιρό να την δω στο escortnews και νόμιζα ότι σταμάτησε. Επίσης βάζεις την κριτική εδώ και όχι στο άλλο προφίλ της ως ανεξάρτητη Χμμμ;
επίσης δεν ξέρω αν είσαι αυτός που λέει ο pokahontas και δεν θέλω να αμφισβητήσω αυτό που έζησες αλλά η αίσθηση που είχα από τη δική μου συνάντηση και προκύπτει και από τις περισσότερες κριτικές της είναι ότι αυτά που περιγράφεις (αν) τα κάνει μόνο με λίγους. Είτε επειδή τη συναντούν αρκετές φορές ή σε μεγάλα ραντεβού ή για δικούς της λόγους. Για τους πολλούς "άτυχους " (δανείζομαι τη φράση ενός συναγωνιστή από την κριτική του) είναι απλά συνεργάσιμη αλλά όχι αβέρτη, γλωσσόφιλα γιοκ, δάκτυλα νιετ, φωνές οργασμοί κλπ. φαντασμαγορικά ; μπα.....

τέλος έχω την ίδια απορία με τον βουνίσιο, αν την συνάντησες πρόσφατα : ως προς τα κιλά πως τα πάει ;
13 Δεκεμβρίου, 2020
ολες οι συναντησεις εγιναν οκτωβρη και νοεμβρη 2020, 1 εγινε κι εντος καραντινας (5 συνολικα, σας ειπα την ελιωσα στην πουτσα).Της εστειλα και πριν μερικες μερες αλλα δεν το πηρε καν το μηνυμα οποτε μαλλον εφυγε για Ρωσσια..Αλλα επειδη προσφατα αρχισα να γραφω κριτικες ,της χρωσταγα την κριτικη.
Πατησα vlada, αυτο το προφιλ μου εβγαλε,εκει εγραψα κριτικη αλλα ειπα οτι ειναι ανεξαρτητη.
Δεν ξερω πώς ηταν πιο παλια, αν κρινω απο τις φωτο πρεπει να ηταν ακομα πιο λεπτη,εκτος κι αν εχει πεσει photoshop..Ισως κ να εχει 2-3 κιλα στην κοιλια παραπανω αλλα δεν φαινονται γιατι η κοιλια της ηταν φλατ.Δεν ειχε γραμμωμενους κοιλιακους εννοειται.

Αν κ νεος στο site , εχω καταλαβει τι παιζει με εγκαθετους κτλ κτλ, δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.Υποτιθεται γραφουμε για να αναδεικνυουμε τα αστερια ωστε να περναμε καλα αλλα και για να αναδεικνυουμε κ τις φολες για να τις αποφευγουμε..
η Vlada οπως βλεπω κι απο τους αλλους, ειναι στην κορυφη, οποτε εγω εβαλα το κερασακι στην τουρτα.
Ειχαμε χημεια τι να πω, γουσταρε κι αυτη πολυ.Τετοια γαμησια μονο με μια γκομενα εχω ριξει,οι αλλες δεν αντεχαν,ηταν του κομμωτηριου και του ινστα.Και απο βιζιτες με τη vlada, με τη margo και με τη monica/victoria τη σερβα..

Κορυφη στο τσιμπουκωμα η Margo, στην αντοχη η monica και η καλυτερη απ ολες η vlada. Θελω να παρω και την Ινεσα και τη Leksa γιατι βλεπω κριτικες τοπ, οποτε εδω θα ειμαστε μαγκες να συζηταμε.

Ειπα κ στον προηγουμενο, οποιος ειναι επιφυλακτικος, μπορουμε να κανονισουμε την επομενη φορα να κλεισω το διαμερισμα καλλιθεα ( filopappou hill suites ) , να ερθει απεξω να ακουσει.

Αν κι εχω στο προγραμμα την επομενη φορα να βιντεοσκοπησω.

Η φωτο του προφιλ μου ειναι απο Margo
I
ironmaiden123
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7