Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 18 10
Call-Girls 30870
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Διαβαζοντας τις κριτικες των συμπαικτων για Μαρτα ταυτιστιστηκα απολυτα.Κοκκινα εσωρουχα γλωσσοφιλα σεξ λυσασμενο βρισιδια στα ρωσικα εγλυφε τα δαχτυλα μου στο στομα της και παρακαλουσε για πιο σκληρο σεξ κρατωντας της τα χερια πισω στην πλατη.Δαχτυλιασματα κωλοσκαμπιλα πιπα υγρη βαθια διαρκειας με μουλιασμα στις μπαλες.Εχει τρελα οντως με την καλη εννοια ειναι αυθορμητο τυπακι καποια στιγμη μπερδεψε την πορτα εξοδου δωματιου με του μπανιου επισης χαμογελουσα συνεχεια και μου λεει εσυ πρεπει να χεις παρει κοκα δεν εξηγειτε τοση χαρα και της λεω εσυ εισαι η ντοπα μου!!!
Δεχθηκε και το cif και μετα ρουφηξε τα απομειναρια απτον steve.Ναι εχει θεμα συνενοησης στα αγγλικα και γουσταρει το καπνισμα αλλα με τετοια αποδοση και 2 μετρα γυναικα αυτα φανταζουν μηδαμηνα.Κλεινω με το κερασακι στην τουρτα.Καποια στιγμη με ρωτα αν μαρεσουν τα duo τρελαινομαι της λεω αρκει να συμμετεχουν ενεργα και οι 2 κοπελες.Ειμαι bysexual λεει εχω μια κοπελα απτο γραφειο που ειμαστε ζευγαρι ποια την ρωτω και μου λεει την Arina!!!Ξαφνιαστηκα ευχαριστα γιατι μαρεσει πολυ η Αρινα που μιλαει και καλα ελληνικα την εχω παρει 2 φορες και περασαμε σουπερ.Μαλιστα μου ελεγε συνεχεια να την παρει τηλεφωνο να ερθει τωρα να κανουμε τριο της λεω θα το κανονισουμε συντομα μην ανησυχεις.Εμαθα απτο γραφειο οτι ειχαν παει μαζι σε duo και ταιριαξαν και τωρα την εχει ερωτευτει.Οποτε οσοι γουσταρετε τα duo εχετε το μπατζετ και σας αρεσουν αυτες οι 2 δοκιμαστε τες εγω το σκεφτομαι αμεσα θα γινει μαχη με αυτες τις 2 τρελιαρες γκομενες.Στο τελος εφυγε τρεχοντας μην αργησει παρολο που ηταν μεσα στο χρονο.Μην αγχωνεται τα κοριτσια για 5 λεπτα εσεις οι οδηγοι στα γραφεια λιγο ψυχραιμια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν