Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εφαγα σκαλωμα κιεδω μαρεσε και την κλεινω αμεσα.Μια απο τα ιδια η κοπελα νταρντανα με κοιλιτσα προγουλακι μαγουλακια.Ερχεται χαλαρη με ενα μινι τσιτα οπου ασφυκτιουσαν οι μπουταρες.
Με κοιτουσε με ενα υφος σαν να λεει τι θελει αυτος τωρα.Αμεσως το iqos στο στομα κουβεντα στα αγγλικα και τσουπ ζηταει τα λεφτα.
Μαγκακι της πιατσας πρωτη στο μπλα μπλα η αδερφη της λεει δουλευε στο αλκατραζ στριπερ.Της τα δινω ακριβως αυτην την φορα μην παθω τα ιδια με λολα τα μετραει γδυνεται φορουσε ενα body κιεδω κιλα παραπανω κοιλιτσα αλλα ηταν σφιχτη.Ειχε κανει μπανιο γδυνεται αρχιζουμε απευθειας μου δινει λιγα φιλια εβαλε λιγο γλωσσα.Ολο γελουσε και με κοιταγε περιεργα εψαχνε αφορμες και για κουβεντα ακομα και στο σεξ.Μολις ειδε οτι ειχα αντοχες και την σφυροκοπουσα αρχισε πιο σιγα ποναω το μουνι μου ειναι ευαισθητο θα με στειλεις στο νοσοκομειο δεν ειμαι μαχανημα και κατι υπερβολες.Ουτε καμια τεραστια τσαπου εχω ουτε την πλακωσα απλα εχω αντοχες και μαρεσει το σεξ πολυ.Τρομαζω λεει με σενα λες και ημουν ο γιαγκουλας ενω ειχα αψογη συμπεριφορα και δωρακι πηρε και γενικα ημουν ευγενεστατος.Απλα εγω ηθελα pse αυτη gfe 10 λεπτα σεξ κουβεντα μπανιο και γεια σας.Μου δωσε και φιλια στο τελος παλι καναμε και σεξ στο μπανιο αλλα ειχε ενα στυλ τραβατε με και ας κλαιω που με ξενερωσε και οταν δεν αντεχε μια σταση σταματαγε απο μονη της το εκανε σε ολες τις ποζες.
Για κουβεντα ομως πρωτη και γελακια και τσιγαρο.
Το χω πει θα το ξαναγραψω αυτα τα back to back ραντεβου που κανω την ιδια μερα ειναι μεγαλος καταλυτης και βαρομετρο καθως οταν πριν εχεις παρει κοπελα με σωμα φετες και ιδρωνουμε μαζι αδιαμαρτυρητα 40 λεπτα και μου ερχεται αυτη χαλαρη και αμεσως ποναω δεν μπορω λες και ειναι 18χρονη παρθενα στην πρωτη της φορα ε η διαφορα ειναι τοσο κραυγαλεα που στην δινει.Θα μου πειτε ρε φιλε βλεπεις οτι δεν σου κανουν στειλτες απλα η ολη φαση τσακωμος ψαξε παλι για αλλη δωσε λεφτα για οδηγο κλπ κλπ δεν μαρεσει οποτε το παλευω οσο γινεται και κανω την σουμα στο τελος.Εν ολιγοις αν θελει κανεις αγαπουλες χαλαρο σεξ και κουβεντουλα ξεκουραστα 140 στην τσεπη της λικας ας κοπιασει.
Τα πα μετα στο γραφειο κλασικα ευχαριστουμε για την ενημερωση λυπουμαστε και παρηγορια στον αρρωστο.
Ηρθε ο καιρος να κοψω παλι απτο golden εκει που χα παρει 2 καλες προσφατα.
Υ.γ Αριαννα γυρνα πισω η εστω τηλεφωναΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
steveman7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
17 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
207
Likes:
10.620
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, mancunian1986, hornyasfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Δεκεμβρίου, 2020
Έχουν μάθει όλες το ιζυ μανεη και άμα υδροσουν φανέλα τους κακοφενετε
08 Δεκεμβρίου, 2020
Νταξ ειπαμε υποκειμενικα τα γουστα αλλα στις τοσες κριτικες εχεις παρει πολυυυυ καλυτερα... εφαγες σκαλωμα μ'αυτη? Απο κει και περα οτι πρεπει να ξερεις το λεει εδω... "Η UKRAINIAN escort Lika είναι ένας ξανθός άγγελος"... μετα ξερεις τι σε περιμενει... εγω ειχα παρει αυτη που κανει lesbian μαζι της (Amaryliss) και αυτη ουκρανεζα 27 δηλωνει, αρα για να κανουν και lesbian μαλλον φιλες. Τα ιδια... easy money, μπλα μπλα πολυ, δεν αντεχε ουτε λιγα λεπτα στο σεξ και ελεγε οτι ποναγε, δοτικοτητα κατω του μεσου ορου. Δυστυχως οι ουκρανεζες εχουν πολυ υψηλο ποσοστο αστοχιας λογω παρομοιου σκεπτικου easy money. Τουλαχιστον το golden εχει ενα καλο που γραφει ποιες ειναι ουκρανεζες και πας με δικο σου ρισκο ενω οι αλλοι τις εχουν βαφτισει ολες ρωσιδες.
K
Kabourdidis
09 Δεκεμβρίου, 2020
Kabourdidis δεν έχεις άδικο έχω πάρει θεογκομενες δεν ξέρω εκείνη την στιγμή μου έκανε το κλίκ.
Όντως μόνο το golden δηλώνει τις Ουκρανες.Μου πε ότι κάνει ντουο με amarillys και λέω μέσα μου δειξε μου την φίλη σου να σου πω ποια εισαι και αυτή ξεπετα θα ναι.Συνηθως τα ντουο παίζουν με φίλες που έρχονται μαζί και μένουν στο ίδιο δωμάτιο.Cimopoulos δεν είναι όλες έτσι έχω πάρει και τυπισες που παλεύαμε ιδρωμενοι κάνα 40 λεπτό και γουσταρανε κιόλας.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3