Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125850
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από τη στιγμή που την είδα στις φωτογραφίες, ήξερα ότι έπρεπε να συναντηθούμε κάποια στιγμή. Αυτό το ανοιχτόχρωμο, ξανθό, ελαφρύ και καλλίγραμμο στυλ γυναικών με τρελαίνει.
Ήρθε λοιπόν η κούκλα, καθημερινά μεν ντυμένη αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψά σαν σύνολο, όλα τα κομμάτια απάνω της προσεγμένα και ποιοτικά. Με κέρδισαν οι ματάρες της, ήθελα να χαθώ μέσα τους.
Σωματάρα για σεμινάριο, κατά τύχη την είδε και η γειτόνισσα και της έπεσε το σαγώνι με το θηλυκό που έμπαινε στο σπίτι μου.
Πιάσαμε χαλαρή κουβεντούλα πίνοντας κάτι, ευχάριστη γυναίκα, αρχοντική, λες και την έστειλε συστημένη από το Κρεμλίνο ο Βλαδίμηρος, να απολαύσω το ξανθό γένος.
Μπήκε για σύντομο μπανάκι και βγήκε λαμπερή και εκθαμβωτική. Σώμα βελούδινο, χάρμα οφθαλμών, σφιχτό και όμορφο. Γυμνασμένη κορμάρα, σφιχτή και ποθητή, από χωρό όπως μου είπε.
Άρχισα τα φιλιά, στην αρχή ήταν λίγο σφιγμένη, αλλά μετά αφέθηκε. Δεν ήθελε και πολύ να γίνω τούρμπο και κατέβηκε προς τα κάτω για μια απολαυστική πίπα, την κοίταζα και δεν μπορούσα να χορτάσω το θέαμα του αγγέλου να με πιπώνει.
Της είπα να με καβαλήσει, ήθελα να την κοιτάζω να με ιππεύει, να βλέπω τις ματάρες της και το μουνάκι της να χορεύει. Τι ωραία αίσθηση το μουνάκι της..
Αφού χόρτασα με τον υπέροχο καβαλάρη μου, την γύρισα σε ιεραποστολικό και άρχισα πιο παθιασμένο και έντονο γαμήσι, όχι όμως άγριο, η κοπέλα είναι σκέτη ζάχαρη. Τα φιλιά δίναν και παίρναν, εγώ όμως δεν χόρταινα τα χείλη της.
Κρατήθηκα όμως, γιατί ήθελα να χύσω σε άλλη στάση. Την γύρισα στα τέσσερα, ήθελα να χαζέψω την τέλεια κωλάρα της, κωλαράκι με μικρές και καυλωτικές διαστάσεις που έχουν οι εικοσάρες. Απίστευτη θέα να την γαμάω και να βλέπω την τέλεια κωλοτρυπίδα της.
Ο ρυθμός άρχισε να ξεφεύγει, σφυροκοπούσα κατά βούληση και δεν άρχισα να χύσω δυνατά... και έχυνα για λίγη ώρα από την μεγάλη καύλα...
Μπάνακι και από τους δύο και στην λίγη ώρα που είχε μείνει, της ζήτησα μασάζ. Ανέβηκε στην πλάτη και στα κωλομέρια μου γυμνή και μπανιαρισμένη όπως ήταν και άρχισε να με τρίβει. Απίστευτη αίσθηση το μουνάκι της να το νοιώθω που βεντουζάριζε και συνάμα γλιστρούσε όπως μου έκανε μασάζ. Είχα τρελαθεί, δεν πίστευα την τσόντα που ζούσα.
Παρ'ότι τελείωσε ο χρόνος, μου έδωσε και κανά δύο συμβουλές, όταν την ρώτησα σχετικά πώς κρατάει τόσο λαμπερό και σφιχτό το σώμα της, μου μίλησε για την πατρίδα της και πώς ζει και ντύθηκε χωρίς βιασύνη, άνετη και πάντα κομψά και αρχοντικά. Αποχαιρετηθήκαμε με φιλί στην είσοδο.
Μια εμπειρία που σου μένει και θα ήθελα να την ξαναδώ(κατάρα στον COVID) .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
15
Πόντοι:
6.946
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, chris1955, djantonis666 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2020
Πιπα διαστημικη που εξαφανιζει ολον τον ψωλον μεσα στο λαρυγγι? Ναι? Οχι?? Χμμμ;Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1