Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 17 10
Call-Girls
38885
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ξεκίνησα για Σαμάνθα και 1 ώρα πριν το μήνυμα έγραφε δεν ξεκίνησε ακόμα!
Με τον πέοντα στο χέρι, παραδίπλα απ'το χοτέλι, κάλεσα να επιλέξω, με μια τύπισσα θα παίξω.
Κι η καλή μας η Νικόλ μού'πε για να βάλεις γκολ, στο Ευάκι θα σε δώσω να στον κάνει άλλο τόσο!
......μπήκα κι είδα τις φωτό, μα δεν έψαχνα αυτό.. Άλλη είχα στο μυαλό μου κι η Νικόλ για το καλό μου,
πήρε την πρωτοβουλία να με στείλει στην κυρία!
Τό'χα το άγχος τι θα συναντήσω, γιατί η Εύα δεν ανήκει στους σωματότυπους που προτιμώ.
Όταν άνοιξε η πόρτα με το σκέρτσο και το νάζι της έσβησε τις όποιες αμφιβολίες της και με ένα κολακευτικό οριεντάλ σετάκι με αγκάλιασε και μου έδωσε τα πρώτα ζουμερά φιλιά της!
Σε χρόνο dt ήμουν σε θέση μάχης. Μετά το βασιλικό τσιμπούκαρο που απόλαυσα, έβαλα όλη μου την μαεστρία για να της χαρίσω μερικούς οργασμούς και ξαναμμένη όπως ήταν λέγοντας κάποιες φράσεις στη μητρική της γλώσσα, καβάλησε το μαδέρι και έδωσε ρεσιτάλ. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές τελείωσε! Κι όπως είναι κρεβατογεμίστρα καλούπωνε όλη πάνω μου και τα βογγητά της πρέπει να ακούγονταν στη ρεσεψιόν!
Ένα 45λεπτο την πήγα τρένο, Απορούσα κι εγώ πως με τέτοιο κορμί έβγαζα τόσο πάθος. Ειλικρινά δεν είναι από τις γυναίκες που με εξιτάρουν και το ότι με είχε κατάρτι τόση ώρα και με τέτοιο πάθος συν τα ζουμερά της φιλιά...respect!
Γι'αυτό και γω της εκπλήρωσα την επιθυμία μόλις μου τη ζήτησε και της πρόσφερα ένα ζουμερό κοκτέιλ στο καυτό της στόμα!
Με κράτησε με όμορφη συζήτηση επιπλέον 20' και είχα το άγχος να φύγω μην την αρχίσουν στα τηλέφωνα.
Αποχαιρετισμός με ζουμερά φιλιά ως τον διάδρομο!
Μπράβο στο κορίτσι, που δεν είναι πουτάνα αλλά έχει αυτή την θηλυκότητα και πουτανιά τόσο όσο να μη θες να τελειώσει ο χρόνος.
Μπράβο και στη Νικόλ που είχε τόσο δίκιο κι ας ήμουν αναποφάσιστος.
Τουλάχιστον να αποχαιρετούμε το δίσεκτο με ωραίες εμπειρίες!
Υγεία και ωραίες στιγμές!
Με τον πέοντα στο χέρι, παραδίπλα απ'το χοτέλι, κάλεσα να επιλέξω, με μια τύπισσα θα παίξω.
Κι η καλή μας η Νικόλ μού'πε για να βάλεις γκολ, στο Ευάκι θα σε δώσω να στον κάνει άλλο τόσο!
......μπήκα κι είδα τις φωτό, μα δεν έψαχνα αυτό.. Άλλη είχα στο μυαλό μου κι η Νικόλ για το καλό μου,
πήρε την πρωτοβουλία να με στείλει στην κυρία!
Τό'χα το άγχος τι θα συναντήσω, γιατί η Εύα δεν ανήκει στους σωματότυπους που προτιμώ.
Όταν άνοιξε η πόρτα με το σκέρτσο και το νάζι της έσβησε τις όποιες αμφιβολίες της και με ένα κολακευτικό οριεντάλ σετάκι με αγκάλιασε και μου έδωσε τα πρώτα ζουμερά φιλιά της!
Σε χρόνο dt ήμουν σε θέση μάχης. Μετά το βασιλικό τσιμπούκαρο που απόλαυσα, έβαλα όλη μου την μαεστρία για να της χαρίσω μερικούς οργασμούς και ξαναμμένη όπως ήταν λέγοντας κάποιες φράσεις στη μητρική της γλώσσα, καβάλησε το μαδέρι και έδωσε ρεσιτάλ. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές τελείωσε! Κι όπως είναι κρεβατογεμίστρα καλούπωνε όλη πάνω μου και τα βογγητά της πρέπει να ακούγονταν στη ρεσεψιόν!
Ένα 45λεπτο την πήγα τρένο, Απορούσα κι εγώ πως με τέτοιο κορμί έβγαζα τόσο πάθος. Ειλικρινά δεν είναι από τις γυναίκες που με εξιτάρουν και το ότι με είχε κατάρτι τόση ώρα και με τέτοιο πάθος συν τα ζουμερά της φιλιά...respect!
Γι'αυτό και γω της εκπλήρωσα την επιθυμία μόλις μου τη ζήτησε και της πρόσφερα ένα ζουμερό κοκτέιλ στο καυτό της στόμα!
Με κράτησε με όμορφη συζήτηση επιπλέον 20' και είχα το άγχος να φύγω μην την αρχίσουν στα τηλέφωνα.
Αποχαιρετισμός με ζουμερά φιλιά ως τον διάδρομο!
Μπράβο στο κορίτσι, που δεν είναι πουτάνα αλλά έχει αυτή την θηλυκότητα και πουτανιά τόσο όσο να μη θες να τελειώσει ο χρόνος.
Μπράβο και στη Νικόλ που είχε τόσο δίκιο κι ας ήμουν αναποφάσιστος.
Τουλάχιστον να αποχαιρετούμε το δίσεκτο με ωραίες εμπειρίες!
Υγεία και ωραίες στιγμές!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Καμμία σχέση με τις υπηρεσίες της Εύας.
Σοβαρά μιλάς; Είχα μια υπόνοια αλλά μου άρεσε η Σαμάνθα. Μάλλον θέλει πατρονάρισμα Άντζης..
Ωστόσο σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Καλές γιορτές!!
Διάβασε τη κριτική μου όταν δούλευε στο gde και κρίνε μόνος σου.Καλές γιορτές!