Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Call-Girls 29222
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν περίπου 2 βδομάδες έκανα αυτό το ντουο το οποίο ζαχαρωνα καιρό και πίστευα ότι θα ναι απτα πιο σούπερ ένεκα ότι είχα πάρει ήδη Αρινα 2 φορές και Μαρτα μιάμιση ώρα.Οσοι διαβάζουν τις κριτικές μου είχα πει για μαρτα που μου λεγε ότι κάνει ντουο με αρινα και έχουν σούπερ χημεία.
Σκάνε οι γυναίκες δεν ήξεραν ότι είμαι εγώ με το που με βλέπουν αγκαλιές φιλιά χαρές.Για τα της εμφάνισης τα χουν πει όλα τα χω γράψει κιεγω στις άλλες κριτικές.
Με το που πήγε η Αρινα να ετοιμαστεί η Μαρτα λυσασμενη γδύθηκε και μαρχισε πιπα βαθιά βγαίνει η αρινα απτο μπάνιο μας βλέπει και αναλαμβάνει εκείνη με την σειρά της Μαρτας για φρεσκάρισμα και ντύσιμο.
Στα του διωρου αγώνα μας οι κοπέλες δεν φιληθηκαν μεταξύ τους δεν είχαμε κάποιο λεσβιακο τρελό.Οταν πηδουσα την Μαρτα η αρινα ήταν από κάτω της έκαναν ψαλίδι και την έγλυφε.Πιπες εναλλάξ γλυψιμο μπάλες η μια και πιπα η άλλη σεξ στο μπάνιο εναλλάξ.Δαχτυλιασματα όλοι ένα κουβάρι με χαιλαιτ την Μαρτα από πάνω μου να της γλύφω το νιμου και αυτή μετά να το παίζει και να σκουιρταρει πανω μου.Η Αρινα γούσταρε χυσιμο στην μούρη και τα πήρε με ευχαρίστηση.Γενικα είχαμε 2 ώρες έντονες την ιδρωσαν την φανέλα στο τέλος μασαζακι και αγκαλιά ξεκούρασης όλοι μαζί.Στο σοσιαλ κουβέντα στα διαλείμματα πολυ άνετη σαν γνώριμοι χρόνων.Ωραια εμπειρία ακριβή αλλα για μια φορά αξίζει σίγουρα.Δεν είχαν δονητές μαζί τους και λοιπά αξεσουάρ αυτό θα έκανε το ματς ακόμα πιο συναρπαστικό.Και άλλο ένα ωραίο που θυμήθηκα μου λέει η Μαρτα σου χω μια έκπληξη και παίρνει το ποτήρι της με την σαμπάνια λούζει την τσαπου μου και έπιναν και οι 2 ρουφοντας το.Ετσουξε λιγο αυτό εκείνη την ώρα αλλά μαρεσε ήταν πρωτότυπο.Το έκανα και αυτό μου έφυγε ο καημός οποίος έχει μπάτζετ γουσταρει ντουο και του αρέσουν οι 2 κυρίες αξίζει μια δοκιμή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 02, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
steveman7
Γλομπεάρχης
206
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Constantinos27, gymaster και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2020
Για 2 ώρες, και οι 2 στα 300? Δε βγαίνουν τα νούμερα παραπάνω θα πρέπει να είναι
10 Δεκεμβρίου, 2020
2 ωρες duo 300 ??? λαθος κανεις, αν οχι θα παρω κι εγω χαχα
10 Δεκεμβρίου, 2020
Μια ζωή στο ντουο εδώ και χρόνια τα ίδια σχόλια:1)φίλε γιατί δεν έβαλες τιμή η δεν βγαίνουν τα ποσά η όταν βγουν τα ποσά α άλλοι πεινάνε και εσείς δίνετε ένα σωρό σε ντουο λες και τα βάζουν απ'την τσέπη τους.300 η μια εντάξει είμαστε;εντάξει ειμαστεΚουλ
10 Δεκεμβρίου, 2020
@steveman7

Να γραφεις αναλυτικα να μην βλεπεις τετοια σχολια... Στην περιγραφη του ραντεβου ησουν αναλυτικος στην τιμη γιατι δεν ησουν;;

Οσον αφορα το κοστος του duo ειναι δικαιωμα του καθενος να τα χαλαει τα λεφτα του οπου γουσταρει, αυτο δεν δεχεται κριτικη
27 Δεκεμβρίου, 2020
Gymaster μετρημένα κουκιά είναι οι τιμές υπάρχουν και στο site 140 η ωρα +20 το ντουο οποτε 280+280 +40 απλά δεν μαφησε να βάλω 600 γιατί δεν το περασε ως ντουο κιετσι έγραψα αυτό.Παντα όσοι γράφουν για ντουο οχι μόνο εγώ από κάτω στα σχόλια για την τιμή λένε είναι νόμος τσέκαρε το λιγο και θα καταλάβεις.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5