Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 30 10
Call-Girls
46530
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Λόγω απουσίας στο εξωτερικό κ αδυναμίας σύνδεσης το φόρουμ έστω κι ετεροχρονισμένα θα γράψω δυο λόγια για την Νόρα.
Το γραφείο κ η τηλεφωνητρια πάντα υπομονετική κ άμεση.
Δεν ειναι δα κι εύκολο πράγμα να προσπαθείς καθημερινά να ικανοποιήσεις τους πελάτες σου.
Στο Agn είμαι αρκετά χρόνια πελάτης.
Ωστόσο αν κ υποκειμενικό πάντα θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός.
Είμαι τύπος που είναι αντίθετος με το GFE πρόγραμμα. Θεωρώ πως τα ποσά αν κ χαμηλότερα σε σχέση με άλλα γραφεία ειναι μεγάλα σε κάποιες περιπτώσεις βασιζόμενοι στο VFM.
Πιο συγκεκριμένα:
Η κοπέλα ήρθε λες και ήταν κάτω απ την κουβέρτα τσαλακωμένη κ απεριποιητη. Το μαλλί κ τα άκρα δεν ήταν όπως έπρεπε. Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική.
Είχε γενικά όρεξη για ξάπλα.
Θα ταν καλύτερο όταν μια κοπέλα δεν το νοιώθει γενικά να ενημερώνει το γραφείο κ να παίρνει κάποια μέρα οφφ.
Το στοματικό της άνω του μετρίου.
Αυτό που θα κρατήσω είναι η έκφραση του προσώπου της στα τέσσερα την ώρα που ανεβάζω ταχύτητες έχοντας τον αντίχειρα στην κωλοτρυπιδα. Σίγουρα έχασε. Εγώ με μαύρη καρδιά.
Δεν θα την ξανασυναντούσα, δεν μου έδωσε αυτό το κάτι που να την ξανά ψάξω. Ωστόσο θα νουν περίεργος να δω νέες φωτογραφίες της γιατί αυτές που έχει στο Agn ειναι αρκετά επεξεργασμένες.
Πάμε γι άλλα.
??
Το γραφείο κ η τηλεφωνητρια πάντα υπομονετική κ άμεση.
Δεν ειναι δα κι εύκολο πράγμα να προσπαθείς καθημερινά να ικανοποιήσεις τους πελάτες σου.
Στο Agn είμαι αρκετά χρόνια πελάτης.
Ωστόσο αν κ υποκειμενικό πάντα θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός.
Είμαι τύπος που είναι αντίθετος με το GFE πρόγραμμα. Θεωρώ πως τα ποσά αν κ χαμηλότερα σε σχέση με άλλα γραφεία ειναι μεγάλα σε κάποιες περιπτώσεις βασιζόμενοι στο VFM.
Πιο συγκεκριμένα:
Η κοπέλα ήρθε λες και ήταν κάτω απ την κουβέρτα τσαλακωμένη κ απεριποιητη. Το μαλλί κ τα άκρα δεν ήταν όπως έπρεπε. Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική.
Είχε γενικά όρεξη για ξάπλα.
Θα ταν καλύτερο όταν μια κοπέλα δεν το νοιώθει γενικά να ενημερώνει το γραφείο κ να παίρνει κάποια μέρα οφφ.
Το στοματικό της άνω του μετρίου.
Αυτό που θα κρατήσω είναι η έκφραση του προσώπου της στα τέσσερα την ώρα που ανεβάζω ταχύτητες έχοντας τον αντίχειρα στην κωλοτρυπιδα. Σίγουρα έχασε. Εγώ με μαύρη καρδιά.
Δεν θα την ξανασυναντούσα, δεν μου έδωσε αυτό το κάτι που να την ξανά ψάξω. Ωστόσο θα νουν περίεργος να δω νέες φωτογραφίες της γιατί αυτές που έχει στο Agn ειναι αρκετά επεξεργασμένες.
Πάμε γι άλλα.
??
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού