Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 17 10
Call-Girls 38885
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφού έχω τελειώσει με τις αντρικές δουλειές του σπιτιου(σφουγγάρισμα, σίδερο,πιάτα) ένεκα single, είπα ας πάρω τηλ στους αγγέλους να δω τι παίζει. Στην άλλη άκρη της γραμμής η Ρανια. Καλώς τον είπε η αισθησιακή φωνούλα της. Επειδή ξέρεις τα γούστα μου, όπως άλλωστε και η Νικόλ και η Άντζι, τι μου προτείνεις;; Εύα δαγκωτό. Απάντησε. Με συνοπτικές διαδικασίες κλείστηκε το ραντεβού.
Εμφανίστηκε το κορίτσι με μαύρο κολλητό φόρεμα με ντεκολτέ το οποίο δεν έκρυβε τίποτα. Έτοιμα για επίθεση τα άτιμα.
Καφεδάκι, κουβεντούλα, δεν πρόλαβα να ρουφήξω δεύτερη γουλιά καφέ, με άρπαξε σε κάτι γλωσσόφιλα άλλο να το λέω και άλλο να το βλέπεις. Μου θύμισε μια συμμαθήτρια μου από το ‘κρυφό σχολειό’ που είχαμε καιρό να βρεθούμε.
Αρχίσαμε να γδύνουμε ο ένας τον άλλον παθιασμένα ενώ τα γλωσσόφιλα δίναν και παίρναν.
Όπως πάντα σε κάθε ραντεβού ήμουν φρεσκαρισμένος και ευοδιαστός (χαχαχα που τη βρήκα αυτή τη λέξη) και ξεκίνησε αμέσως με πίπα απίστευτη. Υγρή, αργή, γρήγορη, βαθιά, μπάλες, πιο κάτω λίγο(όχι πολύ, μην φωνάζετε) κόντεψε να με τελειώσει. Την σταμάτησα και ξεκίνησα εγώ βασανιστικά το γλύψιμο όπου μετά από λίγη ώρα, τα υγρά της έφτασαν μέχρι τα σεντόνια. Σπασμοί, φωνές αισθησιακές αληθοφανείς. Υποκριτική;; Ποιος ξέρει. Μπορεί. Μπορεί και όχι. Μου φάνηκαν αληθινοί. Πέρασμα προστασίας και αρχίσαμε ιεραποστολικά όπου άνοιγε τα πόδια τόσο πολύ που έκανε σπαγγάτο στον αέρα. Βοηθούσε και έσπρωχνε λεκάνη ώστε να το νιώθει όλο και πιο βαθιά. Αλλαγή στα τέσσερα όπου εκεί χάθηκα. Μετά από κάνα 20λεπτο, και πολύ κράτησα (!!!!!!), έχυσα στο προφυλακτικό. Αγκαλίτσα φιλάκια, αλλά δεν με άφησε σε ησυχία. Πήγα στο μπάνιο για φρεσκάρισμα, από πίσω μου αυτή να με χουφτώνει. I want more. Μου είπε. Όρθιος εγώ, γονατιστή αυτή, πίπα deep, την βούτηξα την έριξα στο κρεβάτι και με μια κίνηση βρέθηκε αυτή από πάνω μου. Προφύλαξη και β´ γύρος.
Κούνημα μπρος πίσω, πάνω κάτω, χτυπήματα και σε κάποια στιγμή ξέφυγε. Φωνή, τρέμουλο, κάτι στα ρωσικά πέταξε και έπεσε πάνω μου. Πωωω ρε φίλε. Τη σκότωσα είπα (χαχαχα). Σηκώθηκε μετά από δευτερόλεπτα μου στήνετε στα τέσσερα και μου λέει: fuck me again, I want to finish for the third time. Εεεε να μην χαλάσω χατήρι.
Κοπάνημα με τον ιδρώτα να τρέχει, και μετά από λίγο το ταυτόχρονο τελείωμα μέσα σε επιφωνήματα και αισθησιακές κραυγές.
Ξεκούραση ολιγόλεπτη, σφύριγμα λήξης από τηλέφωνο, αντίτιμο, και φιλάκι για καληνύχτα.
Άξιζε η συνεύρεση μαζί της, μπράβο στο κορίτσι.
Όσο για το κορίτσι μας στο τηλεφωνικό κέντρο;; Ένα έχω να της πω:
ΕΕΕ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ
Σε ευχαριστώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2020
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα