Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125666
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τη Νικόλ την φαντασιωνόμουν καιρό οπότε έσπασα το εμπάργκο (ενα μήνα σχεδόν δεν είχα πάρει έσκορτ, είπα να κάνω ένα μίνι διάλειμμα) .

Συνεννοούμαι με Άντζη λοιπόν, ήταν διαθέσιμη αργά το βράδυ που κάλεσα και ήρθε. Έχω κάνει το σπίτι καμίνι με τα κλιματιστικά, να είναι ζεστά, μπαίνει και μου λέει respect για τη ζέστη και χαμογέλασε - καλό γιατί από ό,τι κατάλαβα ήταν κουρασμένη και της έσκασα εγώ να έρθει ενώ θα πήγαινε σπίτι για ξεκούραση. Μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει φουλ ευδιάθεση, μου λεει να γδυθω και αρχίζουμε τα φιλιά στο στόμα με γλώσσα, φουλ δοτική που είναι το αγαπημένο μου.

Ξεκινάει πίπα αισθησιακή, καθόλου δόντι, πολύ καλή περιποίηση, όχι deep αλλά πολύ καλή. Άργησε να μου σηκωθεί λίγο - πεσμένη λίμπιντο εκείνο το βράδυ από ό,τι φάνηκε αλλά πέρασα σούπερ παρόλα αυτά -

Ξεκινάμε με την κλασσική στάση - ιεραποστολική. Μετά στα τέσσερα και μετά στα πλάγια. Μετά πάλι εγώ από πάνω και ένιθα ότι είμαι ντεμί από καύλες. Τελείωσα με το χέρι μου και βοήθεια το στόμα της, πάνω στο στήθος της.

Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε, μου έκανε μασάζ και είχαμε πολύ καλό σόσιαλ, μου είπε είναι δασκάλα pole dancer, έτσι εξηγείται το πραγματικά εντυπωσιακό σώμα της. Το σώμα της φοβερό, επιδερμίδα απίστευτη, στήθος φυσικό μικρομεσαίο, κώλος ποίημα, λίγες φακίδες στο πρόσωπο που της πήγαιναν τρελά.

Σίγουρα θα έχουμε επανάληψη όταν ξαναέρθει. Και εύχομαι να έχω καλύτερες καύλες τότε να την ευχαριστηθώ όπως της αρμόζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Constantinos27, kwstasxat και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2020
Αμφιταλαντευόμουν μεταξύ Nikol και Inesa.
Διάλεξα την δεύτερη λόγω κριτικών και φωτογραφιών.
Ψιλό-απογοητεύτηκα με την Inesa καθότι έχει κοιλίτσα που επιμελώς έχει καλυφθεί στις φωτογραφίες ... και όχι το στήθος και σώμα των φωτογραφιών.
Έπρεπε να επιλέξω Nikol ...
Κεφάλι σε τοίχο!
01 Δεκεμβρίου, 2020
φίλε στο παρελθόν έχω πάρει τρεις φορές την Ινέσα.. είχα μεινει υπερ του δεοντος ευχαριστημενος αλλα δεν ειχε κοιλίτσα τότε - μιλάμε πριν την πρώτη καραντίνα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2